- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Valla ben dışarı çıkarken besleyip çıkıyorum. Ola ki biberon götüreceksem buzdolabı poşetine koyuyorum ölçekleMama veren annelere sorum.
Arkadasim bana toz mama kabi vermisti. Daha dogrusu mama kabi dedi. Simdi ebebek sitesine bakarken gordum. Yorumlari okuyup anlamaya calistim. Cok manasiz geldi bana. Aslinda bununla ilgili ne soracagimi da bilmiyorum.
Mama veren annelere sorum.
Arkadasim bana toz mama kabi vermisti. Daha dogrusu mama kabi dedi. Simdi ebebek sitesine bakarken gordum. Yorumlari okuyup anlamaya calistim. Cok manasiz geldi bana. Aslinda bununla ilgili ne soracagimi da bilmiyorum.
Çok mu yorgunsunuzMama veren annelere sorum.
Bence bu yaz olursun :) ben oğlum yürürken 59'a indim.. şimdi 2 çocukla çok rahat inerim diye tahmin ediyorum. Duble koşturmaca :)) sen de fazla kilo almamışsın zaten. Benim gibi 10 kilo almışsın :) eski kiloya dönüş olmuş. Ben ikisinde de 10 kg aldım. Kızımda daha hızlı döndüm, zira oğlum da ilgi bekliyor, iki katı hareket var ve yemek yemeye vaktim kalmıyor :)) 60 olmalıyım ama. Yaza olurum inşallah
Mama veren annelere sorum.
Bebek arabasinin pusetini kaldirmak ise yaramadi.Çok mu yorgunsunuz(
1 kiloluk mamayi tasimamak icindir belkiMama veren annelere sorum.
Yani mantikli. Ben de mama verirken kucuk kavanoza koyup disari goturuyordum ama bunun icin bir sey satin almak aklima gelmemisti.1 kiloluk mamayi tasimamak icindir belki
aman onu al bunu al. uğraşamam.. eskiden mama kavanozu mu vardi. evdeki mini bir saklama kabı yeterli olur. ben buzdolabı poşetine koyuyorum mesela..Yani mantikli. Ben de mama verirken kucuk kavanoza koyup disari goturuyordum ama bunun icin bir sey satin almak aklima gelmemisti.
En guzeli. Bazi seyler de para tuzagi.aman onu al bunu al. uğraşamam.. eskiden mama kavanozu mu vardi. evdeki mini bir saklama kabı yeterli olur. ben buzdolabı poşetine koyuyorum mesela..
Yaniii şuan bunu makarna için kullanmak geldi aklıma:)))
hem herseyi alip doldurursak ev bir sure sonra cop ev olur..En guzeli. Bazi seyler de para tuzagi.
vakumlu mu bu..Yaniii şuan bunu makarna için kullanmak geldi aklıma:)))
Ben ilk zamanlar için düz bölmeli tabak kullanmıştım. Böyle aldım ama kullanmadm nedense. Hatta bugn çıkardm piyasaya kullanılsın diye:))
Yine altı böyle vakumlu bambu bölmeli tabak resmi yükledim. Bayada kullandım. Öğünlere başlayıncada kolaylık sağladı. Kahvaltıda bölüm bölüm koydum domtes peynr yumurta. Hatta şimdide 1.5 yaşındaki kızıma bunun büyüğünü almayı düşünyrm. Bu da miniğime inş
chicco polly bizimki. digerlerini bilmiyorum ama kullanan arkadaslarimiz bilgi verir..Selam annisler.Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?
Kaşık maması denilen bir mama var canım, koyu kıvamlı oluyor. Onun için vermiştir. Ek gıda döneminde veriliyor yavaş yavaş. Şu an bebeklerin içtiği aslında formül sütMama veren annelere sorum.
Yeni mi aldinizchicco polly bizimki. digerlerini bilmiyorum ama kullanan arkadaslarimiz bilgi verir..
Oğlum sakin bir bebekti, gündüz uykuları da uzundu, haliyle işler pek aksamadı. Taa ki yürümeye başlayıp beni oyunlarına katma peşine düşene kadar.. bulaşık yıkıyorum, tezgahla arama girip iteklerdi beni, odaya sürüklerdi.. bu epey sürdü, taa ki ben çocuk uyanıkken mutfağa gitmekten vaz geçene kadar.. hep yanında, oyununda istedi beni.. o düzenin ortasına geldi kızım. Benzer şekilde devam ediyor karmaşa :)) elim ağır benim, pek pratik sayılmam. Akşam eşim gelsin de, çocuğu oyalarken beni de lafa tutsun, mutfağı topliyim diye bakıyorum. Çene çalarak iş yapıyorum :)) ondan ağır gidiyor :)) ama başka türlü çok sıkılıyorum :)Aslinda hep almaya cok musaittim ve hamileliklerimde kesin yuvarlanirim diyordum ama bende de ilginc bi durum oldu :)
Evet ilkinde de ozellikle cocuk hareketlendikce daha hizli toparlayarak gitti.Bunda zaten dedigin gb hizla gitti.
Ama yiyorumda :)
Tam dubble kosturmaca :)
Sende de ilkinde zaman yok diye dusundugun seyler ikincide hala ne vakit var dedirtti mi? :)
Disari cikarken kolaylik :)
Gerekli mi degil gb :)
Farkli seyler icin kullanirsin :)
Ek gıda donemi icin neler alacağız, listesi olan var mi arkadaslar?
Bebek arabasinin pusetini kaldirmak ise yaramadi.
Selam annisler.Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?
hem herseyi alip doldurursak ev bir sure sonra cop ev olur..
alırken ~gercekten~ihtiyacım var mi yok mu denmeli...
Oğlum sakin bir bebekti, gündüz uykuları da uzundu, haliyle işler pek aksamadı. Taa ki yürümeye başlayıp beni oyunlarına katma peşine düşene kadar.. bulaşık yıkıyorum, tezgahla arama girip iteklerdi beni, odaya sürüklerdi.. bu epey sürdü, taa ki ben çocuk uyanıkken mutfağa gitmekten vaz geçene kadar.. hep yanında, oyununda istedi beni.. o düzenin ortasına geldi kızım. Benzer şekilde devam ediyor karmaşa :)) elim ağır benim, pek pratik sayılmam. Akşam eşim gelsin de, çocuğu oyalarken beni de lafa tutsun, mutfağı topliyim diye bakıyorum. Çene çalarak iş yapıyorum :)) ondan ağır gidiyor :)) ama başka türlü çok sıkılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?