2018 Ekim Anneleri

Yani pek hissediyorum diyemem arada hareket hissediyorum ama bebekmi emin olamıyorum daha erken sanırım :) ama elimi karnıma koyunca pıtpıt bişeyler oluyor sertlik hissediyorum özellikle sabahları solumda
Bende hissediyorum ilk gebeliğim de 20. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunu 1 haftadır ince,ince hissediyorum

Ne güzel toplamış canim gobis benimki hala yayvan sanki hamile değilde kilo almış birinin göbeği gibi

Ya göbus cok tatlı masallah bayada cıkmıs kac kılo almıstın

Sağol canımm :) 4.ayda 1 aldim.Simdi 5 bitmeden 1 daha almis bulunmaktayim :)))))

Maşalllah canım

Siz tecrubeli anneler bilgilerinizi paylaştıkça bizde ona göre alışveriş yaparız okuyorum hepsini ona göre alacağım alacaklarımı

❤❤ hersey ayri deneyim canim en guzel kullandikca anliyor insan :)

Merhaba kızlar
Karnım böyle gıdıklanıyor gibi bebiş mi hareket ediyor

Belli zamanlarda oluyorsa hatta daha da netlestikce hehh oymus ya dersin :) bence bebistir

Evet oyle oluyormis cidden.
Ikinci canim,kizimda bu halim bayaa sonralardi.
Bu da kız :)

Maşallah baya çıkmış benimde neredeyse böyle ama çok yukarda benim busefer kızımda daha aşağıdaydı böyle daha 16hafta olacak pzt bakalım 18de nasıl olurum artık bilmiyorum

Son 2 haftada ciddi buyudu.Farkeder canim.
Kizimda da boyle asagidaydi tam dolulugunu hissediyorum zaten nerdeyse bebis :)

Amiiiinnn,onlarida duyarsin insallah.
Benim plesanta cikmisti hatta 20li haftalardan sonra asagidaydi ve kapatmak uzere oldugu halde.
Insallah guzel haberler alirsinn.
Benim doktor bile bi 6 ayı devirin diyor alisverisler icin :)

plojovic canım beni de ekleyebilrsn iki kız bir erkek cinsiyetlerimiz kesinleşti. Şükür iyiler de .

Cok sevindimmm❤
Ne guzeller ya kim bilirrrr.Ne sabirli ne emek dolu bi anne olacaksiinn...
Allah guzel gunlerini nasip etsin..

plojovic o en güzel göbiş öyle maşallah..Benimkini örseniz çocuk göbekt değil mide de gibi görünüyor :) öyle olan var mı ya

Yemek yiyince esitleniyor benimde :) Ama

Merhaba herkese saglikli ve mutlu gebelik diliyorum. Ben kasim annelerini takip ediyorum ama ikiz bekledigim icin dogum kismetse ekimde. Burayi da takibe basladim:)

Hosgeldiinn❤ listeye istersen eklerim
Orda varsanda muhabbete bekleriz tabii :)

Bende hissediyorum ilk gebeliğim de 20. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunu 1 haftadır ince,ince hissediyorum

Bende bunu erkenden hissettim canim.
Ilk kizimida 16.haftada hissetmistim.
Simdi bu bayaa kipir kipir :) Gecen aksam esim gördü hatta gobisi oynatinca :)

Ne güzel toplamış canim gobis benimki hala yayvan sanki hamile değilde kilo almış birinin göbeği gibi

Minyonum canim ben belki ondandir.
Ama bu 2 hafta cok farketti bi anda toplanir :)

Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun

Canim masaallahhh ne tatlı olmuş :)

Kızlar malesef ki gribal enfeksiyonun geçmediği gibi bademciklerim de sisti
Zencefil bal limon yapsam diyorum da zencefil zararli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…