Cnn ağlama üzme kendini bak stres iyi bir şey değil. Bnm de rahim ağzı açıldı kanama ile belki yazilarimi okumussundur apar topar dru aradım gecenin bir koru hastahaneye yattım dikiş atıldı. Yatıyorum şimdi. Kalkmak yok. Sadece wc ve yemek için kalkıyorum.korkma sakın sancin olmadığı sürece bir sıkıntı yok.ama bir an önce dra git o en doğru müdahaleyi yapar. Ayakta durma yat. Istirahat et kendini strese sokma.bundan sonraki gunlerin yatarak geçecek. Dra gitmeyi ihmal etme bir değişiklik fln hissedersen hemen ara drumerhaba canım şuan 22 hafta 5 günlük kendi doktorum yurt dışındaymış farklı bir doktora gideceğim inşallah iyi bir doktora denk gelirim saatlerdir bu tarz durum yaşayanların yazdıklarına bakıyorum internetten bir yandan ağlıyorum eşim desen hiç umrunda değil eve bile gelmedi tek başıma yarın olsunda doktora görüneyim diye bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınlar hanımlar bugün de yaşadığım yerdeki dr a randevu aldım ona gideceğim inş. Umarım sorunsuz bir muayene olur herkese mutlu bir gün diliyorum
canım benim başın sağolsun çok üzüldüm Allah bundan sonrakilere hayırlı uzun ömür versin inşallah benimde tek mutluluğum şuan oğluşum o da olmasa çekilecek gibi değil hayatım özellikle kocamdan yana hamileliğim boyunca hiç desteği olmadı hep benden hizmet bekliyor sorumsuz eve gelmiyor geldimi beş karış surat öküz öküz konuşmalar zaten alkollu oluyor genelde soğudum artık herseyden tek tesellim karnımdaki küçük tekmeler Allahım korusun onuÇok acil olsaydı seni hasteneden salmazdı dr un hemen dikişi atardı, korkma korkulacak bi işlem değil hiç acı vs olmuyor, bizler bebeklerimizi kaybettik bu yüzden ondan yazdım sana, korkma şakın ama tedbirli ol diye yazdım canım güzel olacak inşallah kesin bişey YÖK bende dikiş var ama hep tedirginlik korku var 28leri bi görsek inşallah daha rahat olacağız
çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz erken doğumsuz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek strese girmemek ne mümükün bu sıkıntılar yetmezmiş gibi birde kocamla uğraşıyorum kendi ailemde yok bir başımayımCnn ağlama üzme kendini bak stres iyi bir şey değil. Bnm de rahim ağzı açıldı kanama ile belki yazilarimi okumussundur apar topar dru aradım gecenin bir koru hastahaneye yattım dikiş atıldı. Yatıyorum şimdi. Kalkmak yok. Sadece wc ve yemek için kalkıyorum.korkma sakın sancin olmadığı sürece bir sıkıntı yok.ama bir an önce dra git o en doğru müdahaleyi yapar. Ayakta durma yat. Istirahat et kendini strese sokma.bundan sonraki gunlerin yatarak geçecek. Dra gitmeyi ihmal etme bir değişiklik fln hissedersen hemen ara dru
canım benim başın sağolsun çok üzüldüm Allah bundan sonrakilere hayırlı uzun ömür versin inşallah benimde tek mutluluğum şuan oğluşum o da olmasa çekilecek gibi değil hayatım özellikle kocamdan yana hamileliğim boyunca hiç desteği olmadı hep benden hizmet bekliyor sorumsuz eve gelmiyor geldimi beş karış surat öküz öküz konuşmalar zaten alkollu oluyor genelde soğudum artık herseyden tek tesellim karnımdaki küçük tekmeler Allahım korusun onu
Canim Allah yardimcin olsun cok zor durumun insallah eşinde dogru yolu bulur seni daha fazla üzmez
Geçmiş olsun ben grip nezle oldum ateşimde çıkıyordu ıhlamur ve kuşburnu çayı ile geçirdim çok şükür deneyebilirsin .. kaynat gün içinde 3 4 kere iç yatana kadar ..
Ben cok uzun sure hic kullanmadim.
