2018 Ekim Anneleri

Kizlar merhaba..

Dün devlet hastanesinde kontrolüm vardi. Hiç beklemiyordum doktorun cinsiyete bakacağini.

Evde neyin var? Dedi. 2 kızım var dedim. Kizlar kiz kardes istoyor dedim. Evirdi cevirdi bakti veeeee göremiyorum tam ama kiz olabilir dedi :-O

14 hafta 5 günlükken. Gayet de saglikli dedi. Simdi ben herkese 3. Prenses geliyor diye yaydim ama hala umudum var belki de iki hafta sonra pipiyi görürüz :-D... Evime yuvama 3. Kez saglikli bir melek gönderen sonsuz lütuf ve ikram sahibi Rabbim sana şükürler olsun ❤

Kızlar günaydın dun aksamdan berı benım pıtpıtlar bıraz arttı sanırm benımmkı ıcerde hıc durmuyor benım gıbı olan hısseden varmı
Bugün dr daydım. Artık bebislerimizin hareketleri daha da kuvvetenecekmis. O duydugjmuz pitpitlar sertlikler artarak devam edecekmis. Bebiş iyi çok şükür herşey yolunda
Rahim ağzı kısalığı takip ediliyor.

Ay ne guldum ifadeye bak. Güzel bir hayal gücü var. Çocuklar alemler vallahi

Zamane çocukları herşeyi de biliyolar aslında bizim bidiklar nasi olcak kim bilir

Bizim bir hocamiz "bu zamane cocuklari hep folik asit cocugu, kafalari zehir gibi" diyo. Hakli vallahi

Ahahahah senınkı agzındanmı cıkacak dedı ahahh ay ne tatlı cocuk ne bılsın dımı cok yaramazlar ıcımızde cok kıprasıklar

Evet canim icimizdeyken ayri bi tat, hele bi de dogup da dillenince ayri bi tat bu kuzuklar ❤ cok sukur onlari veren Rabbime ❤

Oglum 33 aylik canim. Senin prenses de merakliymis demek hepsi ayni bu minislerin Yerim ya hic unutmamis baksana ogrenene kadar sonucu kovalamis masallah subhanAllah cok akillilar ya Rabbim nazardan esirgesin korusun

Canim yaa , kiyamam
Benim kizim da bir hamilenin yakasindan iceri bakip bebegi gormek istemisti gecen yil.Bu sene benim karnimi kesip cikaracaklarini soyluyo, hakli

Evet valla teknik olarak hakli kuzucum masallah ona

Bak bak bak akilli kuzuya dur bakalim canim belki 3.su kiz olur

Canim benim de sag boslugumda surekli agri oluyodu. Doktor kan olcumlerine bakip multivitaminin yani sira bir de Cosakondrin diye bir takviye verdi. Simdi pek agrim olmuyo cok sukur. Doktoruna durumu mutlaka ilet. Ama maden suyu ve muz da iyi geliyo agri ve kasilmalara

Bisey dicem kizlar
Bebislere en cok kilo aldiran seyler
Muz
Kmasar peyniri
Ceviz
Sut
Bunlar kilo aldirirmis bebislere aklimizda bulunsun
Bence bu listeye Avokado da eklenebilir icinde omega 3 olan tek meyve

evet olabilir birde semizotu. Ben avokado yemekten tiksindim yiyesim gelmiyo. Tup bebek yaparken dr.lar cok tavsiye eder tropik meyveleri o yuzdrn yemistim dolapta bi tane var kagida sarili acasim gelmiyo

Ay yennır onlar ya ıns ogunlerı goruruz ask meyvemız mınık kuzularımz

Kızlar bebek kasıklardan hafıf karnamı cıktı acaba baya hıssedıyorum orda oynuyo heralde hassasıyet hıssedıyorum pıtpıtlar tam cıkan gobegımın orda olabılırmı

Daha yukardalar attik canim.
Bende tam gobek deliginin orda hissediyorum bazen dönüp durdukca heralde farkli yerlerde.Sıkıştıkca daha belirgin olur.

