2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar artık hissediyorum bende çoğaldı hareketler çok güzel bir duygu özlemişim
Bıraz artınca bende korktm ılkmdefa hıssedıyorum resmen ıcım oynuyo cok farklı bır hismiş hiç dırmuyolar içerde hep heraketlıler sanırm sagdan soldan vuruyor

Ben varim. Acken hic hamileye benzer halim yok. Esasli bir yemekten sonraysa cocugu yutmusum gibi oluyorum.
Siskinlik oluuor
Çok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsin Ben de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak

Merhaba herkese saglikli ve mutlu gebelik diliyorum. Ben kasim annelerini takip ediyorum ama ikiz bekledigim icin dogum kismetse ekimde. Burayi da takibe basladim:)
Aramıza hoşgeldin canım

Kızlar günaydın dun aksamdan berı benım pıtpıtlar bıraz arttı sanırm benımmkı ıcerde hıc durmuyor benım gıbı olan hısseden varmı
Benimki de dün akşam öyleydi ama bugün pek sesi çıkmıyo. Günü gününü tutmuyo miniciğimin

Zamane çocukları herşeyi de biliyolar aslında bizim bidiklar nasi olcak kim bilir

Kızlar malesef ki gribal enfeksiyonun geçmediği gibi bademciklerim de sisti
Zencefil bal limon yapsam diyorum da zencefil zararli mi

Cay bardagi yap canim miktar onemli cok icmemelisin.
-Bal limon karabiber yapabilirsin
-Tereyagi pekmez yapabilirsin
-Kullanabilecegin pastiller var eczaneden ogrenebilirsin

Ahahahah senınkı agzındanmı cıkacak dedı ahahh ay ne tatlı cocuk ne bılsın dımı cok yaramazlar ıcımızde cok kıprasıklar

Cay bardagi yap canim miktar onemli cok icmemelisin.
-Bal limon karabiber yapabilirsin
-Tereyagi pekmez yapabilirsin
-Kullanabilecegin pastiller var eczaneden ogrenebilirsin
Çok fena üşüttüm kardeşim gripti yanındaydım çokta yaklaşmadım ama

Ahh ne tatlilar herseyleri ayri guzel ayri komedi :) Birebir evde bir cocuk bambaska❤
Kac yasinda canim oglun?

Bizimkide cok heyecanli bekliyor gelip konusuyor,senin sesine alistikca doguncada hemen dinleyecek seni dedim taniyacak :)
Gecen disarda sordu 'beni nasil cikardilar karnindan' diye :) Evde anlatirim dedim simdi cok kalabalik ve ozel :) evde yakaladi yine anlatacaktin diye :))))))) hic unutmuyorlar.

Canim yaa , kiyamam
Benim kizim da bir hamilenin yakasindan iceri bakip bebegi gormek istemisti gecen yil.Bu sene benim karnimi kesip cikaracaklarini soyluyo, hakli

Çok tatlılar ya
Benim yeğenimin hamile olan yengeme sorduğu soru aklıma geldi " yenge Bebeğin kapısı nerde " diye sormuştu

Benim oğlumda taktı iki kardeşi olcakmış bir erkek bir prenses eşimde üçüncü kesin kız olcak diyo yerini yapıyoama yemezler ailede kız yok hiç eşimin sadece abisinin var 18 yaşında kızı tek kaldı garibim bizden ümitliydi ama erkek yine

Kızlar bebek kasıklardan hafıf karnamı cıktı acaba baya hıssedıyorum orda oynuyo heralde hassasıyet hıssedıyorum pıtpıtlar tam cıkan gobegımın orda olabılırmı

Kızlar bebek kasıklardan hafıf karnamı cıktı acaba baya hıssedıyorum orda oynuyo heralde hassasıyet hıssedıyorum pıtpıtlar tam cıkan gobegımın orda olabılırmı
Orada canim bebisin
Benimki de dün hareket ediyordu ama bugün bisi yok hasta olunca etkilendi kuzucum

plojovic canim eczacı strepsils boğaz partili verdi sterimar burun damlası ve olmazsa olmazim parol
Burun damlası çok iyiymiş benim hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı vardı nazalnem kullanmıştım ama bu kesinlikle daha iyi
Boğaz partilinin diğerlerinde majezik var bunďa yok kullanabilirsin dedi ama
Aksama da et suyuna çorba yapayım yumusatsin boğazımı. Ama çok kötü olursam hastaneye gideceğim bebeğime geçer diye çok korkuyorum

Orada canim bebisin
Benimki de dün hareket ediyordu ama bugün bisi yok hasta olunca etkilendi kuzucum
Ay cnm cok dıkkat et bol ıhlamur dınlenme su sıvak corba ıc gecmıs olsn karnımıza yerlesıyolar sanırım yukarı cıkcaklar ıyıce hıssedıyorum

plojovic canım beni de ekleyebilrsn iki kız bir erkek cinsiyetlerimiz kesinleşti. Şükür iyiler de .
Yaaaaa cok sevindim minnoslarina hadi Allah hayirlisini versin insallah.
Bıraz artınca bende korktm ılkmdefa hıssedıyorum resmen ıcım oynuyo cok farklı bır hismiş hiç dırmuyolar içerde hep heraketlıler sanırm sagdan soldan vuruyor
senin de mi ikiz canim. Ben daha hissedemiyorum hareketlerini ya

Ay cnm cok dıkkat et bol ıhlamur dınlenme su sıvak corba ıc gecmıs olsn karnımıza yerlesıyolar sanırım yukarı cıkcaklar ıyıce hıssedıyorum
Sagolasin canim
Muayenede farkettim ben şimdi daha yukardan bakıyor bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…