Bugün dr daydım. Artık bebislerimizin hareketleri daha da kuvvetenecekmis. O duydugjmuz pitpitlar sertlikler artarak devam edecekmis. Bebiş iyi çok şükür herşey yolundaKızlar günaydın dun aksamdan berı benım pıtpıtlar bıraz arttı sanırm benımmkı ıcerde hıc durmuyor benım gıbı olan hısseden varmı
Çok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Benimki de dün akşam öyleydi ama bugün pek sesi çıkmıyo. Günü gününü tutmuyo miniciğimin
Ay ne guldum ifadeye bak. Güzel bir hayal gücü var. Çocuklar alemler vallahiÇok güldüm canım harikasın ya çok şeker ifade etmişsinBen de bu aralar oğlumu kardeş fikrine alıştırmak için diyorum bak annecim karnıma vurma burda bebek var büyümeye çalışıyo, büyüyünce karnımdan çıkıcak senle oynamaya gelicek falan diye. Ne dese beğenirsin: "Anne, bebek büyüücek sonaa ağzından çıkıcak dimi" Evet dedim oğlum ben onu yuttum, ağzımdan çıkıcak
Aramıza hoşgeldin canım
Benimki de dün akşam öyleydi ama bugün pek sesi çıkmıyo. Günü gününü tutmuyo miniciğimin
Zamane çocukları herşeyi de biliyolar aslında bizim bidiklar nasi olcak kim bilir
Ahahahah senınkı agzındanmı cıkacak dedı ahahh ay ne tatlı cocuk ne bılsın dımı cok yaramazlar ıcımızde cok kıprasıklar
Oglum 33 aylik canim. Senin prenses de merakliymis demek hepsi ayni bu minislerin Yerim ya hic unutmamis baksana ogrenene kadar sonucu kovalamisAhh ne tatlilar herseyleri ayri guzel ayri komedi :) Birebir evde bir cocuk bambaska❤
Kac yasinda canim oglun?
Bizimkide cok heyecanli bekliyor gelip konusuyor,senin sesine alistikca doguncada hemen dinleyecek seni dedim taniyacak :)
Gecen disarda sordu 'beni nasil cikardilar karnindan' diye :) Evde anlatirim dedim simdi cok kalabalik ve ozel :) evde yakaladi yine anlatacaktin diye :))))))) hic unutmuyorlar.
Canim yaa , kiyamam
Benim kizim da bir hamilenin yakasindan iceri bakip bebegi gormek istemisti gecen yil.Bu sene benim karnimi kesip cikaracaklarini soyluyo, hakli
Bak bak bak akilli kuzuyaBenim oğlumda taktı iki kardeşi olcakmış bir erkek bir prenses eşimde üçüncü kesin kız olcak diyo yerini yapıyoama yemezler ailede kız yok hiç eşimin sadece abisinin var 18 yaşında kızı tek kaldı garibim bizden ümitliydi ama erkek yine
Canim benim de sag boslugumda surekli agri oluyodu. Doktor kan olcumlerine bakip multivitaminin yani sira bir de Cosakondrin diye bir takviye verdi. Simdi pek agrim olmuyo cok sukur. Doktoruna durumu mutlaka ilet. Ama maden suyu ve muz da iyi geliyo agri ve kasilmalaraOf kızlar ya sağ kaburga kemiğim arada çok ağrıyor oturamiyorum sürekli uzanmam gerekiyor ağrım geçmesi icin
Sizde oluyormu böyle bir sıkıntı birde bacak agrisi cekiyorum acaba magnezyum eksiklignden kaynaklanabilirmi
Bence bu listeye Avokado da eklenebilirBisey dicem kizlar
Bebislere en cok kilo aldiran seyler
Muz
Kmasar peyniri
Ceviz
Sut
Bunlar kilo aldirirmis bebislere aklimizda bulunsun