Ciltleri o kadar guzel ve surekli o kadar tazeleniyor ki...
Zeytinyaginin asidik ozelligi oldugunu biliyorum bende.Hafif isitilip sogutulup kullaniliyor hası.Zaten digerlerinin dogal oldugunu dusunmek soz konusu bile degil bence
Gerek yok canim.
Bizde bile boyledir.Cildin nefes almasi en tazeleyici unsur
Ben ucret odemedim canim.
Son verdigin kandan sonra 30-45 dk'ya cikiyor.Ayni gun sonuc yani.
Ben ayrintili ultrason ve seker yuklemesini cok mantikli buluyorum.Ve korkuldugu gb bisy zaten degil.Insallah cikmazda
Asi vurulan yere buz koymak çok iyi geliyor. Benimde perşembe 2. dozum ilki ateş yapmadı ama çok ağrı yapmıştı. Korkmuyor değilim.Kızlar tetanozun 2.dozu yapıldı ama ilkinde olmamıştı bunda malesef ateş yaptı bende. Çok değil ama havada sıcak unca rahatsız etti
Çok geçmiş olsun, acil bişey olsa doktor almazdı diye düşünüyorum. Insallah müdahale edilir hatta ona bile gerek kalmaz.merhaba canım şuan 22 hafta 5 günlük kendi doktorum yurt dışındaymış farklı bir doktora gideceğim inşallah iyi bir doktora denk gelirim saatlerdir bu tarz durum yaşayanların yazdıklarına bakıyorum internetten bir yandan ağlıyorum eşim desen hiç umrunda değil eve bile gelmedi tek başıma yarın olsunda doktora görüneyim diye bekliyorum
Kızlar boğazım şişmiş yutkunamiyorum ballı süt içtim şimdi çorba falan yaparım geçmezse akşama giderim başka tavsiyeniz var mi
Benim Temmuz sonunda yapılacak. Kararsızım hala bi yanım yaptır bi yanım yaptırma diyor.Günaydın kızlar herkes şeker yüklemesi yaptıracak mı
amin kuzum sağol Allah razı olsun Allah benim gibi olan tüm kadınların yardımcısı olsun bide yani ben istemedim kendisi böyle olduğu için çocuk yapmayı o çok istedi bende salak gibi inandım iki aylıkken dayak yedim bide utanmadan inşallah çocuk ölür olmaz diye dua etti Allah tepesinden baktırsın inşallah bana yaşattıklarını hazmedemiyorum artık
Allah yardımcınız olsun inşallah yanınızda olur da eşiniz sizde rahat bi hamilelik geçirirsinizamin kuzum sağol Allah razı olsun Allah benim gibi olan tüm kadınların yardımcısı olsun bide yani ben istemedim kendisi böyle olduğu için çocuk yapmayı o çok istedi bende salak gibi inandım iki aylıkken dayak yedim bide utanmadan inşallah çocuk ölür olmaz diye dua etti Allah tepesinden baktırsın inşallah bana yaşattıklarını hazmedemiyorum artık
Ben yaptirmicam. Dr hasta arasinda bi durum bence. Yani bazi hastalara israr ederken bazilarina tamm sen gec olabiliyolar:)Günaydın kızlar herkes şeker yüklemesi yaptıracak mı
Hayır değil ben hep içiyorum doktorumada sordum bir sakıncası yok asıl ıhlamur 1 2 fincanı geçmeyecek yazıyordu ..Ihlamur neyse de kuşburnu zararlı değil mi
Migros da ultra Prima Bebek bezleri 40tl ye düşmüş
Ben sleepy nin merhaba bebek paketini alacağım canım .. içinde 40 yenidoğan 40 mini bez 4×40 ıslak mendil 10 adet alt açma bezi var civil de 30 tl şuan .. ev için pamuk aldım ama dışarıda kullanmak için ıslak mendil lazım yinede ..canım yenidoğan mı 1 numara mı göremedim ben ama ? belkide bitmiştir kampanya.
bu arada ilk etap için 1 paket yenidoğan 1 pakette 1 numara alalım diyoruz bebeğin boyu ve kilosuna göre değişkenlik göstereceğinden bez stoklamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?