Sağol cnm bakıyorum tansiyonumada düzenli olarak o normale döndü bi ara yükseliyordu artık normal .Geçmiş olsun canım .Tansiyonunu ölçtürdün mü o geldi aklıma direkt ?
Amin inşallah Allah razı olsun cnm. Mucizeler gerçekmiş. Hayal kurardim hep.. senin ve buradaki herkesin tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim tamamına erdirsin tattirsin insallah bu güzel duyguyu, kucağımiza sağlıkla allalimBen ama bunu nedeni ne ilac nede baska bisi korku heycan yasaďigin icinde bulundugun hale inanamama ruya kotkusu .. 4 5 kere uyanirdim geceleri ama cok sukur simdi 2 ye dustu canim.
Seninle ayni fikirdeyim ama bu pekmez bal gibi takviyeler kan sekeri olan benim gibi gebeler icin cok tehlikeli keske ilac yerine dogal yolla alabilseydim demir vitaminimi..
Canim ilk 5 ay bebekde ola bilecek dusuk riski icin tip eli kolu bagli hic biŕsey yapamiyor ne ignesi ne ilaci dedigin gibi hic bir faydasi kanitlanmamis.. sadece piskolojik yatistirma amacli veriliyormus. Şuda bi gercek Allah ol deyince olduran litre litre kanamada olsa en kotu kazada gecirse anne bebegin ömru varsa yasayacak hic bir olumsuzluk etkileyemiyor dunyaya gelmesini engelleyemiyor.. ben buna inaniyorum ..
Hani aynaya bak8nca karsida yansimani gorsun ya ayni o sekildeyim suan. 8 sene doldu benimde ...normal yolla imkansiz dediler sperm dna bozuklugu ve ölu sayisi cok cok fazlaydi .. tedaviler asilamalar ayni senin yasadiklarin .ve bayramlarda bile cocuklu akrabalarima gidemeyislerim esim icin aglayislarim anlatilmaz ..tekrar tedavi icin randevu aldik muayinede gebesin dediler Cok sukur Bize onlari veren yaradan Allah 'a.. yasananlar buralara bile sigmaz.. ama yazilarini okuyunca kendime sevindigim kadar sevindim Allah yavrunu mucizwni esirgeyip korusun bahti yuzu huyu guzel olsub öpe koklaya büyütün inşallah babasiyla canimm..
Yaaa ne guzel yok yok benimki anormal oldu biliyorum artik dikkat ediyorum toparlamam lazim ben bu degilim yani seni de tebrik ediyorum vallahi cok kiskandim gaza geldim acayip :))
Selam kızlar. Epeydir aktif olarak girmiyordum ama hep okuyordum yazdıklarınızı.plojovic SaskinAnne bebisler kızmış cok sevindim. Gözünüz aydın. Purpplee @dlkkydlntpl kızlar sizin de olumlu gelişmeleri okudum. Maşallah. Bi rahatlayin artik @tr_lelli canım başın sağolsun. İnan cok üzüldüm. Rabbim sabrini artirsin. İstediğin ama hayirli olan bir vakitte saglikli bir bebek nasip etsin insinşal. Unuttugum arkadaşlar varsa hepinize selamlar.
Kızlar ayrıntılı ultrason a ne zaman gireceksiniz ben devlet hastanesinden sıra aldım ağustos ayına verdiler, eğer çok geç ise özel e gideceğim. Sizler ne yaptınız
Benm popoda ilk gebelkte 7.ayda olmustu. Karnima da banyodan banyoya suruyodum o zmn. Smdi zaten gerlme yok bisy yok. Ben kuruluktan suruyorm daha cok.
Moralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa
Kızlar bende her gün baş ağrısı başladı hergün sabah aksam basım agrıyor benim gbi olan var mı ?
su miktarını biraz artırın,En az hergün 1,5 litre içiyrm ben su tansiynm da ölçüyorum normal
Belkide kan şekerimde vardır bi sıkıntı bide ona baktırmm lazm galiba
Hamilelikte damarlardaki kan basıncı iki kat arttığı için baş ağrısı olurmuş.Sen bi de üçüzlere hamilesin bizimkinden çok daha fazla kan basıncı vardır damarlarında Ondan olabilirSağol cnm bakıyorum tansiyonumada düzenli olarak o normale döndü bi ara yükseliyordu artık normal .