evet olabilir birde semizotu. Ben avokado yemekten tiksindim yiyesim gelmiyo. Tup bebek yaparken dr.lar cok tavsiye eder tropik meyveleri o yuzdrn yemistim dolapta bi tane var kagida sarili acasim gelmiyoBizim bir hocamiz "bu zamane cocuklari hep folik asit cocugu, kafalari zehir gibi" diyo. Hakli vallahi
Evet canim icimizdeyken ayri bi tat, hele bi de dogup da dillenince ayri bi tat bu kuzuklar ❤ cok sukur onlari veren Rabbime ❤
Oglum 33 aylik canim. Senin prenses de merakliymis demek hepsi ayni bu minislerin Yerim ya hic unutmamis baksana ogrenene kadar sonucu kovalamismasallah subhanAllah cok akillilar ya Rabbim nazardan esirgesin korusun
Evet valla teknik olarak hakli kuzucummasallah ona
Bak bak bak akilli kuzuyadur bakalim canim belki 3.su kiz olur
Canim benim de sag boslugumda surekli agri oluyodu. Doktor kan olcumlerine bakip multivitaminin yani sira bir de Cosakondrin diye bir takviye verdi. Simdi pek agrim olmuyo cok sukur. Doktoruna durumu mutlaka ilet. Ama maden suyu ve muz da iyi geliyo agri ve kasilmalara
Bence bu listeye Avokado da eklenebiliricinde omega 3 olan tek meyve
Ay yennır onlar ya ıns ogunlerı goruruz ask meyvemız mınık kuzularımzBizim bir hocamiz "bu zamane cocuklari hep folik asit cocugu, kafalari zehir gibi" diyo. Hakli vallahi
Evet canim icimizdeyken ayri bi tat, hele bi de dogup da dillenince ayri bi tat bu kuzuklar ❤ cok sukur onlari veren Rabbime ❤
Oglum 33 aylik canim. Senin prenses de merakliymis demek hepsi ayni bu minislerin Yerim ya hic unutmamis baksana ogrenene kadar sonucu kovalamismasallah subhanAllah cok akillilar ya Rabbim nazardan esirgesin korusun
Canim benim de sag boslugumda surekli agri oluyodu. Doktor kan olcumlerine bakip multivitaminin yani sira bir de Cosakondrin diye bir takviye verdi. Simdi pek agrim olmuyo cok sukur. Doktoruna durumu mutlaka ilet. Ama maden suyu ve muz da iyi geliyo agri ve kasilmalara
Kızlar bebek kasıklardan hafıf karnamı cıktı acaba baya hıssedıyorum orda oynuyo heralde hassasıyet hıssedıyorum pıtpıtlar tam cıkan gobegımın orda olabılırmı
plojovic canim eczacı strepsils boğaz partili verdi sterimar burun damlası ve olmazsa olmazim parol
Burun damlası çok iyiymiş benim hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı vardı nazalnem kullanmıştım ama bu kesinlikle daha iyi
Boğaz partilinin diğerlerinde majezik var bunďa yok kullanabilirsin dedi ama
Aksama da et suyuna çorba yapayım yumusatsin boğazımı. Ama çok kötü olursam hastaneye gideceğim bebeğime geçer diye çok korkuyorum
Bizim bir hocamiz "bu zamane cocuklari hep folik asit cocugu, kafalari zehir gibi" diyo. Hakli vallahi
evet olabilir birde semizotu. Ben avokado yemekten tiksindim yiyesim gelmiyo. Tup bebek yaparken dr.lar cok tavsiye eder tropik meyveleri o yuzdrn yemistim dolapta bi tane var kagida sarili acasim gelmiyo
Evet cnm benımkıde bugun sagdaydı sımdı hareket pek yok uyuyo belkı gece bıara uyandm ozaman bıle kıpır kıpırdı yenır onlar ya bugun sago sola godonce karnımın daha sıvrıldını gordmDaha yukardalar attik canim.
