2018 Ekim Anneleri

B Bir mucize Şu mesajda yazdım ben de. Ödemden oluyormuş. Suyu bol iç tuzu azalt ve bol bol yürüyüş yüzmeye git dedi. Benexol B12 yazdı bir de.

Son düzenleme:
Bende sezaryen oldum hiçte aklımda kalan bir acı hatırlamıyorum şahsen :) sadeve narkoz verileceği anda çok korktum sonrasını hatırlamıyorum:) bebeğim kucağıma verildikten sonra zaten giçbir acıyı ağrıyı falan hissetmedim açıkcası 1 hafta sonrasındada hiçbirşeyim kalmamıştı zaten sezaryen korkulacak birşey değil bana göre her doğum şekilşnin zorluğu var muhakkak doktorlarımız ne öngörüyorsa ona göre hareket etmeliyiz

Aynen ya bebeğin anneliğin heyecanı hele ki ilkse bitip geçio:))an be an abarta abarta kayıt edenler var demek

Bi arkadasim söyledi ebe karnina bastiriyormus kanama kontrolü yapiyormus
Hiç hatırlamıyorum canım öyle nirşey olduysada akılda kalacak kadar acımamış demekki :) inan okadar zor birşey değil benim sezaryen oluğ aynı gün ayaklanan arkadşım var :)) ilk gün biraz zorluğu var belki ama bebeğini görünce herşey geçiyor inan unutuluyor hepsi

Aynen ya bazı şeylerş abartıyor bazıları,şöyle de böyle de ...ilk gece maceralarında da abartanlar olmuyormuydu sanki genç kızları/((

Aynen ya bebeğin anneliğin heyecanı hele ki ilkse bitip geçio:))an be an abarta abarta kayıt edenler var demek
Benim hatırladığım amelyata gireceğim anki korkum sonrasında bebeğim gelince yanıma kalan hiçbirşeyi hatırlamıyorum inan :) ağrı sızı var tabi ama büyütülecek gibi değil kesinlikle öyle olsa ertesi gğn kalkıp yürüyemezdik herhalde ..

Ben ameliyattan değilde ameliyathaneden korkuyorum canim. Anesteziyi hemen verirlerse bana sıkıntı yok zaten uyuyacagim tamamen

Bir kadının yaşayacağı en şahane mucize:))dayanılmayacak,katlanılmayacak bir ağrı da asla değil kimse kimseyi kandırmasın...grip kabalulak sancılı adet ve hatta idrar yolu enfeksiyonu hastalıkları çok daha zor :))

Aynen ya bazı şeylerş abartıyor bazıları,şöyle de böyle de ...ilk gece maceralarında da abartanlar olmuyormuydu sanki genç kızları/((

Bir arkadaşım sırf o yüzden evlenmek istemiyordu, nasıl korkuttularsa kızı. İnsanımız çok acımasız maalesef.

Ne yapsak geciremeyecegiz sanırım doğum olmadan. Senin doktoruna normal demiş ya en azından biliyoruz bi sıkıntıdan ötürü olmadığını. Bende 3 takviye günde 4 kere alıyorum toplam ama hiç değişiklik yok sabah eller benim değil sanki. En azından kramp vs yok buna da şükür.
Ödem, kilo bi gitse doğumdan sonra kuş gibi olacağız bu ağırlığı çekmeye alıştığımız için

Ya cnm bir heyecan elbet oluyor.insan heyecanlanıyor ama çooook normal:))normal kdın doğum muayenesi de heyecanlandırır beni,ameliyatta kızlar 9 ayki doktorumdu,ekiple sohbet muhabbet geçio:)) laflaya laflaya bitip gidiyo ya yarım saatlik bişi:))

Ben
ben oğlumda 3. Gün arefeydi,alışverişe çıkmuştım akşam eşimle değişiklik olsun die,bebeğme bayramlık alıp grlmiştim nasıo mutlu olmuştum bizimde zor oldu kzılar,kaç sene somra e yaşta ileriydi malım,anneliğimin tadını çıkartıyordum,bşr bebek mağazasına girip bebek için bayrama bişilerbakıyorz dedim,anla ne kadarşık dedi görevli dğnyalae bnm oldu,valla abartmıyorum ameliyatın 3. Günüydü,ne ağrısı ne bişi ,36 da anne olmuşm ilk :))

Senin de ellerinin uyuştuğunu bilmiyordum. Bir tek ben ve geranio nun uyuşuyor sanıyordum. Yukarıya mesaja da yazdım. Benim de derdim bu parmak uçlarımın uyuşması, serçe parmaklarım dışında.
Aynı durumdayım ve çok rahatsız edici olmaya başladı hiç bir işimi yapamaz oldum umarım geçer bi yerde okudum çare ararken doğumdan sonrada devam edenler varmış

Bugün sinir oldum nasıl cahil insanlar var ya. Kayinvalidemle dışarı çıkmıştık hem yürüyüş yaptık hem alışveriş falan onun bi komsusuna rastladık kadının yanında torunu da vardı bizimkinin kız olacağını öğrenince olsun ya bizdede kız var dedi torununu göstererek. Manyak mıdır nedir çok şükür kızım oluyor ne terbiyesizler dedim. Böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz kurban olsunlar kızlara kendisinin cinsiyeti başka sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…