Kizlar hepiniz merak etmissiniz beni ve bebeklerimi. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerim kuvezdeler. Sagliklari iyi ama yine de cok uzuluyorum yanimda olmadiklari ve koklayamadigim icin. Onlari orada yalniz birakip geldigim icin. Bende hala hastahanedeyim. Ama farkli yerlerdeyiz her istedigimde gidip goremiyorum
Sezaryende de sonda mıdır nedir onu takıyorlar ya o var benim kabusum :))
Allah'ım sana da bebeklerine de şifa versin tez zamanda kavusun inşallah canım sağlıkla büyüsünlerKizlar hepiniz merak etmissiniz beni ve bebeklerimi. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerim kuvezdeler. Sagliklari iyi ama yine de cok uzuluyorum yanimda olmadiklari ve koklayamadigim icin. Onlari orada yalniz birakip geldigim icin. Bende hala hastahanedeyim. Ama farkli yerlerdeyiz her istedigimde gidip goremiyorum
Yok canim uzatmadin herkesin sıkıntısı neresindeyse canı orada olur bunlari konuscaz ki birbirimize yardimci olalimAyy onu hiç düşünmedim, düşünmek istemiyorum
Ayy evet çok uzattım sanırım bu konuyu
Yok hiç yaptırmadım lavman, nasıl yapıldığını öğrendim sadece. O da sıkıntılı bi süreç evimden başka tuvalet kullanamıyorum ben neredeyse psikolojik galiba. Gerçi lavmanda bu mazeret olmayacak sanırım
Doğum anı onu düşünmem rahat ederim inşallah. Kısmet artık
Ben bizim hastanedeki ebeye sordum. Pompa hastanede var çantaya koymana gerek yok dedi. Sadece ne olur ne olmaz biberon lazım olursa diye koyacağım.Benimde bi pompa sorunsalim vardi. Arkadasim lansinoh tekli pompasini yolladi hastaneye gotursem mi dedim. Sezeryan sonrasi memelere masaj yapmak icin kullanabilirim diye dusundum. Birde bu kolostrum kac gun geliyor?plojovic pompa hastane de gerekli mi canim
Bu arada 18 gunum kaldi insaallah
Benimde bi pompa sorunsalim vardi. Arkadasim lansinoh tekli pompasini yolladi hastaneye gotursem mi dedim. Sezeryan sonrasi memelere masaj yapmak icin kullanabilirim diye dusundum. Birde bu kolostrum kac gun geliyor?plojovic pompa hastane de gerekli mi canim
Bu arada 18 gunum kaldi insaallah
Sondayi ilk dogumumda ameliyathanede takmislardi insallah yine oyledir ya oyle olmasi mantikli :) bi de takilmasi 3sn. Falan suruyo canim endise etme ^_^Onu ben doktorumla konusup ameliyathanede taktircam yoksa bende taktiramam canim. Çıkarırken hissetmiyorsun zaten kayip gidiyor
Sezaryende ilk gün gelmeyebiliyor ama benim az az gelmişti hastahanede 3.gün yani evr geldiğimizdede aşırı derecede bianda dolmuştu göğüslerim umarım yine bol bol sütümüz olur hepimizin :) tamamen psikolojik bencede içini ferah tut hiç düşünme süt olayını gelir merak etmeTeşekkürler arkadaşlar haklısınız.Aslında benim böyle bir kaygım yoktu eşimin fikri ve Baskısı bu.Bir yerlerden duymuş illa içtirecek.Ben sütüm gelmeyecek olarak şartlanmak istemiyorum eğitimde de söylemişlerdi psikolojik bir olay bu.Neyseki Doktıra danışayım da ona göre başlarım dedim de kurtuldum doktor onaylamadı dicemyoksa olur da ilk gün gelmeyecek olursa ben sana söylemiştim deyip canımı sıkmasın
Çikolatayı ne zaman sipariş vermek lazım? Ekim başı gibi düşündüm ama geç ya da erken olur mu bilemedim 37. haftada söylesem uygun olur sanırım değil mi?
