- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
2 lt gunduz gece ıyanınca wcye gene su ıcıyorum sısuyorum uc kere kalktm cok sıkısıp vallaGece en az iki kez bende wc ye kalkıyorum idrara sıkışmış oluyorum gün içinde çok su içtiğimizden gece de böyle rahatsız oluyoruz ama onlar iyi olsun biz kalkarız napalım
Arkadaslar oruc tutmayi düsünüyormusunuz?. Ben tutmak istiyorum ama cevremde herkes tutma diyir
Olabilir bı bakayım prokpektuslerine. Gün içinde uzanmayip oturursam da bir yere gitttigi.mde falan birkaç gece böyle ağrılar yasiyoyorum.. baya varislerim de varDoğrudur canım her bünye farklı oluyor çok şükür beni bunlar şimdilik idare ediyor inş senin de geçer. Ya aklıma şey geldi sen birçok ilaç kullanıyordun değil mi yan etkilerinde falan var mı ki acaba? Alakasız belki ama lise dönemimde astım ilaçları kullanırken durduk yerde kasılmalar oluyordu belki senin ilaçların da etkisi vardır. Bir yorum tabi sadece:)
Cnm ben ılac kullandıgım ıcın dusuk rıskınden dolayı be bebegın en buyume gelısme cagında oldugu ıcın tutamıcam herkesın kendı fıkrıne kalmıs cnm tutup turmamak aman dıkkat et bebegı susuz da bırakmaArkadaslar oruc tutmayi düsünüyormusunuz?. Ben tutmak istiyorum ama cevremde herkes tutma diyir
İnşallah cnm amin hepimizinBu arada 15 haftanin icindeyim allaha sukur.....
Allah tamamina erdirsin insallah
Magnezyum ilacı iciyorum cnm bayadir.. varisler de yapiyo olabilirmagnezyum eksikliği var mı diye baktırmalısın
Bende de varAyy kızlar bu burun tıkanıklığı ne fena bir şeymiş resmen yatakta ystarken nefes aldığımda canım acıyor nefes alamadığımdan uyuyamıyorum bir türlü.kızım da ben de hastayız evde fenalardayız anlayacağınız. Sizler de dikkatli olun mevsim fena bir sıcak bir soğuk derken anlamadan hasta olduk
Çok kötü oluyor canım insan gündüzleri bir şekilde idare ediyor ama akşamları yatarken maalesef çok zor oluyorBende de vargebelik boyunca ikinci soğuk algınlığım uyurken nefes alamıyorum
Ben ara sıra suruyordum ılk aylar cnm goguslerede bene yagı catlak kremı falan sürüyorKızlar bir şey soracağım. Bu hamilelikte oluşabilecek çatlaklara ne zaman önlem alınmaya başlanmalı? Baştan beri hiç kilo almadım ama göğüs derisinde kaşıntı olmaya başladı son zamanlarda. Sanki çatlayacak gibi hissediyorum belirginleşen şeyler çatlak mi damar mi bilemedim. Normal nemlendiriyorum ama
Cok şükür iyiyiz cnm sen nasılsınBu arada hayırlı günler kızlar sabahtan beri koşturmacadan girip sayfaya okuyup yazamadım umarım herkes iyidir.
Aaaa susuzmu kaldın acaba cnm nemlendır cıldınıdeKizlar yaa. Benim cildim aşırı kurudu. Yağlardan alıcam ama geç mi kaldım. Henuz catlak oluşmadı. Ama pul pul dökülüyorum. Göğüslerim basenlerim karnımın alt kismi soyuluyo dökülüyo resmen
Bol bol su içmeye calisiyorum ama yeterli degil sanırım.Aaaa susuzmu kaldın acaba cnm nemlendır cıldınıde
ben arastirmistim en gec 4, ayda başlayın deniyor YouTube da dr videolarında.. kasinti ile başlıyor çatlaklar.. Lierac i arastirin.Kızlar bir şey soracağım. Bu hamilelikte oluşabilecek çatlaklara ne zaman önlem alınmaya başlanmalı? Baştan beri hiç kilo almadım ama göğüs derisinde kaşıntı olmaya başladı son zamanlarda. Sanki çatlayacak gibi hissediyorum belirginleşen şeyler çatlak mi damar mi bilemedim. Normal nemlendiriyorum ama
4. ayda baslaniyo genelde. Lierac krem, bio oil catlak bakim yağı.. bazıları da badem ve kakao yağı kullanıyorKizlar yaa. Benim cildim aşırı kurudu. Yağlardan alıcam ama geç mi kaldım. Henuz catlak oluşmadı. Ama pul pul dökülüyorum. Göğüslerim basenlerim karnımın alt kismi soyuluyo dökülüyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?