2018 Ekim Anneleri

Cnm catlak bunye işi bnm catlaklarm kılo alıp vermekten hep bardı tabı sen onlemını al bı cıldoyeye de gozukebılırsın egzama dıyosun belkı sana uugun bıseyler verır benımde saclarımı kuruturken sac dıplerım bıle dokuluyor dr 3 lt su ıcıceksın ddı ama 2 yı cok gecemıyorum bende

Canım zaten egzama problemin varmış belki bağlantılıdır döküntüler en güzeli bir şey kullanmadan önce dr dan yardım al çünkü bazı içerikler ters etkiler yapabiliyor en güzeli işin uzmanları bilir diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun

evet kesinlikle herkes bunu başaramaz, ben mesela, 3 mayısta dr daydım ama dün gece kötü rüyalar gördüm, çok endişelişyim bugun tekrar gitmeyi düşünüyorum,geçen yıl yaşadıklrımdan ötürü korkuyorum Allah yardımcım olsun benim ve herkesin

İyiyim ben de canım okulda son ay koşturmacası ve nöbet uğraşıyorum. Hayırlısıyla nöbet bitse de eve gitsem
Tatıle gorceksın ıyı barı dayan bıraz daha bende Cumartesi işe baslıcam tekrardan ya nabıcaz bılmem

Tesekkur ederim once yaglari denicem ise yaramazsa cildiye artik. Egzama icin sampuanim ve losyonum vardi hamilelikte biraktim

Dokulmelerim egzamamdan cok farkli. Kasintim falanda yok. Sadece kuruyo ve dökülüyo. Hamilelikle oluştu. Ya once doktora gidicem yada yaglari kullanip ise yaramazsa doktora gidicem suan tam karar veremedim ama çatlaktan korkuyorum

Dokulmelerim egzamamdan cok farkli. Kasintim falanda yok. Sadece kuruyo ve dökülüyo. Hamilelikle oluştu. Ya once doktora gidicem yada yaglari kullanip ise yaramazsa doktora gidicem suan tam karar veremedim ama çatlaktan korkuyorum
Gecmiş olsun canim. Benim de vüvudumda iki üc yerde sedef var malesef. Allahtan cok yayilma gostermiyor. Ama simdi ilac kullanamadigimdan snki biraz büyüdü gibi. Olmazsa ben de bir dermatoloji ye gidicem.

Tatıle gorceksın ıyı barı dayan bıraz daha bende Cumartesi işe baslıcam tekrardan ya nabıcaz bılmem
Çok şükür az kaldı canım ama ev ne kadar dinlendirici olur bilmem evde tatilde beni bir canavar bekliyor:) sana da Allah kolaylık versin evde o kadar vakit geçirdikten sonra zorlayıcı olur başlarda ama kafa dağıtmak için de birebir çalışmak. En azından olumsuz düşüncelere ayıracak vakit az oluyor daha rahat geçirebiliyorsun hamileliğini. İnş senin için güzel bir süreç olur

Yani sen bilirsin tabi de ben yan etki olaylarından falan da çok korktuğumdan öncelikle uzman tercih ederim çünkü bitkisel şeyler de olsa her şey herkese iyi gelmeyebiliyor yine de tercih senin canım aynı durumda olsam ne yapardım diye düşünerek yanıtladım yalnızca

Ben hep calısıyodum cnm buzamana kdr ıste rapor aldk mecbur normal hyata donmek cokguEl tabıkı işyerı cok uzak tek korkum bısey gelmesın basımıza hayırlısıyla tamamlayalım da buzamanları evdekı cnavarda ohhh anne evde deyıp nazlanabılır

Kızlar clexane iğne kullanan var mı dün başladım hemşire koldan yaptı ama bundan sonra kendim yapmam gerekcek göbekten korkuyorum bilgisi olan var mı nasıl yapıcam??

Hanımlar herkese mutlu ve güzel günler

Dün telefonumu evde unutmuşum heyecandan yazamadım. 3'lü taramada AFP yüksek çıkmıştı Nöral Tüp Defekti riski yüksek risk grubunda görünüyoduk ama doktorum iğneden ipliğe inceledi omurgayı ve beyni-beyinciği. Şükürler olsun bi sorun görünmüyor dedi. 10-15 gün sonra ayrıntılıda da bakılır ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum dedi

Bu arada yine bacak arasını gösterdi edepsiz Hepimizin minişleri sağlıklı olsun hep güzel haberler alalım inşallah

Bir de kaşınma ve su tüketimi konusu konuşulmuş. Havalar da iyice ısındı ben günlük su tüketimimi 3lt'ye çıkardım. Sabahtan öğlene kadar 1lt. Öğleden sonra işten çıkana kadar 1 lt. evde de 1 lt. tüketmeye çalışıyorum. Krem olarak da Sebamed'inkini almıştım. Ondan sabah-akşam sürmeye çalışıyorum özellikle karnıma. Kalçaya ve göğüslere günde 1 ya da 2 günde 1 anca sürüyorum. Doktorum da ısrarla kakao yağını öneriyo. Bir de ondan alıp deneyeceğim. Katı formda olduğu için cildi uzun süre nemli tutuyomuş

Oh cok şükür canım. Gözün aydın.

Son haftayı baya endişe dolu geçirdiğim için çoğu muhabbete katılamadım. Geçenlerde minişlere isimler konuşuluyodu sanırım. Benim de oğlumun adı Alper. Eşimle öz-türkçe olsun istemiştik ve yine öyle istiyoruz. Ama Alperimin adında o kadar kararsız kaldık ki doğumun olduğu hafta netleştirebilmiştik anca

Kendi ellerimle keçeden kapı süsü yapmıştım ama isme karar veremediğimiz için isim yazamamıştım Şimdi de öyle olmasın diyorum. Alper'le isimleri uyumlu olsun istiyorum ama o da çok zor Eşimin vefat eden bir dedesinin adı Arslan. Çok hoşuma gidiyo ama her seferinde söylerken "r ile yazılıyo" diyip açıklama yapması gerekebilir diye düşünüyorum Bu arada eltim de hamile onunki de erkekmiş. Benden 2 ay önde o Ağustos'da doğum yapacak bakalım belki de dede ismini onlar koyar. O yüzden isim önerilerine açığım Var mıdır aklınıza gelen Alper ile uyumlu bir isim?
Oh cok şükür canım. Gözün aydın.
Sağ ol canım Allah razı olsun. Hep güzel haberler alalım, bebişlerimiz sağlıklı olsun ve sağlıkla doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…