Bende tam gobek deliginin orda hissediyorum bazen dönüp durdukca heralde farkli yerlerde.Sıkıştıkca daha belirgin olur.
Burun spreyi bi sure sonra bagimlilik yapar aklinda olsun :) cok zorda kalinca kullan canim.Bazi kisilerin hamilelikte boyle olmasi normal sanirim bagisiklik tutunca kimisinin yakasini hic birakmiyor bu tur hastaliklar.
Insallah cabuk toparlarsin.
Amiiin insallah,insan cocuklara yakinen sahit olunca aslinda ne kadar farkli olduklarini goruyor.Oyle yegen buyutmeye,sevmeye gitmeye benzemiyor :)
Benimkide 10 Mayis'ta 4 insallah dogum gunu hazirliklari var :)
Maskeside cok iyidir hatri sayilir :)
Bende yedikce birazini hemen maske yapiyorum.Ya da bitireceksek kabugunu suruyorum
Herseyden kararinda yemek her zaman daha guzel aslinda.Kasarda kars kasari ya da evde yapmak iyi
Aynen artik yavastan yukari cikarlar canim.Kızlar bebek kasıklardan hafıf karnamı cıktı acaba baya hıssedıyorum orda oynuyo heralde hassasıyet hıssedıyorum pıtpıtlar tam cıkan gobegımın orda olabılırmı
Sandalyeye oturamyrm. Koltktada illa belime yastik koymam lazim. Bacaklar benmde iki gndr basladi. Artik yurys belli harektler sart. Magnzym benmde aklma geldi. Kajuda mu kabak cekirdegnde mi tam hatrlamyrm yuksek oranda vardi. Netten bakip tuketeblrsnOf kızlar ya sağ kaburga kemiğim arada çok ağrıyor oturamiyorum sürekli uzanmam gerekiyor ağrım geçmesi icin
Sizde oluyormu böyle bir sıkıntı birde bacak agrisi cekiyorum acaba magnezyum eksiklignden kaynaklanabilirmi
Muzu ilk gebelgmde hergun yedim ise yaramadi bende:)) ama bunda da yiyrm. Bu sefer kilo icin degl sevdigmdenBisey dicem kizlar
Bebislere en cok kilo aldiran seyler
Muz
Kasar peyniri
Ceviz
Sut
Bunlar kilo aldirirmis bebislere aklimizda bulunsun
Evet cnm benımkıde bugun sagdaydı sımdı hareket pek yok uyuyo belkı gece bıara uyandm ozaman bıle kıpır kıpırdı yenır onlar ya bugun sago sola godonce karnımın daha sıvrıldını gordm
Cok heycanlıyım valla nelerle karsılasıcaz bılmedıgım ılk kez yasadıgım ıcın arada pıt yapıyo bugun kacıyo yaramaz :)Insan en cok iste bu tekmeleri özlüyor :) daha 5 ayimiz var diye avutuyorum kendimi :) oynaşsınlaaar
Cok heycanlıyım valla nelerle karsılasıcaz bılmedıgım ılk kez yasadıgım ıcın arada pıt yapıyo bugun kacıyo yaramaz :)
Zor hamılelık ıconde bır hareket hıssetmek o gobegın cıkması bıle benı duygulandırıyor kucuk meyvelerımız bızım Allahım komseyı evlat acısıyla sınamasınValla bilinmezlikte ayri guzel,benim 2. boyle de ayri guzel❤
Evlat her zaman cok degerli,her zaman bambaska bir tat sanirim❤
Allah acilarini uzuntulerini gostermesin.
Ömürlük güzellikler❤
Başlarda hergun hissediliyor muInsan en cok iste bu tekmeleri özlüyor :) daha 5 ayimiz var diye avutuyorum kendimi :) oynaşsınlaaar
Hemen hemen her gün hissediyorum bende pitpit yapıp kaçıyor kuzucumm❤Başlarda hergun hissediliyor mu
Ben dün hissetmiştim bugün hiç hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?