Harika canım, gözün aydınKızlar çok teşekkür ederim sağolun geldim herşey yolunda dedi dörtlü test sonucum iyi çıktı heyecandan kalbim güm güm atıyordu o sebepten tansiyonum yüksek çıktı bahçede dolandım biraz sonra tekrar ölçtü normale döndü çok şükür :)
Cinsiyete de kız gibi dedi
Bacağı kapattı sanırım ben öğrenemicem net:)
Yarın da detaylı var bakalım
Hepimiz güzel sonuclar alalım inşallah tek temennim
Kızlar günaydın
Geçmişe bakıp tek tek okuyamadım ciddi şekilde hastayım ses kısık grip öksürük hepsi
Raporum bittiği için dün bu halde birde ise gittim tekrar izin almak istemedim yolda dönerken atesim cıktı sabah uyandığımda her yerim ağrıyordu. Çok fenayım parol aldim insaallah bebegime geçmez
Çok sağol canımHarika canım, gözün aydınMaşallah minik kuzuya, demek göstermedi bacak arasından Sağlıkla gelsin inşallah...
Teşekkür ederim canım evet bizde benimsedik artık hoşuma gitti deniz ismini çok severdim zatenBence çok güzel bi isim pekte duyulan bi isim değil gayet hoş
Çok geçmiş olsun hamişlikte çok daha zor hastalıkKızlar günaydın
Geçmişe bakıp tek tek okuyamadım ciddi şekilde hastayım ses kısık grip öksürük hepsi
Raporum bittiği için dün bu halde birde ise gittim tekrar izin almak istemedim yolda dönerken atesim cıktı sabah uyandığımda her yerim ağrıyordu. Çok fenayım parol aldim insaallah bebegime geçmez
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm canım işte de nasıl olacak bilmem ki dr gitsen tekrar
Iki defa gittim doktora da bisey yapmıyorlar ki hamile olunca sadece parol icebiliyorumÇ
Çok geçmiş olsun hamişlikte çok daha zor hastalıkyatıp dinlen canım bol sıvı ve c vitamini evdeki vaktini en azından böyle geçirsen daha çabuk toparlarsın doktora bi gitsen daha iyi olur bence ateş olması kötü
Prensesin ismide guzelmis❤
Agrilar bu haftalarda biraz artiyor galiba.Benimde coktu yavas yavas azaldi ama var yine de.Catı agrisiyla baslayip kuyruksokumuna cikti.Buna raziyim.
Takviye verdi canim bana
Insallah zorlamaz seni de❤
Simdiden boyle giderse son ay ne yapariz :)
Canim gecmis olsun bir doktora gorun istersen tekrar. Atesin varmis daha kotu olma sonra.Kızlar günaydın
Mustela kullanıyorum ben dogum yapan 2 kuzenimde mustela kullanmiş çatlakları yok hiçSelam kizlar nasilsiniz??
Aranizda gebelik icin catlak kremi kullanan varmi ? Tavsiye edebilecek varsa yazarmi :) tskler simdiden
Bende isim bulamadim hanimlar :)
Var mi aklinizda,fikir olabilecek.
Cok yeni olmayan naif bisy istiyorum.
Kızımın adı Sezen❤
Özgü'yü cok seviyorun ama esim istemiyor hic :)
Elvin geliyor bide aklima ara ara :)
Cnm ben de de morluk ve iğneden sonra arada baya kan akıyordu. Dr a sordum damara denk geldiğini söyledi bebek için bişey olmaz dedi. Korkma. Çok aciyinca anlıyorum ben tam batirmadan çekiyorum başka yere vuruyorum. Atletlerim hep kan olduHayirli sabahlar arkadaslar..her gun yazmasam da formu yakindan takip ediyorum...:)
Ben malum her fun kan sulandirici igne vuruyorum...
Nr kadar dikkat edersekde edelim arada damara denk gelip kaniyor..hali ile de nerde baksan bir cay tabagi buyuklugunde bir morarma oluyor...
Bunun gecmesi de bir hafta on gunu anca buluyor..
Dun yine tamda bebegin oldugu yerde karnimin sag tarafinda igne vurduk ve yine kanadi..
Bende moraracagini bildigim icin uc dort dakka felan uzerine buz koydum...ise yarari da cok fafif bir morluk oldu neyseki
Ama aklima takildi acaba bu zararli mi ki...
Dusuk tehlikesi olanlarin cok sicak ve uzun sureli sicak banyo yapmasi iyi degil bunu biliyorum da acaba boyle soguk bir sey koy7nca bir sey olur mu
Bu arada hayorli ile 15 haftanin icindeyim
Insallah bu cumartesi yada haftaya sali kontrole gidecegim...hayirlisi ile cinsoyetini soyler artik...
Benim kiz isimlerinden ELiF,Ecre,Zeynep,Humeyra,nisa erkek isimleri ise furkan,mehmet isinlerini seviyorum..
Tabidiklarimda da hic erkek cocugu yok ki :)
Isim bilr aklima gelmiyor...birde erkeklerde galiba cok yeni degisik isimleri sevmiyorum sanirim..
Ama ote yandan bu isimlerde sanki kucuk bir coxuk icin agir abi gibi kalyor
4lu testi benim Dr da istedi. 2500/1 çıktı riskim. İnşallah iyidir. Hepimizin..Ben yaptırdim sonuç normal çıktı
Ense biraz kalin çıktığı halde 2 li de normal cikmisti
Şimdi bir tek ayrıntılı kaldi insllah onda da bir şey çıkmaz
İnsllah seninde 4 lü normal cikar
20. Haftada sağlık ocakları yapıyormuş. 3'lu Karma aşı mi olacaksınız? Benim Dr um onu önerdi. Ben de karar veremedim karmayi mi yaptirsam tetenoz aşısıni miKızlar tetanoz asısı oldunuz mu ?
Çok geçmiş olsun cnm plesanta bebeğini koruyor endişe etme..Kızlar günaydın
Benim de cnm çok düşük. Yıllardır ilaç kullanıyorum hala normale çıkmadı. Dr um Solgar in vitamin D3 1000 IU 25mg ilacını verdi bu ay. Akşamları onu kulllkullanı yorumKızlar d bıtanımın yarı yarıya dusuk cıktı dr gunes al et ve et suyu ye dedı basına gelen varmı bıde sırup gıbı bıseyler verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?