2018 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar canım haftalardur tık yok. Bir de doğum sonrası en az 6 hafta olmayacağını düşünürsek süre uzayıp gidecek.
Bizde 8 aydır tık yok desem :))))) bebeği koruma altına alcam diye böyle oldu :)) çok mesafeliyiz artık bitse diyorum hayırlısıyla şu 3-4 hafta da

Son düzenleme:
Bence de şanslısınız =) Sizin kız fotojenik olacak demek ki, bizimki babası gibi poz vermeyi sevmiyor Eşime göre de çok yakışıklı olacak babası gibi, kendini göstermek istemiyor
Hahaha demekki bizimkide bana çekmiş her fırsatta fotoğraf çekiliyorum :)))

Bizde 8 aydır tık yok desem :))))) bebeği koruma altına alcam diye böyle oldu :)) çok mesafeliyiz artık bitse diyorum hayırlısıyla şu 3-4 hafta da
Son 3-4 hafta doğuma var 40 gün kadar da doğumdan sonra düşününce yine baya var canım ya. İlk hamilelikte ben de öyleydim hiç olmadı ama bunda öyle yapmadık dr a başta sorduk hiçbir sakıncası yok deyince 30-31 haftaya kadar devam ettik sonra göbüş rahatsız etmeye başladı. Neyse zaman çabuk geçsin bu cinsel doyumun ötesinde sonuçta stresi gerginliği de azaltan bir şey.

Yahu kizlar bu insanlar yüzünden ben de günahkar oluyorum yaaa. Geçen bir arabamız doğum yapmış. Ortamda sordular nesi oldu diye. Oglan deyince oo görüyor musun iyi masallah gibi bi yorum geldi yaslilardan. Ben paattt patlattim lafi:HADI YAA NEYSE OLSUNN OLSUNN DAHA GENÇLER IKINCIYE KIZI OLUR INŞALLAH dedim yaaa ben de ayip ettim belki ama napiyim çok zorluyorlar. Su an küvezde yatan yavrum benim 3.kizim. Millet hep hamileyken olsun filan diyordu ya da tüh vahh bu da mi kiz filan. Kuzum öyle bir doğum hikayesiyle doğdu ki bir taburcu olup eve gelse sanki 30 yildir oglu olmayan asiret ağalarının oglu olmus gibi kutlamalar yapacak moda soktu bizi. Allah kulunu kullarini öyle güzel terbiye ediyor ki şasakaliyor insan.. bilerek bilmiyererk dilimden cikan günahlara tövbe estağfurullah ..affet Allahimmm...

Biizm için de geçerlimi acaba bu normal doğumu kolaylştırıyor evet ama sezaryen olacağımız için acaba erken doğumu fln etkilermi ilişki

Tamamen doktorunun senin durumunla alakali yapacagi yoruma bagli canim.Bi sikinti yoksa devam ediliyor.

Evet öyle,ayni zamanda bebek için de mutluluk hormonu salgılatıyormuş.Mutluluğu geçtim kanka olduk ,ya benden soğumuşsa ya hep böyle devsm edip giderse diye korkuyorum.Evde Sıkça geriliyoruz alakası var mi bilmem.
Lohusalık bitinceye kadar mi yasak yoksa kanama bitinceye kadar mi merak ettim

Sağlıkla büyüsün , geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın

Canımmm o da olacak insaallah. Kız erkek Allah sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin. Bir bakmışsın günler gecivermis güzel kızın evine gelmiş. Üzülme annesi

Ya anlamaz o tipler. Ben kız erkek kimin bebeği olsa "sağlıkla anne babalı büyüsün inşallah" diye temenni ederim. Bebek ya o bebek, bu neyin cinsiyet ayrımcılığı.

