- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
plojovic o en güzel göbiş öyle maşallah..Benimkini örseniz çocuk göbekt değil mide de gibi görünüyor :) öyle olan var mı ya
Peki hareketlerini hissediyor musun?Maşallah baya çıkmış benimde neredeyse böyle ama çok yukarda benim busefer kızımda daha aşağıdaydı böyle daha 16hafta olacak pzt bakalım 18de nasıl olurum artık bilmiyorum
Yani pek hissediyorum diyemem arada hareket hissediyorum ama bebekmi emin olamıyorum daha erken sanırım :) ama elimi karnıma koyunca pıtpıt bişeyler oluyor sertlik hissediyorum özellikle sabahları solumdaPeki hareketlerini hissediyor musun?
Bende hissediyorum ilk gebeliğim de 20. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunu 1 haftadır ince,ince hissediyorumYani pek hissediyorum diyemem arada hareket hissediyorum ama bebekmi emin olamıyorum daha erken sanırım :) ama elimi karnıma koyunca pıtpıt bişeyler oluyor sertlik hissediyorum özellikle sabahları solumda
Ne güzel toplamış canim gobis benimki hala yayvan sanki hamile değilde kilo almış birinin göbeği gibiEki Görüntüle 2143464
18 hafta göbişi :)
Tek baston araba dusunenler icin fikir olur ben ilk arabayi sattiktan sonra,Baby2Go Pinna Deluxe kullandim.Arabanin iyisi yok bence aile icin en uyguni var.Bu arabada benim icin yapilmis gibiydi resmen :)
Ekstra almayi dusunmuyorum.
Sling var onu da kullanmistim kizimda bu bebiste severse kışın iyi olur bayaa idare eder.
Badilerde, tulumlarda yakada dugme ve citcit olmayanlar cok kullanisli oluyor buarada.Kullandikca oturuyor hersey :)
Tek ust ince uzun kollularida cok severim ben altinada ayakli pantolonlardan,miss :)
Ayy bunlari konusunca pek mutlu oldum :))))))))))
Ya göbus cok tatlı masallah bayada cıkmıs kac kılo almıstın
Maşalllah canım
Siz tecrubeli anneler bilgilerinizi paylaştıkça bizde ona göre alışveriş yaparız okuyorum hepsini ona göre alacağım alacaklarımı
Merhaba kızlar
Karnım böyle gıdıklanıyor gibi bebiş mi hareket ediyor
Maşallah canım çok tatlış olmuş göbiş senin de ikinciydi değil mi? Benim de ilki kız olduğundan mı yoksa ilk olduğundan mıydı bilmiyorum 24. Haftaya kadar sadece kilo almış göbek yapmışım gibiydi ikincide hemen pırt diye çıktı benimki de. Cinsiyeti erkek onun da etkisi olabilir ama ikincide daha çabuk çıkıyor göbiş bunu anladım
Maşallah baya çıkmış benimde neredeyse böyle ama çok yukarda benim busefer kızımda daha aşağıdaydı böyle daha 16hafta olacak pzt bakalım 18de nasıl olurum artık bilmiyorum
Oy çok tatlı bir göbiş canım maşallah
Bugün epeyce alışveriş konuşulmuş insanın içi kıpır kıpır oluyo okurken bile ama ben yine de kendi adıma daha zamanı var diyorum
Hele bir Kansma alanının bittiğini Dr ağzından duyayım plasentanın yukarıda ya da yana Çıktığını duyayım,öyle ..inşallah nasipse 8.aya girerken..zaten yaz tatili oluyo rahatça bakarım Allah yeter ki kısmet etsin
plojovic canım beni de ekleyebilrsn iki kız bir erkek cinsiyetlerimiz kesinleşti. Şükür iyiler de .
plojovic o en güzel göbiş öyle maşallah..Benimkini örseniz çocuk göbekt değil mide de gibi görünüyor :) öyle olan var mı ya
Merhaba herkese saglikli ve mutlu gebelik diliyorum. Ben kasim annelerini takip ediyorum ama ikiz bekledigim icin dogum kismetse ekimde. Burayi da takibe basladim:)
Bende hissediyorum ilk gebeliğim de 20. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunu 1 haftadır ince,ince hissediyorum
Ne güzel toplamış canim gobis benimki hala yayvan sanki hamile değilde kilo almış birinin göbeği gibi
Aynen citcitli badi herzaman en güzeli. Bide harektlenip yürümeye baslayana kadr ayakli boydan tulum. Ikisi yetr zaten kiyafet olarkKesinlikle bende kullanamadım bunları en güzeli bodyler
Amin canım hepimizin inşallahGözÜn aydın canım..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş
Allah acil şifalar versinKızlar kayınvalidemin hiç birşeyi yoktu bir anda beyin kanaması geçirdi bulundukları yerden Ambulansla Antalya’ya sevk edilmiş şu anda yoğun bakımda dün anjıo oldu kanama olan damarı bulmak için. beyninde 3 yerde kanama varmış şimdi ameliyata aldılar büyük kanamayı durdurmak için nolur dualarınızı eksik etmeyin çok büyük riskleri var iki gündür hepimiz maffolduk
Sabahları çok hafif çıkıyo akşama doğru patlayacak bomba gibi şişiyorum bende anlamadım :)plojovic o en güzel göbiş öyle maşallah..Benimkini örseniz çocuk göbekt değil mide de gibi görünüyor :) öyle olan var mı ya
Canim masaallahhh ne tatlı olmuş :)Eki Görüntüle 2143464
18 hafta göbişi :)
Tek baston araba dusunenler icin fikir olur ben ilk arabayi sattiktan sonra,Baby2Go Pinna Deluxe kullandim.Arabanin iyisi yok bence aile icin en uyguni var.Bu arabada benim icin yapilmis gibiydi resmen :)
Ekstra almayi dusunmuyorum.
Sling var onu da kullanmistim kizimda bu bebiste severse kışın iyi olur bayaa idare eder.
Badilerde, tulumlarda yakada dugme ve citcit olmayanlar cok kullanisli oluyor buarada.Kullandikca oturuyor hersey :)
Tek ust ince uzun kollularida cok severim ben altinada ayakli pantolonlardan,miss :)
Ayy bunlari konusunca pek mutlu oldum :))))))))))
Zararlı degıl dıye bılıyorum cnm sen gene druna sorKızlar malesef ki gribal enfeksiyonun geçmediği gibi bademciklerim de sisti
Zencefil bal limon yapsam diyorum da zencefil zararli mi
Günaydın kızlar artık hissediyorum bende çoğaldı hareketler çok güzel bir duygu özlemişimKızlar günaydın dun aksamdan berı benım pıtpıtlar bıraz arttı sanırm benımmkı ıcerde hıc durmuyor benım gıbı olan hısseden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?