mide yanmasindan bende cok muzdaribim. Benim nerdeyse 28. Haftadan beri baş aşağıda ve zaten dediğim gibi plesenta da bebekte hep aşşağıdaydı beni çok zorladı ama son bilaç gündür daha değişik ve fazla bi baskı hissediyorum
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah hepsi canım her türlü çok yoruldum ben son zamanlar herşeyi fazla fazla yaşıyorum mide yanmasıda hat safhada gaviscon da fayda etmiyo Allah yardımcımız olsun senin normal bekleniyo değilmi
Hayirlisi olsun arkadasimEn güzeli de ne zaman doğacağını bilmemek
Bebek dönerse haftası dolana kadar normal olacak, sonrasını konuşmadık doktorla henüz. Geçen hafta gittiğimde büyük ihtimalle döner dedi. Bekliyoruz bakalım.
Canım benim de plasenta aşağıdaydı sonra yukarı çıktı 1.2.trimesterde kanaman olmuş muydu. Benim nerdeyse 28. Haftadan beri baş aşağıda ve zaten dediğim gibi plesenta da bebekte hep aşşağıdaydı beni çok zorladı ama son bilaç gündür daha değişik ve fazla bi baskı hissediyorum
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah hepsi canım her türlü çok yoruldum ben son zamanlar herşeyi fazla fazla yaşıyorum mide yanmasıda hat safhada gaviscon da fayda etmiyo Allah yardımcımız olsun senin normal bekleniyo değilmi
Ben almadım henüz sen üni de değil miydin canımÖğretmen olan arkadaslar egitim ogretim odenegini aldiniz mi?
Kendim icin sormadim canim bi arkadasim icin sordum. O da almamisdaBen almadım henüz sen üni de değil miydin canım
Kızlar ben bugün doktora gittim 1-2 cm açıklığım varmış kasılmalarımda var ama doğum 2-3 gün sürer dedi doktor sizde bu süreç nasıl ilerledi?
Geçmiş olsun csnım.Aslında kasılmalar için benim kullandığım Adalat ya da eş Değeri olsn nidilat veriliyor.Kk da öğrendim bunu da.
Ben olsam beklerdim neden doğuramayacakmışsınız madem son dkka sezaryene alabilir bekleyin bence yapamazsanız sezaryene dönersiniz .. mesela benim doktorum sürekli beni kesme peşinde :) ama ben bekliyorum son dkka yapamazsam o zaman epidural düşünüyorumKızlar selam,
Bugün doktora gittim. Oğluşumun başı 11 cm olmuş. 39. Haftaya girdik. Muayenede normale zorlarız iatersen dedi doktorum ama çok aşağı inmemiş oğlum. Bu durumda istersen sezeryan için gün konuşalım. Karar senin. Doğuramayacaksın muhtemelen ama deneyelim dersen deneriz sonra olmazsa sezeryana alırız dedi. Çok kararsız bir şekilde çıktım hastaneden. Fikirlerniz nedir?
38.haftadayım çok şükür erken doğum sınırını aştıkSağ ol canım. Aslında ben de buralarda çok şey öğrendim . Kasılma aslında Doğuma hazırlık ama erken doğum belirtisi de olabiliyor . İyi ayırt etmek lazım.
Aa hurma iyi hatırlattın ya aldım dolapta duruyor bende bir de meryem ana otu var hacdan gelmişti çocuk olsun diye kullanmıştım önce şimdi de açıklık için kullanabilir mişim doğum başlayınca suya koyup okuyormuşsun inşallah işe yarar :)Benimde 1cm aciklik 2haftadan beri var. Kasilma ve sanci bende de cok var ama hala bekliyorum. Acilmayi saglamamiz lazim dedi dr yuruyus hurma merdiven bol hareket..
Canım sen normal doğum mu bekliyordun38.haftadayım çok şükür erken doğum sınırını aştıkdoğuma hazırlık bunlar artık
Yani doğuma kadar 3 olması yeterli geliyor bana çok iri bir bebek olmasına gerek yok ki Allahın izniyle doğduktan sonra alsın kilosunu :) maşallah ..Kizlar benimde kontrol vardi bu gun bebisim 2.880 boyu 49 cm normalmi sizce 37+5 oldum
Hayır canım sezaryen istedim gönüllü.Canım sen normal doğum mu bekliyordun
Bana doktor 37+0 da 3200 dedi ama salladı büyük olasılıklaKizlar benimde kontrol vardi bu gun bebisim 2.880 boyu 49 cm normalmi sizce 37+5 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?