Burun spreyi bi sure sonra bagimlilik yapar aklinda olsun :) cok zorda kalinca kullan canim.Bazi kisilerin hamilelikte boyle olmasi normal sanirim bagisiklik tutunca kimisinin yakasini hic birakmiyor bu tur hastaliklar.
Insallah cabuk toparlarsin.

Amiiin insallah,insan cocuklara yakinen sahit olunca aslinda ne kadar farkli olduklarini goruyor.Oyle yegen buyutmeye,sevmeye gitmeye benzemiyor :)

Benimkide 10 Mayis'ta 4 insallah dogum gunu hazirliklari var :)

evet olabilir birde semizotu. Ben avokado yemekten tiksindim yiyesim gelmiyo. Tup bebek yaparken dr.lar cok tavsiye eder tropik meyveleri o yuzdrn yemistim dolapta bi tane var kagida sarili acasim gelmiyo

Maskeside cok iyidir hatri sayilir :)
Bende yedikce birazini hemen maske yapiyorum.Ya da bitireceksek kabugunu suruyorum
Herseyden kararinda yemek her zaman daha guzel aslinda.Kasarda kars kasari ya da evde yapmak iyi

Evet cnm benımkıde bugun sagdaydı sımdı hareket pek yok uyuyo belkı gece bıara uyandm ozaman bıle kıpır kıpırdı yenır onlar ya bugun sago sola godonce karnımın daha sıvrıldını gordm

Sandalyeye oturamyrm. Koltktada illa belime yastik koymam lazim. Bacaklar benmde iki gndr basladi. Artik yurys belli harektler sart. Magnzym benmde aklma geldi. Kajuda mu kabak cekirdegnde mi tam hatrlamyrm yuksek oranda vardi. Netten bakip tuketeblrsn

Evet cnm benımkıde bugun sagdaydı sımdı hareket pek yok uyuyo belkı gece bıara uyandm ozaman bıle kıpır kıpırdı yenır onlar ya bugun sago sola godonce karnımın daha sıvrıldını gordm

Insan en cok iste bu tekmeleri özlüyor :) daha 5 ayimiz var diye avutuyorum kendimi :) oynaşsınlaaar

Insan en cok iste bu tekmeleri özlüyor :) daha 5 ayimiz var diye avutuyorum kendimi :) oynaşsınlaaar
Cok heycanlıyım valla nelerle karsılasıcaz bılmedıgım ılk kez yasadıgım ıcın arada pıt yapıyo bugun kacıyo yaramaz :)

Cok heycanlıyım valla nelerle karsılasıcaz bılmedıgım ılk kez yasadıgım ıcın arada pıt yapıyo bugun kacıyo yaramaz :)

Valla bilinmezlikte ayri guzel,benim 2. boyle de ayri guzel❤
Evlat her zaman cok degerli,her zaman bambaska bir tat sanirim❤
Allah acilarini uzuntulerini gostermesin.
Ömürlük güzellikler❤

Valla bilinmezlikte ayri guzel,benim 2. boyle de ayri guzel❤
Evlat her zaman cok degerli,her zaman bambaska bir tat sanirim❤
Allah acilarini uzuntulerini gostermesin.
Ömürlük güzellikler❤
Zor hamılelık ıconde bır hareket hıssetmek o gobegın cıkması bıle benı duygulandırıyor kucuk meyvelerımız bızım Allahım komseyı evlat acısıyla sınamasın

Maden suyu içtim cnm ama hala aynı

Cosakondrin dediğin magnezyum falanmi

Kizlar bana kizacaksiniz ama domates konservelerimin ustunde cok kucuk kuf olusmus
Ama bunlari bitirmem lazim
Ben o konservelerden birini yemege koyup pisirdim
Bisey olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…