Ahhh ben eşimi zor durduruyorum dün avm ye gittik hemen e bebek e soktu beni yine..Bebek arabalarına bakiyo beşiğe bakiyo şimdiden şu zıbınları almalıyız sonra birikince zor oluyor diyo ben d her seferinde kısmetse 8 aylık olmadan alamayız diyorum.Sar baştan bu diyalog hep yaşanıyor aramızda.Bu adam riskim olduğuna inanmıyor anlaşılan ben istemez miyim onu alalım bunu alalım ama napim korkuyu yedim bir kere temkinli yaklaşıyorumKızlar bugün dayanamayıp h&m den bebise biseyler aldık doktor daha alışveriş yapmayın dedi ama erkek kıyafeti aldı hep esim çok güzel şeyler var ayrıca hamile kıyafetleride iyiymis lcw den almıştım diye almadim yaza sort elbise fln bakarim artik ama henüz almayan varsa kesin baksin
Günaydın canım geçmiş olsun.Benim başım eskiden Kolaylıkla ağrırdı ama maşallah hamilelikte hiç ağrımadıGünaydın sevgili anneler aranızda hamilelik sinüziti yaşayan var mı acaba? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Canım sanırım benimde var çok sıkıntılı hiçbişey yapılmıyo araştırdığım kadarıylaGünaydın sevgili anneler aranızda hamilelik sinüziti yaşayan var mı acaba? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Doktorunuzla konusun. Doğal bi ilaç var onu yazar..Kızlar 17.haftamdayım mide bulantısından ve koku hassasiyetinden öldüm.Yok mudur bir çözümü yada ilaç hayattan soğudum
Hamileligim başından beri hiç yemedim tavuk canim ama dün koktu burnuma resmen :)En azindan yavaslatirsin canim ki basarirsin eminim :)
Ozellikle dikkat etmiyorum ama genel olarak cok hareketli ve kosturmaliyim belki ondan :)
Tesekkir ederiiimm :) Hosgeldiinn❤
Cok gec canim.
En uygun 20.hafta.Sonradan girmende bi sakinca yok ama gerekli olan uygun zamanda yaptirmak.Rica ile degistirebiliyorsan degistir.
Ozellerde 2 boyutlu ve 4 boyutlu olarak fiyatlar degisiyor bilgi alabilirsin
Aslinda kasinti oluyorsa tehlike ama popoda cok aciyor galiba kuzenimde olmustu.Senin esneklikte vardir bence hala :)
Canim boyle seyler miktarlari ve kullanim sekilleri dusunuldugunde zararli olabilecek seyler.Cayı fln mesela ya da cok fazla tuketmek.Ama az ve kivaminda olunca yarari olur sadece midene dokunmuyorsa ve alerji vb seyler yoksa.
Tavuk yemen daha zararli disarda onu belirteyim ama.Onu da canin istiyorsa azcik tuket fazlasina kacma :)
Yani normalde de cok saglikli degil.
Canim haftanla ilgili olabilir diye dusundum.
Bide onu deneyeyim inş fayda edersu miktarını biraz artırın,
Ben durduramadım aldı :) risk hepimizde var canım örneklerını gördük ama hevesimizi kırarakta yaşayamayız kiAhhh ben eşimi zor durduruyorum dün avm ye gittik hemen e bebek e soktu beni yine..Bebek arabalarına bakiyo beşiğe bakiyo şimdiden şu zıbınları almalıyız sonra birikince zor oluyor diyo ben d her seferinde kısmetse 8 aylık olmadan alamayız diyorum.Sar baştan bu diyalog hep yaşanıyor aramızda.Bu adam riskim olduğuna inanmıyor anlaşılan ben istemez miyim onu alalım bunu alalım ama napim korkuyu yedim bir kere temkinli yaklaşıyorum
Rabbim yavrularımızı saplıcakla kucaklamamızı nasip etsin inşallah
Bunu ilkkez duyuyorum ama ben yaşıyorum 1 aydır. Başa çıkamıyorum malesef. Tek Arkadaşım sirke. sirkeli su içiyorum. sirke ile gargara yapıyorum. Burnum tıkalı kuruyor kanıyor geniz akıntısından bademciğim şişiyor 5 gün inmişti bu gece yine şiştiGünaydın sevgili anneler aranızda hamilelik sinüziti yaşayan var mı acaba? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?