2018 Ekim Anneleri

O yasa gore de degisiyor. Ben 157yim ama diyetisyene gittigimde 52.5 olmam gerektigini soylemisti.

Ben anladim canim. Benim de 25 sonrasi oldu ne olduysa. Her sene bir kilo aldim. Yani bir anda alsa insan farkeder. 65 olunca aklim basima geldi.
onemli olan kilo almak degil. saglikli bir sekilde verebilmek. insan kilo verince daha rahat hareket ediyor, ben yorgunluk ve uykusuzluktan hamilelik kilomu verdim, vermeseydim de diyetisyen eşliğinde vermeyi denerdim..

Tam gun gb dusunmesende olur.
Doktorunda bebisine gore fikirlerini soyleyecektir.
Ben 6 ay dolmasina 1 hafta 10 gun kala fln tadimlara baslayacagim nasipse.
Sebze meyvelerin ay ay verilebilirligi var yalniz onu da arastir.
1.aşama 2.aşama olarak yani.
Malzemeler kullandikca daha net oturur alirsin :)

Ben anladim canim. Benim de 25 sonrasi oldu ne olduysa. Her sene bir kilo aldim. Yani bir anda alsa insan farkeder. 65 olunca aklim basima geldi.
Ben her ay aldım 1 kiloyu :))) bir de baktım 6 ayda 56 olmuşum :)) geri kalan 6 kiloyu 9 yılda aldım :) düğünümde 62ydim. Evlilikte 64 sabitlendi

Bilmiyordum şimdi baktim onada canim sagolasin
Nasıl tepki verecek çok merak ediyorum :)

Ben 5.5 aylikken baslamayi dusunuyorum. Bizde hersey hazir abladan kalma bazi seylerimiz var. eksikleride tamamladim. Liste ciktilarimi da aldim.
Oturmuyor daha ya nasıl yediricem yayarken
Ne zaman oturur?

Oturmak ister gibi doğruluyor ama acaba musade etsem mi illa 6 ayı bekliyorum

oturtmaya basladiniz mi, ben çekiniyorum daha
Kucakta oturuyor ama oyle koltuga koyayim otursun olmadi.

Bu aksam bebek arabasinin pusetini kaldirdik. Guzelce yatirip battaniye serdik. Dusmeyecek sekilde konumlandirdik. Uyuyor. Iki buklum yatmiyor ya icim rahat. Burda yatmaya devam ederse tekerlekli besik aliriz dedim.

Ben her ay aldım 1 kiloyu :))) bir de baktım 6 ayda 56 olmuşum :)) geri kalan 6 kiloyu 9 yılda aldım :) düğünümde 62ydim. Evlilikte 64 sabitlendi

Masallah cok degisiklik olmamis o zaman :)
Ben düğünümde 50ydim :)
İlk hamileliğe 55le ikinciye 58le kaldim.
Ilk dogum 69la ikinci 68le bitti :)
Suan 58im yine :)
Bi 55 olmak istiyorum :)

Bilmiyordum şimdi baktim onada canim sagolasin
Nasıl tepki verecek çok merak ediyorum :)

Okuyabildigin arastirabildigin kadar elinden geleni yap canim baslamadan.
Not al bol bol❤
Cok kolaylik olur.
Alternatif tariflerin olur.

Masallah cok degisiklik olmamis o zaman :)
Ben düğünümde 50ydim :)
İlk hamileliğe 55le ikinciye 58le kaldim.
Ilk dogum 69la ikinci 68le bitti :)
Suan 58im yine :)
Bi 55 olmak istiyorum :)
Bence bu yaz olursun :) ben oğlum yürürken 59'a indim.. şimdi 2 çocukla çok rahat inerim diye tahmin ediyorum. Duble koşturmaca :)) sen de fazla kilo almamışsın zaten. Benim gibi 10 kilo almışsın :) eski kiloya dönüş olmuş. Ben ikisinde de 10 kg aldım. Kızımda daha hızlı döndüm, zira oğlum da ilgi bekliyor, iki katı hareket var ve yemek yemeye vaktim kalmıyor :)) 60 olmalıyım ama. Yaza olurum inşallah

Biliyorum o hesaplamayı da:)) neyse bana çok geliyo demekki.
Bide bazı insanlardan kalıp denen bişey var yada kemiklern ağır gelmesi falan:))))
Yaş etken ya kilo verme açısından. Her zaman için sağlıklı olmak en güzeli

Mama veren annelere sorum.
Arkadasim bana toz mama kabi vermisti. Daha dogrusu mama kabi dedi. Simdi ebebek sitesine bakarken gordum. Yorumlari okuyup anlamaya calistim. Cok manasiz geldi bana. Aslinda bununla ilgili ne soracagimi da bilmiyorum.

Oturmuyor daha ya nasıl yediricem yayarken
Ne zaman oturur?

Oturmak ister gibi doğruluyor ama acaba musade etsem mi illa 6 ayı bekliyorum
Ya o bebekten bebeğe değişir. Benm büyük kızım daha harktli ve daha dirençliydi ama zeynep öyle değil gibi. Hem artık destekleyerk kısa kısa çok dik olmayan oturtuyorum. Kucağımda falan özellkle tabi..
Ama oturmayan bebeğe yemek yedirmek bence en saçma şey. O yuzden oturma eylemini gerçkleştrsnler ek gıda sonraki iş.
İlk başlarda zaten bağlarız kemerle. Sonra artık yavaştan kendi başlarına durma kıvamına gelirler inş

oturtmaya basladiniz mi, ben çekiniyorum daha

Bebegin bunun sinyallerini verir canim.
Zaten once az az baslar kaslar gelistikce tam oturur zamanla.
Yoksa 6 aylik oldu artik oturacak denemez eger bebek yavas yavas alistirilmamissa.
Farkedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…