2018 Ekim Anneleri

Harika canım, gözün aydın Maşallah minik kuzuya, demek göstermedi bacak arasından Sağlıkla gelsin inşallah...

Çok geçmiş olsun ya üzüldüm canım işte de nasıl olacak bilmem ki dr gitsen tekrar

Ç
Çok geçmiş olsun hamişlikte çok daha zor hastalıkyatıp dinlen canım bol sıvı ve c vitamini evdeki vaktini en azından böyle geçirsen daha çabuk toparlarsın doktora bi gitsen daha iyi olur bence ateş olması kötü

merhaba kızlar, idrar yollarimda enfeksiyon çıktı. dun monurol sase içtim biraz evvel de kahverengi akıntım geldi. yasayan oldu mu boyle. doktorum enfeksiyondandir dedi ama endişelendim dogrusu

Çok geçmiş olsun ya üzüldüm canım işte de nasıl olacak bilmem ki dr gitsen tekrar

Iki defa gittim doktora da bisey yapmıyorlar ki hamile olunca sadece parol icebiliyorum

Selam kizlar nasilsiniz??
Aranizda gebelik icin catlak kremi kullanan varmi ? Tavsiye edebilecek varsa yazarmi :) tskler simdiden

Evet biraz arttı yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır Sağ Salim şu 5 ayda bi bitseydi

Canim gecmis olsun bir doktora gorun istersen tekrar. Atesin varmis daha kotu olma sonra.

Bende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)

Özgü çok güzel ikna etmeye bak ben edemedim o yüzden eşim Elif istedi ben Ada Elif Ada ys karar verdik

Kizlar birileri eşime her ay kontrole gerek yok demiş sinirlerim bozuldu her kafadan bir ses . Gerçekten gerek yok mu ? Ben her ay merak icinde gidiyorum endişeliyim zaten. Ilk gebeligim ne nasil olacak cevremde de kimse yok.

Cnm ben de de morluk ve iğneden sonra arada baya kan akıyordu. Dr a sordum damara denk geldiğini söyledi bebek için bişey olmaz dedi. Korkma. Çok aciyinca anlıyorum ben tam batirmadan çekiyorum başka yere vuruyorum. Atletlerim hep kan oldu Bu arada benim bacaklarima geceleri çok kramp giriyor ve çok agriyo. Yastık koyuyorum ayaklarimin altına. Var mı kızlar böyle olan? tavsiyesi olan?

Ben yaptırdim sonuç normal çıktı
Ense biraz kalin çıktığı halde 2 li de normal cikmisti
Şimdi bir tek ayrıntılı kaldi insllah onda da bir şey çıkmaz
İnsllah seninde 4 lü normal cikar
4lu testi benim Dr da istedi. 2500/1 çıktı riskim. İnşallah iyidir. Hepimizin..

Çok geçmiş olsun cnm plesanta bebeğini koruyor endişe etme..

Kızlar d bıtanımın yarı yarıya dusuk cıktı dr gunes al et ve et suyu ye dedı basına gelen varmı bıde sırup gıbı bıseyler verdı
Benim de cnm çok düşük. Yıllardır ilaç kullanıyorum hala normale çıkmadı. Dr um Solgar in vitamin D3 1000 IU 25mg ilacını verdi bu ay. Akşamları onu kulllkullanı yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…