- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
dolapta muhafaza ediyorsunuz de mi?Eki Görüntüle 2239727
Ben de Ankaradayım hatta Bi çok yere sordum rotarix bizimki de.. İki dozluk olan rotarix miş zaten. Oran Bayram Eczane sinden 158 liraya aldım, yanındaki gülcem eczanesi ve yıldız daki Bi çok eczane 264 dedi.. Çözemedim. Yarın aile hekimliğinde bu değil demezler inşallah. Aldığım aşı bu
dolapta muhafaza ediyorsunuz de mi?
De mi?dolapta muhafaza ediyorsunuz de mi?
evet eczaneden cikip direk saglik ocagina gitmistim ilk dozda.haftaya 2. doz var.Arkadaslar siz asiyi alip saglik ocagina mi yaptiriyorsunuz?
Bizde sağlık ocağına yaptırmıştık. Yavaş yavaş damla damla akıtmıştı ağzına iyice yutsun diye.Arkadaslar siz asiyi alip saglik ocagina mi yaptiriyorsunuz?
20 gundur veriyorum kakasini yesil yapti.hemsire kakayi siyaha boyayabilir endise etmeyin demisti.dr a gittigimde sorucam.Kan damlasına başlayıp devam eden varmı ?
Ben iki kere verdim daha veremiyorum cesaret edemiyorum çok gaz yapmıştı.
Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Ne yapacam bilmiyorum.süt gitgide azaliyor.
Kan damlasına başlayıp devam eden varmı ?
Canim önceden daha cok yoruluyordum.simdi yorulmuyorum.stresim de yok.Canim gun icinde kendini cok yoruyor olabilirmisin aklima bu geldi
Rezene işe yarıyormu ben bir ara içtim faydasını görmedim yani farklılık yoktu yinede ara ara içiyorum Facebook’ta emzirme sanatı diye bir grup var oradakiler rezene dahil hiç bir şeyin sütü artırmadığını sadece su ve düzenli beslenmeyi öneriyorlarBen yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Bende 2 ayliktan beri icmiyordum.hele bi deniyim.Rezene işe yarıyormu ben bir ara içtim faydasını görmedim yani farklılık yoktu yinede ara ara içiyorum Facebook’ta emzirme sanatı diye bir grup var oradakiler rezene dahil hiç bir şeyin sütü artırmadığını sadece su ve düzenli beslenmeyi öneriyorlar
Aslında ben Ramazan da oruçluyken süt ne kadar etkilenir onu düşünüyorum ek gıdayı iyice oturtmak lazım o zamana kadar
Metehan çok emmediği için belki sütün azalmıştır sen sık sık emzir çektikçe tekrar gelir sütün kilo alımı nasıl bu ay peki sütün tamamen kesilmesi için 45 gün hiç emzirmeyen gerekiyormuşBende 2 ayliktan beri icmiyordum.hele bi deniyim.
Süt vardi cocuk emmiyordu.süt gitti cocuk emmeye basladi.
Terslik iste.
Su ve yeme icme iyi.bianda oldu.
Ben tutmam belki.
Eki Görüntüle 2239727
Ben de Ankaradayım hatta Bi çok yere sordum rotarix bizimki de.. İki dozluk olan rotarix miş zaten. Oran Bayram Eczane sinden 158 liraya aldım, yanındaki gülcem eczanesi ve yıldız daki Bi çok eczane 264 dedi.. Çözemedim. Yarın aile hekimliğinde bu değil demezler inşallah. Aldığım aşı bu
Arkadaslar siz asiyi alip saglik ocagina mi yaptiriyorsunuz?
Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Rezene işe yarıyormu ben bir ara içtim faydasını görmedim yani farklılık yoktu yinede ara ara içiyorum Facebook’ta emzirme sanatı diye bir grup var oradakiler rezene dahil hiç bir şeyin sütü artırmadığını sadece su ve düzenli beslenmeyi öneriyorlar
Aslında ben Ramazan da oruçluyken süt ne kadar etkilenir onu düşünüyorum ek gıdayı iyice oturtmak lazım o zamana kadar
Benim de kan olmustu kakada. Doktor bi sure vermeyin gozlemleyin dedi. Vermiyorum. Doktora ayin 5inde gitcez. O zaman sorcam. Bir cok kisi kullanmiyor diye acelesi yok dedim.Kan damlasına başlayıp devam eden varmı ?
Ben de uykusu gelir diye iciyorum. Ama nerdeeee.Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?