İlacın yan etkisi olabilir mi acabaKafaya taktığım içinmiş bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yaşamaya başladm. Kızımda ki gibi çok üşüyorum lahana gibi gezmeye başladm evde. Süt kesiği gibi akıntı oluyo Bi kaç gündür baş ağrımla birlikte istifra ediyorum. Hapı bırakmalıyım sizce. Hamile değilimdir dimi12 şubatta şüpheli durum olmuştu test yapsam kesin sonuç alır mıyım? Varsa erken öğrenmem lazm ilaç kullanmam gerekiyor maalesef. Lütfen beni rahtlatın uykularım kaçıyor
Yan etkilerinde kanama yapar yazıyo ama onun haricinde bişey yazmıyor baş ağrısı falan yaparmş ilaçtandır inşallahİlacın yan etkisi olabilir mi acaba
mama veriyormusunuzBen yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Ne yapacam bilmiyorum.süt gitgide azaliyor.
idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye geldi aklıma kesik akıntı bulantı belirtileridir testte gebelik varsa silikte olsa çıkar gibime geldi ilişkinin üzerinden 15 gün geçmiş çünküKafaya taktığım içinmiş bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yaşamaya başladm. Kızımda ki gibi çok üşüyorum lahana gibi gezmeye başladm evde. Süt kesiği gibi akıntı oluyo Bi kaç gündür baş ağrımla birlikte istifra ediyorum. Hapı bırakmalıyım sizce. Hamile değilimdir dimi12 şubatta şüpheli durum olmuştu test yapsam kesin sonuç alır mıyım? Varsa erken öğrenmem lazm ilaç kullanmam gerekiyor maalesef. Lütfen beni rahtlatın uykularım kaçıyor
Ben de uykusu gelir diye iciyorum. Ama nerdeeee.
Rotayı evde yaptık. Youtube da video vardı. Zaten ağızdan veriliyor.Arkadaslar siz asiyi alip saglik ocagina mi yaptiriyorsunuz?
Sütümde azaldı sanki göğüs hassasiyeti var ve yeni doğum yapmış gibi meme uçları acıyo. Kan mı versem idrar testinde silikte olsa kesin çıkar mı acaba??idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye geldi aklıma kesik akıntı bulantı belirtileridir testte gebelik varsa silikte olsa çıkar gibime geldi ilişkinin üzerinden 15 gün geçmiş çünkü
kesin diyemem ama 15 gün geçmiş çıkması gerekirSütümde azaldı sanki göğüs hassasiyeti var ve yeni doğum yapmış gibi meme uçları acıyo. Kan mı versem idrar testinde silikte olsa kesin çıkar mı acaba??
Bence de öyle canim.emmedi azaltti.14 gün oldu kontrolden geleli.300 gr almis.benim tartima göre.Metehan çok emmediği için belki sütün azalmıştır sen sık sık emzir çektikçe tekrar gelir sütün kilo alımı nasıl bu ay peki sütün tamamen kesilmesi için 45 gün hiç emzirmeyen gerekiyormuş
Hem bebek emmedi hemde ogün yedigim seylerden sonra birden oldu.Doğru aşı.
Ben öyle yaptim.
Bana rezene bu konuda hic yaramaz mesela ekstra.
Yorgunluk meselesine gelince yine de bikac gun dinlenmeye alabilirsin kendini.O uyudukca uyu.Uzan.Sonucta rutin isler bile bazen ekstra enerji.
Eger denersen dolmalik fıstık kürünü yapabilirsin.
Bicok secenek var.Oyle hissediyorsan destekle kendini.
Nazarada inanirim ben.
