2018 Ekim Anneleri

Medical dedikce geliyorlar bana ya benimde medicalde olacakca nasipse

:)) bana esim bosverr yap gitsin demisti tepemde:)) ebemde saolsun bikere yuzunu eksitmedi. Hep olan bisy demekki. Gerci anneme goree normal degil:))) ama rahat olcaksin zaten o sancida onu dusunmezsin diye dusunyrm:)
Dogumdaki ebe ve doktorunda tepkisi çok önemli inşallah sıkıntı çıkmaz doğru onlar ters davranırsa hepten gider ikinma. Ay inşallah korktuğum başıma gelmezde lavman ile hallederiz öncesinde

InsaAllah dogumdan sonra guzelce dinleneblriz diyelim artik. Ben heycandan galiba ilk 3 gun gece hic uyumadm. Gunduz zaten uyuyamam. :)))
Ama yorulmamistm da herlde kavusmanin heyecani:)))
Canim senin 2.bebegin dimi bu kadar heyecan yaptin benim ilk olyorum heyecandan

Purpplee canım naber sesin çıkmıyo naptın nasılsın?? @limonlutarcinlikek sen naptın canım bebekler nasıl
Iyiyim canım çok şükür.Allah izin verirse ve doktor değiliklik yapmazsa önümüzdeki hafta olacak doğum.Oturup kalkarken karnımın en alt tarafında hissettiğim hassasiyet dışında bir şikayetim yok Allah'a şükür :) o da artık normaldir 3000 gr ı geçmiştir artık çünkü miniğim inş :) Cumartesi annem geliyo hepimiz sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz doğumu sen nasılsın csnım ? Uykusuzluk çekiyorsun sanırım

Anı battaniyesi / anı örtüsü alan var mı? Aylar yazıyor ya 1den 12ye fotoğraf çekmek için.

Eşimin çok hoşuna gitti alsak mi diyoruz ama bulamadım fazla model ve satan yer.

Çok şükür iyi olmana sevindim seninde çok az kalmış sizden tarih duydukça bana heyecan basıyo:) sanki ben hiç doğurmycam gibi gelio:) uykusuzluk psikoloji bozukluğu dışında bnde iyyim çok şükür

Arkadaşım dört ay önce doğum yaptı.Hamileliğinde 9 ay boyunca hep midem bulandı bişey yiyemiyorum bebeği besleyememiyorum diye vicdan azabı çekiyordum diyor.Gel gelelim bebeği 3900 küsur doğmuş,hiç kendini Kasma o kendiliğinden alıyor kiloyu der hep.

Anı battaniyesi / anı örtüsü alan var mı? Aylar yazıyor ya 1den 12ye fotoğraf çekmek için.

Eşimin çok hoşuna gitti alsak mi diyoruz ama bulamadım fazla model ve satan yer.

Internette var kalemleriyle canim.
Instagramda coktur aslinda.
Farkli cok sey var tulum vs ama battaniyede mutlaka vardir.

Yani hastane fena degil.ben muayeneden sonra nst ye giriyorum bazi hemsireler cok ilgili bazilari ilgisiz ama dogum zamani belli olur.dogum dan sonra yazarim.ordami dogum yapicaksin
sanirim orasi evime cok yakin . sizin dogum da cok kolay gecer insallah

Çok şükür iyi olmana sevindim seninde çok az kalmış sizden tarih duydukça bana heyecan basıyo:) sanki ben hiç doğurmycam gibi gelio:) uykusuzluk psikoloji bozukluğu dışında bnde iyyim çok şükür
Psikolojini ne için bozuyorsun canım her şey çok güzel olacak inşallsh

Aksam olunca bacaklarim kalkmiyor. Seyimin kemikleri kirilacak sanki. 6 hafta daha nasil gececek bilmiyorum. En buyuk karnimiza ulasmadik bile. Galiba vucudumu tasiyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…