2018 Ekim Anneleri

Kızlar bugün dayanamayıp h&m den bebise biseyler aldık doktor daha alışveriş yapmayın dedi ama erkek kıyafeti aldı hep esim çok güzel şeyler var ayrıca hamile kıyafetleride iyiymis lcw den almıştım diye almadim yaza sort elbise fln bakarim artik ama henüz almayan varsa kesin baksin

Amin inşallah Allah razı olsun cnm. Mucizeler gerçekmiş. Hayal kurardim hep.. senin ve buradaki herkesin tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim tamamına erdirsin tattirsin insallah bu güzel duyguyu, kucağımiza sağlıkla allalim

Yaaa ne guzel yok yok benimki anormal oldu biliyorum artik dikkat ediyorum toparlamam lazim ben bu degilim yani seni de tebrik ediyorum vallahi cok kiskandim gaza geldim acayip :))

En azindan yavaslatirsin canim ki basarirsin eminim :)
Ozellikle dikkat etmiyorum ama genel olarak cok hareketli ve kosturmaliyim belki ondan :)

Tesekkir ederiiimm :) Hosgeldiinn❤

Kızlar ayrıntılı ultrason a ne zaman gireceksiniz ben devlet hastanesinden sıra aldım ağustos ayına verdiler, eğer çok geç ise özel e gideceğim. Sizler ne yaptınız

Cok gec canim.
En uygun 20.hafta.Sonradan girmende bi sakinca yok ama gerekli olan uygun zamanda yaptirmak.Rica ile degistirebiliyorsan degistir.
Ozellerde 2 boyutlu ve 4 boyutlu olarak fiyatlar degisiyor bilgi alabilirsin

Benm popoda ilk gebelkte 7.ayda olmustu. Karnima da banyodan banyoya suruyodum o zmn. Smdi zaten gerlme yok bisy yok. Ben kuruluktan suruyorm daha cok.

Aslinda kasinti oluyorsa tehlike ama popoda cok aciyor galiba kuzenimde olmustu.Senin esneklikte vardir bence hala :)

Moralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa

Canim boyle seyler miktarlari ve kullanim sekilleri dusunuldugunde zararli olabilecek seyler.Cayı fln mesela ya da cok fazla tuketmek.Ama az ve kivaminda olunca yarari olur sadece midene dokunmuyorsa ve alerji vb seyler yoksa.
Tavuk yemen daha zararli disarda onu belirteyim ama.Onu da canin istiyorsa azcik tuket fazlasina kacma :)
Yani normalde de cok saglikli degil.

Kızlar bende her gün baş ağrısı başladı hergün sabah aksam basım agrıyor benim gbi olan var mı ?

Canim haftanla ilgili olabilir diye dusundum.

Arkadaşlar baş ağrısı için aktarlarda migren taşı diye bir şey var, kesin çözüm değil ama bir yarım saat bile olsa rahatlatıyor insanı, ve buz uygulayın ensenize başınızın üstüne faydasını görürsünüz inşaallah yıllardır migrenimle bu şekilde baş etmeye çalışıyorum

Anneler,
Başak Pirtini’nin Doğal annelik yolunda kitabını okuyorum. Lütfen sizlerde alıp okuyun. Çok güzel bilgiler edindim. Gebelik boyunca yaşanabilecek hastalıkların doğal tedavilerini doğum yöntemlerini aşı içeriklerine kadar herşeyi anlatıyor.

Sağol cnm bakıyorum tansiyonumada düzenli olarak o normale döndü bi ara yükseliyordu artık normal .
Hamilelikte damarlardaki kan basıncı iki kat arttığı için baş ağrısı olurmuş.Sen bi de üçüzlere hamilesin bizimkinden çok daha fazla kan basıncı vardır damarlarında Ondan olabilir

Ahhh ben eşimi zor durduruyorum dün avm ye gittik hemen e bebek e soktu beni yine..Bebek arabalarına bakiyo beşiğe bakiyo şimdiden şu zıbınları almalıyız sonra birikince zor oluyor diyo ben d her seferinde kısmetse 8 aylık olmadan alamayız diyorum.Sar baştan bu diyalog hep yaşanıyor aramızda.Bu adam riskim olduğuna inanmıyor anlaşılan ben istemez miyim onu alalım bunu alalım ama napim korkuyu yedim bir kere temkinli yaklaşıyorum
Rabbim yavrularımızı saplıcakla kucaklamamızı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Günaydın sevgili anneler aranızda hamilelik sinüziti yaşayan var mı acaba? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Günaydın canım geçmiş olsun.Benim başım eskiden Kolaylıkla ağrırdı ama maşallah hamilelikte hiç ağrımadı sinüzit bende de var belki de migren.Başını rüzgâra maruz Bırakma ,Islak da Bırakma bunlsr tetikler

Günaydın sevgili anneler aranızda hamilelik sinüziti yaşayan var mı acaba? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Canım sanırım benimde var çok sıkıntılı hiçbişey yapılmıyo araştırdığım kadarıyla baş ağrısı burun tıkanıklığı genize akıntı Burnumun içi yara kanayıp duruyo

Hamileligim başından beri hiç yemedim tavuk canim ama dün koktu burnuma resmen :)

pixielix canim benim boğaz ağrısının nedeni belli oldu
Grip oldum malesef bu mevsimler olurum zaten
Ateşimin çıkmasına izin vermiyorum ama parol içiyorum acaba doktora gitsem ni

Ben durduramadım aldı :) risk hepimizde var canım örneklerını gördük ama hevesimizi kırarakta yaşayamayız ki

Bunu ilkkez duyuyorum ama ben yaşıyorum 1 aydır. Başa çıkamıyorum malesef. Tek Arkadaşım sirke. sirkeli su içiyorum. sirke ile gargara yapıyorum. Burnum tıkalı kuruyor kanıyor geniz akıntısından bademciğim şişiyor 5 gün inmişti bu gece yine şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…