2018 Ekim Anneleri

Kasılma Önleyici ilaç vermemiş miydi doktor evet üzüntü her şeyi etkiliyor ama neyseki iyisiniz minikle

Kendi dr um progestan yazmıştı kasılma için ama kullanmadım. Çok rahatsız etmiyordu Doğuma hazırlık diye düşündüm onu kullanmadım. Sadece kramp ve kasılma için 2 ay magnezyum kullandım o kadar. Biz zaten kontrole gidiyorduk o gün. Ağladım yürüdüm baya o sabah oldu ne olduysa kasılma ve ağrı arttı

Gunaydin kizlar nasilsiniz bende bir değişiklik yok dün aşure yaptim ilk kez Allah kabul eder insallah ctsi nişan geldi ama baska bir belirti yok sanci filan yok nasil yapayim bilmiyorum doktora gitsemmi tekrar bilmiyorum
Kasılmam yoktu rahatlamistim ama gece basladi tekrar

Bana kasılma için tansiyon ilacı verdi doktor.Bebişle nasılsınız şimdi canım :)

Progestani bu haftalarda dogumu geciktirsin diye veriyorlar canim.

Günaydın annişler mutlu bir gün dilerim herkese ağrılar çoğaldı hareketler kısıtlandı artık iyice az kaldı ama zaman geçmek bilmiyo allahım yardımcımız olsun

Bana kasılma için tansiyon ilacı verdi doktor.Bebişle nasılsınız şimdi canım :)

İlginç bazen drları anlayamıyorum. Çok şükür canımiyiyiz ikinci bebek kan uyuşmazlığından çok çabuk etkileniyormuş. İyi beslememe rağmen bir anda çıktı. Dr sınırın altında demişti dün. Bugün yine götürcez sarılığına baktırcaz inşallah

Bilmiyorum da ben kullanmadım işte hazırlık diye düşünüyorum o kasılmaları. Sadece sıklaşırsa dr a gidilmeli

Ben hamileligimi ogrendigim gunden bu yana gunde 1 defa 100luk kullaniyorum progestan
Bi ara biraktirdi agrim var deyince yine basladi

26.09.2018 saat 08.30 da eylul annesi oluyorumm oglum geliyorrr cok heyecanliyimmm bebek kolonyasi ve cikolatasi siparisimi verdim isimli kapi susum yarin geliyor

Eklentiler

• IMG-20180924-WA0001.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 92
26.09.2018 saat 08.30 da eylul annesi oluyorumm oglum geliyorrr cok heyecanliyimmm bebek kolonyasi ve cikolatasi siparisimi verdim isimli kapi susum yarin geliyor

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa

Benimde hacı şeriften isimli çikolatam ve lokumlarim geldi,çok güzeller bayildimm tatlari harika ve tazecikkk.

Kapı susumu kendim yaptım,kolonya ve magnet için bir türlü karar veremiyorum

Benimde hacı şeriften isimli çikolatam ve lokumlarim geldi,çok güzeller bayildimm tatlari harika ve tazecikkk.

Kapı susumu kendim yaptım,kolonya ve magnet için bir türlü karar veremiyorum
Kapi susunuzun resmini atabilrmisiniz elinizden geliyor olmasi cok daha degerli olmus saglikli gunlerde buyutun ins.su iki gun gecmiyor ya guluyorum ya agliyorum

Doktorunu nişan geldiğinden haberdar et canım o seni yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…