Rezene bende de yaramaz ama yarayan seyler var.Beslenme disinda işe yarayan kürlerde var bence.Cunku mesele etken madde burda.Ama sadece onu yap yine beslenme o da olmaz :)
Senin kıź cok minnos.insan kızamiyor.cok tatli.maşallah..Ben de uykusu gelir diye iciyorum. Ama nerdeeee.
alicammama veriyormusunuz
Geçmiş olsub canım ikinize de.Bende süt Bayağı azaldı artırmaya uğraşıyorum.Doktora danışmadım ama günde bir kez 60 ml mama veriyorum çünkü aç kalıyor biliyorum.Bu hafta işe de başladım ben yokken mama veriliyor bir öğün okulda sağmaya çalışıyorum dünden beri.Aklım onda kalıyor ama napalım er ya da geç başlanacaktı.Merhabaaa
Düğünümüz var nete girecek vaktim olmuyor bi taraftan ise başladım çok yoğun geçiyor
Zeynep hanim da bende ıyiyiz. Ben grip oldum ona da geçti şükür iyi ama öksürüyor simdi
Hareketlendi masaallah ayakları kaldırıyor vuruyor falan ama dönmeye çabalamıyor hic
Malesef ki anne sutu ve mamaya rağmen kilo alımı yavaş.
Purpplee K kubra2553 pessinus plojovic E elaelif123 U Umudumbitmedi_ ismi aklima gelmeyenler nasılsınız tatlı anneler?
Bu arada 1.5 hafta süren bi meme grevi yaşadık onu atlattık şimdi de arada almiyor
Ne hayallerim vardı... şimdi baktim da kac sayfa olmuş ben neden biseye yetişip kendime vakit ayıramıyorum ne uzun sürdü lohusaligim :)
Bakalım bugün çıkabilirsem gidip alaym olmadı yarın kan veririmkesin diyemem ama 15 gün geçmiş çıkması gerekir
Aklımdaydınız. Epeydir yoktunuzGeçmiş olsub canım ikinize de.Bende süt Bayağı azaldı artırmaya uğraşıyorum.Doktora danışmadım ama günde bir kez 60 ml mama veriyorum çünkü aç kalıyor biliyorum.Bu hafta işe de başladım ben yokken mama veriliyor bir öğün okulda sağmaya çalışıyorum dünden beri.Aklım onda kalıyor ama napalım er ya da geç başlanacaktı.
Hiçbir şeye vakit yetmiyor zaman çok kısıtlı
Nisanda başlayacaktın sanki canım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Hayırlı olsun canımGeçmiş olsub canım ikinize de.Bende süt Bayağı azaldı artırmaya uğraşıyorum.Doktora danışmadım ama günde bir kez 60 ml mama veriyorum çünkü aç kalıyor biliyorum.Bu hafta işe de başladım ben yokken mama veriliyor bir öğün okulda sağmaya çalışıyorum dünden beri.Aklım onda kalıyor ama napalım er ya da geç başlanacaktı.
Hiçbir şeye vakit yetmiyor zaman çok kısıtlı
Yani eczaneden aliniyorsa yapilabilir hakketen. Ben eczaneyi bile burda okudum:)) dra gidiyrm sadce onun içinRotayı evde yaptık. Youtube da video vardı. Zaten ağızdan veriliyor.
evet daha iyi oluyor bence de.ben sanirim 3 aylik oldugundan beri tek memeyi 15 dkdan fazla vermiyorum.cunku kendiliginden birakmiyor.zaten 15 dkyi bulmadan cok rahat bosaltiyorlar.bizim evdeyken 10 dk sag meme.2 saat oyun oyalanma mizirdanma karisik.10 dk sol meme.uyku oyun mizirdanma karisik 2 saat.gibi geciyor ortalama.Dun 15 dakikadan fazla emzirmeme kararimi uyguladim. Allah yardim etti. Guzel uyudu. Hic aglamadi.
al bak canım boşuna stres olmazsınBakalım bugün çıkabilirsem gidip alaym olmadı yarın kan veririm
Aynen canm. Dışarıda yağmur yağıyor gidemedim çocukla. 1 gün daha beklemem lazmal bak canım boşuna stres olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?