2018 Ekim Anneleri

mide yanmasindan bende cok muzdaribim
Yarın kontrolum var simdilik normal godiyor ama daha cati muayenesi yapmadi 37 de yaparim demisti bundan sonra haftada 1 gidicem belli olur heralde normal mi sezeryan mi olucak

Canım benim de plasenta aşağıdaydı sonra yukarı çıktı 1.2.trimesterde kanaman olmuş muydu

Kızlar ben bugün doktora gittim 1-2 cm açıklığım varmış kasılmalarımda var ama doğum 2-3 gün sürer dedi doktor sizde bu süreç nasıl ilerledi?

Benimde bugun kontrolum vardi, 38+3 um bebek 3387gr 51cm olmus.
Acikligim hala 1 cm ama nstde sanci cikti bu sefer yeterli duzeyde degilmis ama. Dr suni sanci ile dogumu baslatiriz ama 4cm olmadan epidural veremem 4cm olana kadarda sen pes edebilirsin bu yuzden akisina birakalim kendi sancilarini bekleyelim dedi. Kan akisina bebegin suyuna bakti normal dedi. Cumaya tekrar cagirdi. Acikliga bakarken bugun biraz zorladi sonrasinda azicik kanamam oldu basina boyle bir sey gelen oldu mu daha once?

Kızlar ben bugün doktora gittim 1-2 cm açıklığım varmış kasılmalarımda var ama doğum 2-3 gün sürer dedi doktor sizde bu süreç nasıl ilerledi?

Benimde 1cm aciklik 2haftadan beri var. Kasilma ve sanci bende de cok var ama hala bekliyorum. Acilmayi saglamamiz lazim dedi dr yuruyus hurma merdiven bol hareket..

Geçmiş olsun csnım.Aslında kasılmalar için benim kullandığım Adalat ya da eş Değeri olsn nidilat veriliyor.Kk da öğrendim bunu da.

Sağ ol canım. Aslında ben de buralarda çok şey öğrendim . Kasılma aslında Doğuma hazırlık ama erken doğum belirtisi de olabiliyor . İyi ayırt etmek lazım.

Kızlar selam,
Bugün doktora gittim. Oğluşumun başı 11 cm olmuş. 39. Haftaya girdik. Muayenede normale zorlarız iatersen dedi doktorum ama çok aşağı inmemiş oğlum. Bu durumda istersen sezeryan için gün konuşalım. Karar senin. Doğuramayacaksın muhtemelen ama deneyelim dersen deneriz sonra olmazsa sezeryana alırız dedi. Çok kararsız bir şekilde çıktım hastaneden. Fikirlerniz nedir?

Ben olsam beklerdim neden doğuramayacakmışsınız madem son dkka sezaryene alabilir bekleyin bence yapamazsanız sezaryene dönersiniz .. mesela benim doktorum sürekli beni kesme peşinde :) ama ben bekliyorum son dkka yapamazsam o zaman epidural düşünüyorum

Sağ ol canım. Aslında ben de buralarda çok şey öğrendim . Kasılma aslında Doğuma hazırlık ama erken doğum belirtisi de olabiliyor . İyi ayırt etmek lazım.
38.haftadayım çok şükür erken doğum sınırını aştık doğuma hazırlık bunlar artık

Benimde 1cm aciklik 2haftadan beri var. Kasilma ve sanci bende de cok var ama hala bekliyorum. Acilmayi saglamamiz lazim dedi dr yuruyus hurma merdiven bol hareket..
Aa hurma iyi hatırlattın ya aldım dolapta duruyor bende bir de meryem ana otu var hacdan gelmişti çocuk olsun diye kullanmıştım önce şimdi de açıklık için kullanabilir mişim doğum başlayınca suya koyup okuyormuşsun inşallah işe yarar :)

Kızlar iyi geceler benim de bugün kontrolüm vardı. 38 artı 1'im. Doktor iki hafta geri dedi bebeğime. Bir haftada sadece 100 gr almış. Şu anda kilosu 2850. Nst de sancı çıkmadı, plasenta ve suyu iyi dedi, akımda iyi dedi. Sadece bebek de direnç var dedi, o yüzden çok fazla kan alamıyor herhalde tam beslenemiyor ondan geriden gelebilir dedi. Hareketleri çok önemli dedi sen sürekli hareket takibi yap dedi. Azalma olursa direk gel dedi. Maşallah Kızım çok hareketli zaten. Takipte çok zorlanmıyorum o yüzden. Bu iki hafta gerilik inşallah bir sıkıntı yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…