2018 Ekim Anneleri

dolapta muhafaza ediyorsunuz de mi?

Kan damlasına başlayıp devam eden varmı ?
Ben iki kere verdim daha veremiyorum cesaret edemiyorum çok gaz yapmıştı.

Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Ne yapacam bilmiyorum.süt gitgide azaliyor.

Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Rezene işe yarıyormu ben bir ara içtim faydasını görmedim yani farklılık yoktu yinede ara ara içiyorum Facebook’ta emzirme sanatı diye bir grup var oradakiler rezene dahil hiç bir şeyin sütü artırmadığını sadece su ve düzenli beslenmeyi öneriyorlar
Aslında ben Ramazan da oruçluyken süt ne kadar etkilenir onu düşünüyorum ek gıdayı iyice oturtmak lazım o zamana kadar

Bende 2 ayliktan beri icmiyordum.hele bi deniyim.
Süt vardi cocuk emmiyordu.süt gitti cocuk emmeye basladi.
Terslik iste.
Su ve yeme icme iyi.bianda oldu.
Ben tutmam belki.

Bende 2 ayliktan beri icmiyordum.hele bi deniyim.
Süt vardi cocuk emmiyordu.süt gitti cocuk emmeye basladi.
Terslik iste.
Su ve yeme icme iyi.bianda oldu.
Ben tutmam belki.
Metehan çok emmediği için belki sütün azalmıştır sen sık sık emzir çektikçe tekrar gelir sütün kilo alımı nasıl bu ay peki sütün tamamen kesilmesi için 45 gün hiç emzirmeyen gerekiyormuş

Doğru aşı.

Arkadaslar siz asiyi alip saglik ocagina mi yaptiriyorsunuz?

Ben öyle yaptim.

Bana rezene bu konuda hic yaramaz mesela ekstra.
Yorgunluk meselesine gelince yine de bikac gun dinlenmeye alabilirsin kendini.O uyudukca uyu.Uzan.Sonucta rutin isler bile bazen ekstra enerji.
Eger denersen dolmalik fıstık kürünü yapabilirsin.
Bicok secenek var.Oyle hissediyorsan destekle kendini.
Nazarada inanirim ben.

Rezene bende de yaramaz ama yarayan seyler var.Beslenme disinda işe yarayan kürlerde var bence.Cunku mesele etken madde burda.Ama sadece onu yap yine beslenme o da olmaz :)

Kan damlasına başlayıp devam eden varmı ?
Ben iki kere verdim daha veremiyorum cesaret edemiyorum çok gaz yapmıştı.
Benim de kan olmustu kakada. Doktor bi sure vermeyin gozlemleyin dedi. Vermiyorum. Doktora ayin 5inde gitcez. O zaman sorcam. Bir cok kisi kullanmiyor diye acelesi yok dedim.

Kafaya taktığım içinmiş bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yaşamaya başladm. Kızımda ki gibi çok üşüyorum lahana gibi gezmeye başladm evde. Süt kesiği gibi akıntı oluyo Bi kaç gündür baş ağrımla birlikte istifra ediyorum. Hapı bırakmalıyım sizce. Hamile değilimdir dimi 12 şubatta şüpheli durum olmuştu test yapsam kesin sonuç alır mıyım? Varsa erken öğrenmem lazm ilaç kullanmam gerekiyor maalesef. Lütfen beni rahtlatın uykularım kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…