- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Eldivenlede yapabilirsin canım ben nasıl kolayıma geliyorsa öyle yapıyorum artık doğumdan sonra inşallah düzeltiriz :). Bu ağda işi benide çok yoruyo ve yapamıyorum hiçbişekilde kuaföre gtmekte istemyrm yapamam nasıl olcak napcam bnde bilmiom jilet te çok canımı sıkıyo ki artık onda bile çok zorlanıyorum
Yaa bak tam surpriz yumurta senin minnak :)) bakalim ne zaman gelecek.
Evet bi yandan sohbet muhabbet insana,bazen moralin bile bozuk olsa oyle salamiyorsun kendini toparliyor valla cocuklar mecbur :) Bazi seyler uzuyor tabii artik kisitli oldugu icin cogu sey.Atlatacaz bakalim.
2017 ekim annelerine girip baktım biz doğurmanın derdindeyiz onlar doğum günü organizasyonu
Oy kıyamam ya benim oğlumda sana yardım edicem annecim kardeşime bez getircem beraber yıkarız vs. Diye güç veriyor bana bu aralar çok duygusalız zaten parkta bir kız çocuğu sarıldı öptü bi ablasını gözlerim doldu masum arkadaşlar gülüyolar banaBenimkide yemek yiyemiyormus 2 gundur :))))))) heyecan basti cok bana diyor.
Cidden 2. diye bilincli olunca hersey gececek diyorum minik ayaklarini ellerini dusunuyorum gozlerim doluyor❤
Kizim zaten cok cenebaz bide tatli dilli her dedigine aglayacak kivamdayim :) Bu sabahta cok sevecem kardesimi ben diye geziniyordu.
Aminnn Allah herkesin yardimcisi olsun.Bugunlere geldik hepimizden iyi haberler duyalim insallah❤
Ayy benim eşim de sürekli mesaj atıyor iyi misin ağrın sızın falan var mı diye soruyor yarın nöbetçi bir de telaş yapıyor ya ulaşamazsan bana ya gelmeye karar verirse diye adamcağız bunların telâşında. Hayırlısıyla gelsin minikler inş hepsi tatlı telaşlar güzel anlar
Amin canm hepimizin inşallahAllah yardimcin olsun
Benim kuzenim özelde yaptı doğumunu inanki dr dan bi dayak yemediğim kaldı dedi hemde medical gibi bi yerde bi dnya para verdi bide o kadar lafı yemek için dr una bağlı bu işler inşallah iyi dr lara denk geliriz hepimizNasildi dogum korkuyorum devlette bagriyorlar felan diyorlar
Canım ya senin bebegindemi ters duruyor benimkide aynı yarın kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek çok değişik hisler icerisindeyim acaba doncekmi yoksa sezeryanlami alinacak, benim bebeğim 21ci haftadan beri makat gelişi duruyor.
Acaba donermiki kafamda deli sorular :)
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim..
fiyati yeni mi aldiniz ? muhasebeden mi ogrendiniz ben de 5 haftalik gebeyim daha cok yeni . 2019 da olacak dogum fiyatlar o zamana kadar cok degisir mi acabaBen beylikduzu reyap hastanesinde yapicam dogumu sezeryan 2.450 dediler
Hizmet hastanesinde fiyatlarini 6 ayda bir revize ettiklerini, dogumdan bir ay once fiyat alinmasini soylemislerdi. Asagi yukari aynidir.fiyati yeni mi aldiniz ? muhasebeden mi ogrendiniz ben de 5 haftalik gebeyim daha cok yeni . 2019 da olacak dogum fiyatlar o zamana kadar cok degisir mi acaba
:)) bana esim bosverr yap gitsin demisti tepemde:)) ebemde saolsun bikere yuzunu eksitmedi. Hep olan bisy demekki. Gerci anneme goree normal degil:))) ama rahat olcaksin zaten o sancida onu dusunmezsin diye dusunyrm:)Ama kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz yandım ben o zaman
Hayatta rahat edemem ki o an sanciyla doğum psikolojisi ile mi bosveriyorsun acaba?
Eşim odadayken dibindeki tuvalete gidemeyen biriyim ben senelerdir çözemedik bunu ki o kadar insan içinde bunu yapma ihtimalim olursa doğumdan ve sancıdan çok onu düşünürüm artık
Lavman ile çözülür ne mutlu yoksa yemek falan yiyemem sancıyı hissettikten sonra :/
Ac bekleme kuzucum ya. Zaten hastanede bekletcekler bosuna. Burda biri yazmisti galiba. O yuzden evde ye yani. Zaten orda lagman yapilirVurdu geçti ya gelen giden yok boşuna aç yattım :))) gece gece iyi heyecan oldu bana çömel kalk falan yapıyorum bide açıklık olsun hesabı hahaha
Ortalama kac kg dogarmis yani?Benim bebegimin kilosu az yaa..