Ameliyathanede taktirmak istiyorum diger türlü bana zor olurSondayi ilk dogumumda ameliyathanede takmislardi insallah yine oyledir ya oyle olmasi mantikli :) bi de takilmasi 3sn. Falan suruyo canim endise etme ^_^
Bir de izin konusunda anlasmali olarak mi calisiyosun canim sanirim anlasmali ya da isci statusundekilerde izin olayi (daha dogrusu sut izni) biraz farkli oluyo. Ama devlet memuruysa standart.
Burda nedense her dr kabul etmiyor falan demişlerdi hatta 2 arkadaşıö sezaryen oldu aynı hastane farklı dr lar biri narkozlu takılmış biri odasında yalvardım resmen yine takmadılar falan demişti ilginç yani bayıldıktan sorada oluyorsa bu iş neden insanlara eziyet ediyorsunuz sonra takın n3 var yaniOnu genelde uyustuktan sonra takiyorlar.
Cikartirkende sadece kayiyor.
Aksi bisyler olmasinda bu normal prosedurler yine bi gececek diyebiliyor insan.Bende heyecan yaptim iyice :)
biara korki gelmisti yine nasil yapacam.Nasil oturacam oraya fln diye ama simdi cidden guc hissediyorum.❤
Sondayı benim ameliyathaneye gitmeden takmışlardı biraz rahatsız edici olsa da saniyelik bir şey ne oldu diyene kadar takmış oluyorlarSondayi ilk dogumumda ameliyathanede takmislardi insallah yine oyledir ya oyle olmasi mantikli :) bi de takilmasi 3sn. Falan suruyo canim endise etme ^_^
Bir de izin konusunda anlasmali olarak mi calisiyosun canim sanirim anlasmali ya da isci statusundekilerde izin olayi (daha dogrusu sut izni) biraz farkli oluyo. Ama devlet memuruysa standart.
Cuma kontrolüm var sorcam mutlaka canımdoktora danışmak gerek, su an bi sikinti olmasın diye.. Arkadasimin oğlu 2 yaşında ve dogum sonrası o çayın cok faydasını gördüğünü söyledi..
Maşallah canım bende hiçbir ibare yok göğüslerim bile şişmiyor progestan kullandığım dönemde şişmişti sonra indi kaldı öylece.Şişmesi gerekmez mi sonra mi şişecek acaba?çaya da ihtiyaç olursa başlayım ben ihtiyaç olmaz inşBen ilkinde de dogumdan aonra denemistim.Hatta Hipp daha iyi gelmisti canim.
Bunda da once baslasam mi dedim hatta haftasi daha erken dogacak diye ama gogsumden geliyor kreme basladim sadece kiruyup kabuklanmasin diye.
Bence baslama cunku sut cidden mucizevi bisy ve birden cok olmasina gerek yok,ekstradan gogsun siserse daha cok zorlanirsin.Mastit cok acı bisy.
Doğru canım SağolPurpplee Canim ilk gunde sivi,sari fln geliyor sut.Az az.Bu da sut yok demek degil inan.Bebek emdikce geliyor devami.Beyaza dönüyor.Sonralarda akmaya basliyor.Daha da sonra ayarlanmis oluyor bebege gore akmiyor mesela o zamanda anneler genelde azaldi saniyor.
Tek dusmanimiz 'sanmak'
Allah'a guven.
Bak 9 aydir ne haldesin,hic elinden bisy geldi mi.Her ayin duzeni neyse onlari yasadik,vucudumuz bu duzen icinde.
Sut olmamasini gerektirecek hicbi durum yok.Sadece psikolojik inan.
Gelecek inşallahSezaryende ilk gün gelmeyebiliyor ama benim az az gelmişti hastahanede 3.gün yani evr geldiğimizdede aşırı derecede bianda dolmuştu göğüslerim umarım yine bol bol sütümüz olur hepimizin :) tamamen psikolojik bencede içini ferah tut hiç düşünme süt olayını gelir merak etmetelaş yapma yani hastahanede gelmezsede eve gelince gelir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?