- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Cıkan göbüşümğ gördükce mutlu oluyorum kozlar sızde dırımar nasıl
Geçmiş olsun sana da..Bende aslında ilk hamileliğimde safra kesem çamur oluşturdu be Bebişim 11 aylıkken safram alındı. O yüzden korkuyorum böbrek kum taş olmasın diye
Abartmadan içince bir sorun olmaz herşey için böyledir bende arada içiyorum şalgamBiraz araştırdım da faydalıymış aksine. İçinde bir çok vitamin varmış ve antioksidanmış. Burada aksini söyleyen olur mu ki yoksa bol bol içmek istiyorum
yok canım normalde kanamalı da riskli de değilim.cok şükür. doktor sorun olmaz.kanama olmadığı surece dedi ama.insan endişeleniyorBende de enfeksiyon varmış ilaç yazmamıştı bi da kan aldı idrar da aldı sonucu göstermedim . Kahverengi akıntı sende normalde var mıydı canım kanamalı hamilelik geçirenlerden miydin? Değilse ilaç yapmış olur çünkü
Ya ama mide bulantısı da var belli bir enfeksiyon var sende canım Ali bey önemsemiyor mu? Ya da sen şikayetlerini tam anlatamıyor musun ki? Kusarken kasılır karnın merak etme bi şey olmaz bende kusuyorum çünkü
Teşekkür ederim cnm.Evet ilk gebeliğinde neredeyse her gün kusuyordum..Sabahları da değil geceleri üstelik.Ekmek salatalık ve kaşar peyniriyle besledim bebeği desem yalan olmaz :)) Ama kusma yeterli bir etken değil anlatılmaz bir de agrı yaşıyordum sürekli.Geceleri uykudan uyandıracak kadar.Acillere az taşınmadım yani.O yüDen içini ferah tut.Safra da taş çamur öyle kolay bir ağrı deil,mutlaka farkedersin hatta duramaSın agrı kesicisiz falan..Çok geçmiş olsun arkadasım safrA kesen ilk gebeliğinde alınmış bi şey sorcaktım ilk gebeliğinde aşırı bulantı kusma yaşamış mıydın? İkinci gebeliğinde bulantı kusma oldu nu? Ben her iki gebeliğimde de aşırı bulantı kusma yaşıyorum da safrA kesemden şüpheleniyorum artık.
Şalgam içen var mı aranızda mayalı bi şey ya bebişe zararı olur mu
Kizlar birileri eşime her ay kontrole gerek yok demiş sinirlerim bozuldu her kafadan bir ses . Gerçekten gerek yok mu ? Ben her ay merak icinde gidiyorum endişeliyim zaten. Ilk gebeligim ne nasil olacak cevremde de kimse yok.
Selam kizlar nasilsiniz??
Aranizda gebelik icin catlak kremi kullanan varmi ? Tavsiye edebilecek varsa yazarmi :) tskler simdiden
Dedem babam ve kardesim tas dusurduler bizde genetik sanirim. Onlar acı esigi yuksek insanlar olmalarina ragmen kivranip durdular. Tas olsa agrin daha cok olurdu diye dusunuyorum. Kum tikanma yapamaz diye biliyorum ufak taneli oldugu icin kanalda kalma riski cok cok daha az bobrekte agriya sebep olmaz diye dusunuyorum o yuzden. Canim bide ben doktugumde farketmistim. Sut kesigi akinti olir ya sagliksiz bi durum. Onun gibi bisey gelmisti ama akinti degildi kumdu barizGeçmiş olsun sana da..Bende aslında ilk hamileliğimde safra kesem çamur oluşturdu be Bebişim 11 aylıkken safram alındı. O yüzden korkuyorum böbrek kum taş olmasın diye
Ben 15+5te hissetmeye basladim. Dinlenmeye gectigim zamanlardada hep hissediyorum :)İyi akşamlar kızlar, bebeğini hisseden var mı. Ben uzanınca karnımda bi köşesinde böyle bi sertleşme toparlanma hareketi hissettim iki kere ilk defa. Bebeğim miydi acaba, çok farklıydı
Sağol cnm..Bira daha hafifledi gibi sanki..Sanırım üşümek ve ayakta durmak bile etkiliyor artık bizleri..Dedem babam ve kardesim tas dusurduler bizde genetik sanirim. Onlar acı esigi yuksek insanlar olmalarina ragmen kivranip durdular. Tas olsa agrin daha cok olurdu diye dusunuyorum. Kum tikanma yapamaz diye biliyorum ufak taneli oldugu icin kanalda kalma riski cok cok daha az bobrekte agriya sebep olmaz diye dusunuyorum o yuzden. Canim bide ben doktugumde farketmistim. Sut kesigi akinti olir ya sagliksiz bi durum. Onun gibi bisey gelmisti ama akinti degildi kumdu bariz
Avrupa’da Amerika’da da ilk kontrollerden sonra yani 3 aydan sonra 7. Aya kdar kontrol olmuyor. Türkiye de de bunu uygulayan anneler olmaya başladı benim çevremde tanıdğım iki kişi var. Ama bu herkesin yapabileceği birşey değil.Gerçekten cahil insan çok. Kesinlikle her ay doktora gitmelisin tabiki. Ben bir ay bile beklemiyorum canım
Ben spor gecmisi olan biriyim am sokagin basimdam sonuna yuruyunce bile yoruluyorum şaştım kaldımSağol cnm..Bira daha hafifledi gibi sanki..Sanırım üşümek ve ayakta durmak bile etkiliyor artık bizleri..
Ben iki haftadr hissedyrm. Artik hisaetme zamanlari geldi cok sukurİyi akşamlar kızlar, bebeğini hisseden var mı. Ben uzanınca karnımda bi köşesinde böyle bi sertleşme toparlanma hareketi hissettim iki kere ilk defa. Bebeğim miydi acaba, çok farklıydı
Göbeğin yaklaşık bir karış aşağısında kas seyirmesi ya da barsak guruldamasi benzeri bir his verir bu aylarda. Benim yeni yeni başladıİyi akşamlar kızlar, bebeğini hisseden var mı. Ben uzanınca karnımda bi köşesinde böyle bi sertleşme toparlanma hareketi hissettim iki kere ilk defa. Bebeğim miydi acaba, çok farklıydı
Olmaz insallah dün ben de aşırı derecede kustum. İlaç içerken benim çok kasılma oluyo bulantıdan. İçini ferah tut cnm. Allah'ın izni ile bişey olmaz. İyi düşünelim. Bak bu benim 4. Gebeligim. Çok korkuyorum ama onu düşünüp mutlu oluyorum sonra. Sen de oyle yapBisey soracağım bulantı da var afedersin istifra sırasında ya da oksururken hapşırırken karnım kasiliyor geriliyor batıyor bazen
Bebeğe bisey olur mu
İyi akşamlar kızlar, bebeğini hisseden var mı. Ben uzanınca karnımda bi köşesinde böyle bi sertleşme toparlanma hareketi hissettim iki kere ilk defa. Bebeğim miydi acaba, çok farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?