Selam kızlar. Bugün sezeryan dikişlerim alındı. Bebisim bir haftadır kuvezde...hergün görmeye gidiyorum günde 2 kez. Sürüm gelsin diye komposto yapıyorum yiyorum kayısı kompostosu. Bol şu içiyorum.makina ile sağıyorum götürüyorum. Biberonla veriyorlar bebişime.
Cinsellik acısından hamilelik boyunca bizde de bisey yoktu zaten ne kadar sıkıntılı bir hamilelik geçirdim biliyorsunuz. Dr 40 gün cinsellik yok dedi. 40 günden sonra kontrollü olabilir dedi.
Birbuçuk ay sonra da kontrole çağırdı.

Kızlar nasıl mutluyum anlatamam, minik kuzularımı görmeye gittim bugün içeriye girdim hemşire kucagınıza verelim mi annesi dedi çok küçük hemşire hanım dedim korkmayın ben yanınızdayım dedi göğsüme açtırdı koydu koynuma anne kuzusunu. Canım yavrum başta biraz ıkındı gazını cıkarttım sırtını oksadım kafasından öptüm cennet kokusu geldi o an ondan. O nasıl huzurluydu orda bir bilseniz minicik agzıyla arandı durdu sanki emebilecek gibi. Kokladım ben kokladıkca o ellerini göğsüme dahada koydu güldü anladı beni annem geldi nasıl mutluyum dedi sanki. Agladım gözümden bir iki yas düştü ona hissettirmemek için toparladım kendimi keyfi bozulmasın benim meleğimin hissetmesin annesini. Abin sizi özlemiş annem sen daha önce büyüyorsun bak abine gidecez dedim ona . Canım oğluma da kıyafet istediler nasıl güzel olmus o minicik bedenine kırk bin kere masallah gececek oğlum hersey gececek dedim .. bu da bugünlük bizim hikayemiz..

Canımmm çok şükür rabbim tez zamanda hepsiyle kavuştursun inşallah çok az kaldı sabrının mükafatı büyük olacak sende yawrularında dualarımdasınız

Kızlar bugün beşiğimizi aldık. Bütün mobilyacıları dolaştık mobilya beşik önermediler burda da kademeli bulamadım bi tane buldum oda çok küçüktü genelde asansör lü beşikler vardı onlarda tutunup kalktığı Zaman düşme ihtimali vardı. Park beşik önerdiler saatler sonunda park beşiğe karar verdik. En azından kademeli ve ferah.

Ne guzel. Saglikla cabucak buyusunler insallah

Kanamayla lohusalik ayni aslinda.
Rahimin toplanmasi 6 haftaya tekabul ediyor,lohusalikta 40 gun iste.
Kanama o sure boyunca bi gidip bi geliyor,bazen bitiyor gb oluyor yine basliyor fln.O arada beklemeyen oluyprmus diye duyuyorum ama ben denemedim acikcasi :)
Bide illa tamamen iliskiye girmek degil mesele bence hic oyle dusunme,mutlaka paylasiminiz,yakinlasmaniz vardir.Erkeklerede bi sabir geliyor sanki :)

Ahh ahh❤
Cok sevindim girdigine artik,bu gordukleri tedaviden bile etkili canim oyle dusun.Senin tenin senin kokun senin sesin bu hayatta suan bildikleri tek sey❤
Allah hep iyi haberlerini duymayi nasip etsinn❤

Canım aynı şeyleri ben de yazacaktım fırsat bulamadım yazmaya oldukça güzel anlatmışsın. Dr da ona göre yönlendiriyor zaten doğum sonrası yani bizim öyle olmuştu. Benim adetim 40. Gün civarı olmuştu dr o kontrolde direk korunmaya yönelik bilgilendirmişti:)

Oyy canım çok duygulandım yazını okurken hatta eşime bile okudum duygulanıp Allahım hayırlısıyla en kısa sürede kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin. Her doğum herkesin hikayesi lendine özgü. İnş ilerleyen zamanda geçmişe bakıp vay be nelerin üstesinden gelmişiz diyeceksiniz. Güzel haberlerini eksik etme canım bizleri haberdar et mutlaka plur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…