Cok uzuluyorum..hic istahim yok..
Istahla yemek yiyenlere o kadar hayranim ki
Omrum boyunca hic istahli birisi olmadim
simdi bile yediklerimi zorla yiyorum resmen
Bu aralar birde migdem cok kotu yaniyor zaten..
Bende kendime liste yaptim...
Geçen bir kilo kiyma aldirdim esime....
Hepsini kofte yaptim 5.tane olacak sekilde porsiyonlayip buzlugu attim..... her gun yemek icin..
GUNLUK YEMEK LISTEM ise soyle
Iki haslanmis yumurta
bes tane kofte
Iki bardak sut
Bir bardak kefir ( yogurt yerine )
Bir dilim kasar
Bes tane ceviz
Bes tane badem
Ve bir tane muz
Tabi arada corba yemek vs yiyecem ama bunlar mutlaka zorlada olsa yiyeceklerim
Sizce son haftalarda ( bu arada 34.4 gunlugum bu gun.. 1900 di kilosu 34 haftakikkken ) bir haftada 500 gram alirmi bebekler...yoksa imkansiz bir sey mi bu
Offf bu cuma gidecegim...tekrardan baska doktora
Insallah listeyi eksiksiz uygularim ve bebegim kilo alir...
Zaten daha once dusuklerim oldugu icin her an tetikdeyim erken dogum icin...
Bu arada dogum icin korkmayan bir tek ben varim sanirim....
Daha once dusuk yaptigim icin olsa gerek dogum sekli cokda umrumda degil..sagsaglim dogurayimda nasil olursa olsun...
Birde daha once dogum sancisinin krali cekmis birisi olarak sanirim bu sefer dogum sancini ayirt edebilirim... dogum sancini nedir bildigim icin su an acabalarim yok...
Esim bile sasiyor bana...o kadar sanci cektin simdi nasil bu kadar cok rahatsin diye...
Ben hedefe odaklandim sanirim..bebegim sag saglim dogsun ben sanci cekmeye sezaryan olmaya raziyim..yeterki o saglikli olsun..kuveze girmesine gerek kalmasin..yeterli kiloda olsun..fazlasinda gozum yok...2500 kilo olsa rahat bir nefes alacam....
Hayir doktorumda o kadar rahat bir adam ki anlatamam..kilosu biraz az ama onemli degil dedi
Herkes 4 kilo doguracak degil ki diyor
Ben sormasam az degil mi kilosu diye hic bir sey demiyecek
Iyi mi kotu mu bilemedim
Neyseki suyu gelisimi iyi....sanirim ondan o da bu kadar rahat...
Ekim basi baya baslar artik o muhabbetler:)))) ama bi korktum sanki.Amiiinn canım,cümlemiz inşallahh❤
Meme,süt,kaka konusalım artik saglikla :))))
InsaAllah dogumdan sonra guzelce dinleneblriz diyelim artik. Ben heycandan galiba ilk 3 gun gece hic uyumadm. Gunduz zaten uyuyamam. :)))Gece uykularim tamamen sifirlandi artik hic uyuyamama degilde saat basi uyaniyorum zaten derin uyku yok. Dogum olsa yorgun sis kirmizi gozlerle gidicem yani. Deliksiz sabaha kadar uyuyamayali cok oldu. Aslinda agiriz yorgunuz kesintisiz uyumamiz gerekmez mi aksine
36 ve 40. Haftalarda bakiyo benm drum. Genelde 36 da yapiliyor ilk kontrlKızlar konusuldu mu bilmiyorum ama siz ağda işini ne yaptınız?
Bu hafta alttan muayene olucam ilk defa. Doktorum önceki haftalarda muayene etmedi o şekilde. Sizlerin o sekilde muayeneleri ne zaman başladı?
Onlara bakma bence:)))) ben bakamam:))) insan mod olarak kendini ona hazirlayabilirBende Eylul ve Agustos annelerine bakiyorum kisa vadede basimiza neler gelecek acaba diye ilk olunca insan merak ediyor :) onlari okuyunca suanki halime daha cok sicak bakiyorum :)
Gaz sut uykusuzluk gelen giden psikoloji vsvsvs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?