2018 Ekim Anneleri

İlacın yan etkisi olabilir mi acaba

idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye geldi aklıma kesik akıntı bulantı belirtileridir testte gebelik varsa silikte olsa çıkar gibime geldi ilişkinin üzerinden 15 gün geçmiş çünkü

idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye geldi aklıma kesik akıntı bulantı belirtileridir testte gebelik varsa silikte olsa çıkar gibime geldi ilişkinin üzerinden 15 gün geçmiş çünkü
Sütümde azaldı sanki göğüs hassasiyeti var ve yeni doğum yapmış gibi meme uçları acıyo. Kan mı versem idrar testinde silikte olsa kesin çıkar mı acaba??

Sütümde azaldı sanki göğüs hassasiyeti var ve yeni doğum yapmış gibi meme uçları acıyo. Kan mı versem idrar testinde silikte olsa kesin çıkar mı acaba??
kesin diyemem ama 15 gün geçmiş çıkması gerekir

Bence de öyle canim.emmedi azaltti.14 gün oldu kontrolden geleli.300 gr almis.benim tartima göre.

Hem bebek emmedi hemde ogün yedigim seylerden sonra birden oldu.
Bide o gece bebek hic kalkmamisti.uyumustu sabaha kadar.bende o 2 gün baya uyumustum.ama o 2 gün göğüslerim cıvıktı.
Bugün biseyler yapacam.
Soğan rezene süt filan.en cok da su icecem.bakalim farkedecek mi.
Ben de uykusu gelir diye iciyorum. Ama nerdeeee.
Senin kıź cok minnos.insan kızamiyor.cok tatli.maşallah..

mama veriyormusunuz
alicam
Vermiiorum canim.

Geçmiş olsub canım ikinize de.Bende süt Bayağı azaldı artırmaya uğraşıyorum.Doktora danışmadım ama günde bir kez 60 ml mama veriyorum çünkü aç kalıyor biliyorum.Bu hafta işe de başladım ben yokken mama veriliyor bir öğün okulda sağmaya çalışıyorum dünden beri.Aklım onda kalıyor ama napalım er ya da geç başlanacaktı.

Hiçbir şeye vakit yetmiyor zaman çok kısıtlı

Aklımdaydınız. Epeydir yoktunuz

Nisanda başlayacaktın sanki canım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Hayırlı olsun canım

Dun 15 dakikadan fazla emzirmeme kararimi uyguladim. Allah yardim etti. Guzel uyudu. Hic aglamadi.
evet daha iyi oluyor bence de.ben sanirim 3 aylik oldugundan beri tek memeyi 15 dkdan fazla vermiyorum.cunku kendiliginden birakmiyor.zaten 15 dkyi bulmadan cok rahat bosaltiyorlar.bizim evdeyken 10 dk sag meme.2 saat oyun oyalanma mizirdanma karisik.10 dk sol meme.uyku oyun mizirdanma karisik 2 saat.gibi geciyor ortalama.

Benim kız hiç emzik almıyordu gece meme emerek uyuyordu emzik verdim ağzına emZik emmeye başladı hatta emziği almak istediğimde bile vermedi demekki uykuya yakın emzik alıyor bugünde bir işim vardı kızımı almadan çıktım biberonuda almayan kız onuda içmiş. Daha sonra bende biberonla verdim içti. İşe başlamaya korkuyordum gönül rahatlığıyla gidebilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…