2018 Ekim Anneleri

. Bu ağda işi benide çok yoruyo ve yapamıyorum hiçbişekilde kuaföre gtmekte istemyrm yapamam nasıl olcak napcam bnde bilmiom jilet te çok canımı sıkıyo ki artık onda bile çok zorlanıyorum
Eldivenlede yapabilirsin canım ben nasıl kolayıma geliyorsa öyle yapıyorum artık doğumdan sonra inşallah düzeltiriz :)

Aynen sorma bakalim ne zaman gelecek :)
Saglikla hepimizinki insallah.
Az kaldi zaten az daha dayanicaz artik

2017 ekim annelerine girip baktım biz doğurmanın derdindeyiz onlar doğum günü organizasyonu

Bende Eylul ve Agustos annelerine bakiyorum kisa vadede basimiza neler gelecek acaba diye ilk olunca insan merak ediyor :) onlari okuyunca suanki halime daha cok sicak bakiyorum :)
Gaz sut uykusuzluk gelen giden psikoloji vsvsvs

Oy kıyamam ya benim oğlumda sana yardım edicem annecim kardeşime bez getircem beraber yıkarız vs. Diye güç veriyor bana bu aralar çok duygusalız zaten parkta bir kız çocuğu sarıldı öptü bi ablasını gözlerim doldu masum arkadaşlar gülüyolar bana

Çokta komik oluyorlar telaş yapınca çok değerli zamanları yaşıyoruz kıymetini bilelim

Nasildi dogum korkuyorum devlette bagriyorlar felan diyorlar
Benim kuzenim özelde yaptı doğumunu inanki dr dan bi dayak yemediğim kaldı dedi hemde medical gibi bi yerde bi dnya para verdi bide o kadar lafı yemek için dr una bağlı bu işler inşallah iyi dr lara denk geliriz hepimiz

Yok canm benim baş gelişli 4 kontrolümde hep baş gelişli diyo dr. Bebeğim hazır gelmek için heran hazırlıklı ol dedi dr.um her hafta önce nst sonra ultrason olacakmış bundan sonra. Küçük hanım biraz aceleci çıktı erken gelmek için uğraşıyor ama bende gününü beklesin istiyorum bakalım hangimiz dediğimizi yapacak. :) İnşallah seninkide döner artk zaman azalıyo. Hakkımızda hayırlısı dönmesede sağlıkla doğsunlar inşallah. Senin kuzucuk kaç gr kaç cm oldu :)

fiyati yeni mi aldiniz ? muhasebeden mi ogrendiniz ben de 5 haftalik gebeyim daha cok yeni . 2019 da olacak dogum fiyatlar o zamana kadar cok degisir mi acaba
Hizmet hastanesinde fiyatlarini 6 ayda bir revize ettiklerini, dogumdan bir ay once fiyat alinmasini soylemislerdi. Asagi yukari aynidir.
Hayirli olsun bebeginiz. Allah tamamina erdirsin.

:)) bana esim bosverr yap gitsin demisti tepemde:)) ebemde saolsun bikere yuzunu eksitmedi. Hep olan bisy demekki. Gerci anneme goree normal degil:))) ama rahat olcaksin zaten o sancida onu dusunmezsin diye dusunyrm:)

Vurdu geçti ya gelen giden yok boşuna aç yattım :))) gece gece iyi heyecan oldu bana çömel kalk falan yapıyorum bide açıklık olsun hesabı hahaha
Ac bekleme kuzucum ya. Zaten hastanede bekletcekler bosuna. Burda biri yazmisti galiba. O yuzden evde ye yani. Zaten orda lagman yapilir

Ortalama kac kg dogarmis yani?
Herkes ayni seyi soyler ama saglikli oldktan sonra sikinti yok. Bnmde istahm yok yemem. Ve eminim ki benm kadar kotu beslenen yoktur. Ama yemek yemekle bebegn kilosu olduguna inanmyrm. Cnku ilk kizmda harika duzenle hersyo yedim. Bu sefer ise hic bisy yemedm. Dr buda ilki gibi dogar dedi. Biraz bunye meselesi bence

InsaAllah dogumdan sonra guzelce dinleneblriz diyelim artik. Ben heycandan galiba ilk 3 gun gece hic uyumadm. Gunduz zaten uyuyamam. :)))
Ama yorulmamistm da herlde kavusmanin heyecani:)))

Kızlar konusuldu mu bilmiyorum ama siz ağda işini ne yaptınız?
Bu hafta alttan muayene olucam ilk defa. Doktorum önceki haftalarda muayene etmedi o şekilde. Sizlerin o sekilde muayeneleri ne zaman başladı?
36 ve 40. Haftalarda bakiyo benm drum. Genelde 36 da yapiliyor ilk kontrl

Bende Eylul ve Agustos annelerine bakiyorum kisa vadede basimiza neler gelecek acaba diye ilk olunca insan merak ediyor :) onlari okuyunca suanki halime daha cok sicak bakiyorum :)
Gaz sut uykusuzluk gelen giden psikoloji vsvsvs
Onlara bakma bence:)))) ben bakamam:))) insan mod olarak kendini ona hazirlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…