2018 Ekim Anneleri

Gece en az iki kez bende wc ye kalkıyorum idrara sıkışmış oluyorum gün içinde çok su içtiğimizden gece de böyle rahatsız oluyoruz ama onlar iyi olsun biz kalkarız napalım
2 lt gunduz gece ıyanınca wcye gene su ıcıyorum sısuyorum uc kere kalktm cok sıkısıp valla

Arkadaslar oruc tutmayi düsünüyormusunuz?. Ben tutmak istiyorum ama cevremde herkes tutma diyir

Ben dusunmuyorum.
Zaten ilaclar var.
Evde ufaklik var.
Susuzluk,acliktan kafa kalkmazsa hepimize ayri eziyet olur.
Inaniyorum orucun enerjiside bambaska ama tehlikeye atacak durumda degiliz.
Sen yine de doktoruna danişabilirsin en sagliklisi oyle karar vermek olur.

Olabilir bı bakayım prokpektuslerine. Gün içinde uzanmayip oturursam da bir yere gitttigi.mde falan birkaç gece böyle ağrılar yasiyoyorum.. baya varislerim de var

Arkadaslar oruc tutmayi düsünüyormusunuz?. Ben tutmak istiyorum ama cevremde herkes tutma diyir
Cnm ben ılac kullandıgım ıcın dusuk rıskınden dolayı be bebegın en buyume gelısme cagında oldugu ıcın tutamıcam herkesın kendı fıkrıne kalmıs cnm tutup turmamak aman dıkkat et bebegı susuz da bırakma

Kızlar bir şey soracağım. Bu hamilelikte oluşabilecek çatlaklara ne zaman önlem alınmaya başlanmalı? Baştan beri hiç kilo almadım ama göğüs derisinde kaşıntı olmaya başladı son zamanlarda. Sanki çatlayacak gibi hissediyorum belirginleşen şeyler çatlak mi damar mi bilemedim. Normal nemlendiriyorum ama

Bende de var gebelik boyunca ikinci soğuk algınlığım uyurken nefes alamıyorum

Ben ara sıra suruyordum ılk aylar cnm goguslerede bene yagı catlak kremı falan sürüyor

Kizlar yaa. Benim cildim aşırı kurudu. Yağlardan alıcam ama geç mi kaldım. Henuz catlak oluşmadı. Ama pul pul dökülüyorum. Göğüslerim basenlerim karnımın alt kismi soyuluyo dökülüyo resmen

Aaaa susuzmu kaldın acaba cnm nemlendır cıldınıde
Bol bol su içmeye calisiyorum ama yeterli degil sanırım.
Bide egzama rahatsizligim var sacimda ve burnumun oralarda. Yani ciltle ilgili sıkıntım zaten vardi ama sadece saçımda ve burnumdaydi.

Suan bacaklarim kollarim kuru. Bide az once dedigim yerler deri döküyo
Bilmiyorum yağları onermislerdi bi kac yag karistirip surucem. Ama gec mi kaldim çok çatlak oluşur mu

Dr dan geldim kızlar. Çok şükür her şey yolunda. 4 lü test için kan verdim. 2 haftaya çıkacak sonuç. Ve ikinci oğlum geliyor inşallah. plojovic canim tabloya beni de ekler misin?
Şehir Ankara
Yaş 33
İkinci bebek
Erkek
Başlangıç kilom 59
Sat: 10 ocak 2018
Bdt: 17 ekim 2018
Eksik varsa tamamlarım.

ben arastirmistim en gec 4, ayda başlayın deniyor YouTube da dr videolarında.. kasinti ile başlıyor çatlaklar.. Lierac i arastirin.

Kizlar yaa. Benim cildim aşırı kurudu. Yağlardan alıcam ama geç mi kaldım. Henuz catlak oluşmadı. Ama pul pul dökülüyorum. Göğüslerim basenlerim karnımın alt kismi soyuluyo dökülüyo resmen
4. ayda baslaniyo genelde. Lierac krem, bio oil catlak bakim yağı.. bazıları da badem ve kakao yağı kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…