- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bıraz artınca bende korktm ılkmdefa hıssedıyorum resmen ıcım oynuyo cok farklı bır hismiş hiç dırmuyolar içerde hep heraketlıler sanırm sagdan soldan vuruyorGünaydın kızlar artık hissediyorum bende çoğaldı hareketler çok güzel bir duygu özlemişim
Aynı bende öyleyim sabahları yok denecek kadar az ama akşama dogru cok şişiyorm nedenini sordun mu doktora?Sabahları çok hafif çıkıyo akşama doğru patlayacak bomba gibi şişiyorum bende anlamadım :)
Çok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsin
Ben varim. Acken hic hamileye benzer halim yok. Esasli bir yemekten sonraysa cocugu yutmusum gibi oluyorum.
Siskinlik oluuor
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba herkese saglikli ve mutlu gebelik diliyorum. Ben kasim annelerini takip ediyorum ama ikiz bekledigim icin dogum kismetse ekimde. Burayi da takibe basladim:)
Benimki de dün akşam öyleydi ama bugün pek sesi çıkmıyo. Günü gününü tutmuyo miniciğiminKızlar günaydın dun aksamdan berı benım pıtpıtlar bıraz arttı sanırm benımmkı ıcerde hıc durmuyor benım gıbı olan hısseden varmı
Zamane çocukları herşeyi de biliyolar aslında bizim bidiklar nasi olcak kim bilirÇok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Benimki de dün akşam öyleydi ama bugün pek sesi çıkmıyo. Günü gününü tutmuyo miniciğimin
Kızlar malesef ki gribal enfeksiyonun geçmediği gibi bademciklerim de sisti
Zencefil bal limon yapsam diyorum da zencefil zararli mi
Ahahahah senınkı agzındanmı cıkacak dedı ahahh ay ne tatlı cocuk ne bılsın dımı cok yaramazlar ıcımızde cok kıprasıklarÇok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Benimki de dün akşam öyleydi ama bugün pek sesi çıkmıyo. Günü gününü tutmuyo miniciğimin
Çok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Çok güldüm canım yaa
Çok fena üşüttüm kardeşim gripti yanındaydım çokta yaklaşmadım amaCay bardagi yap canim miktar onemli cok icmemelisin.
-Bal limon karabiber yapabilirsin
-Tereyagi pekmez yapabilirsin
-Kullanabilecegin pastiller var eczaneden ogrenebilirsin
Çok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Aramıza hoşgeldin canım
Çok tatlılar yaÇok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Canım gecmiş olsun dikkat et.Çok fena üşüttüm kardeşim gripti yanındaydım çokta yaklaşmadım ama
Benim oğlumda taktı iki kardeşi olcakmış bir erkek bir prenses eşimde üçüncü kesin kız olcak diyo yerini yapıyoÇok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Sagolasin canimCanım gecmiş olsun dikkat et.
Orada canim bebisinKızlar bebek kasıklardan hafıf karnamı cıktı acaba baya hıssedıyorum orda oynuyo heralde hassasıyet hıssedıyorum pıtpıtlar tam cıkan gobegımın orda olabılırmı
Ay cnm cok dıkkat et bol ıhlamur dınlenme su sıvak corba ıc gecmıs olsn karnımıza yerlesıyolar sanırım yukarı cıkcaklar ıyıce hıssedıyorumOrada canim bebisin
Benimki de dün hareket ediyordu ama bugün bisi yok hasta olunca etkilendi kuzucum
Yaaaaa cok sevindim minnoslarina hadi Allah hayirlisini versin insallah.plojovic canım beni de ekleyebilrsn iki kız bir erkek cinsiyetlerimiz kesinleşti. Şükür iyiler de .
senin de mi ikiz canim. Ben daha hissedemiyorum hareketlerini yaBıraz artınca bende korktm ılkmdefa hıssedıyorum resmen ıcım oynuyo cok farklı bır hismiş hiç dırmuyolar içerde hep heraketlıler sanırm sagdan soldan vuruyor
Sagolasin canimAy cnm cok dıkkat et bol ıhlamur dınlenme su sıvak corba ıc gecmıs olsn karnımıza yerlesıyolar sanırım yukarı cıkcaklar ıyıce hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?