• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
Ben olsam iki dakika durmaz doktora giderdim Rabbim korusun bebişi seni

Kızlar 14+3 ve adet sancisi gibi ağrım var. Kanama olacak diye aklım çıkıyor sadece akıntım arttı. Karnım ağrıyor wcden çıkamıyorum. Ne yapsam???
bende 12+6 hamileyim benimde dun geceden beri agrim agrdi kasiklarda yuruken hatta kasiktan bele dogru vuruyordu nolur nolmaz diye gittim budokdoktora cok sukur bi sikinti yokmus sende ihmal etme git istersen en azinxan kafan rahatlar

Bende hissedemiyom henüz
Acaba Nasıl bişey merak ediyorum ya
Bazen sol tarafimda baloncuklar oluyo gibi
Ama bebeğin hareketimi hiç bilmiyorum

Sağlık ocağında ebe kalp atışlarını dinletti
Çok güzel dedi
Hatta o bile sordu hissedebiliyormusun diye
Hayır dedim nasıl olur diye seyirme gibi olur dedi

Canim baloncuk patlar gb minicik ilk hareketler.Ya da mesela gozunu kapat parmagini gozkapaginin uzerine koy ve gozunu oynat.Parmaginda hissettigin o minik his gb kucucuk.

kızlar AFP testinden bahsetmiştim sonuçlar temiz çıkmış, 20.haftada detaylı ultrasona gireceğim bu işlemi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolog mu?

Kendi doktorumdan sonra radyoloji uzmanı yapacak;)

plojovic plojovic canım bebegimin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacak listeye cinsiyeti eklermisin

Gozunaydin ekliyorum canim :)

Mutlaka once doktorunla gorus.Ara ara oluyor ama önlem almak önemli.

Sağol canım:KK200:dilime geldi aslında ama sormadım bu kadar takılma diyecek diye.Ama zor gördü onu biliyorum göremiyorum dedi Hah buldum filan yaptı 4 cm nerde 12 mm nerde düşünsene önemli olan minimuma inmesi.Senin de 3cm den 1 cm ye inmişti dimi ? Şimdi belki gözükmüyordur bile.Benim kahveler sarıya döndü o da üç günde bir filan çok şükür :nazar:senin de ayni dimi ? Ayni gidiyoruz senle
Masallah gozun aydın cnm ıns bızde okdr kuculdugu gunlerı goruruz

Kızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktor:nazar::emir_bebek:cinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 gr :nazar: normalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)
Dr banada yasak suan ası dedı hem kucuk hem dusuk tehlıkenn var oyuzden dedı

Ağrım devam ediyor ne yazık ki. Doktorum da yarın sabaha çağırdı. Zencefil çayı içtim sıcak su torbası sulu masaj aleti hepsini deniyorum. Ağrı ne uyuytuyor ne de geçiyor

Kızlar kontrole gittim geldim.çok şükür kanama alanı 12 mm ye düşmüş zor gördü doktor:nazar::emir_bebek:cinsiyeti kesinleşti,erkek.
Üç gün önce rahimde bişey kaydı dedim hareketini mi hissettim ? Hayır dedi hissedemezsin henüz,rahmin kasılmıştır dedi.o an çok sinirliydim ağlıyordum demekki nasıl da etkileniyor bebekler psikolojimizden
Yolculuk yasak
Saç boyamak yasak
Tetanoz aşısına çağırdılar 17.haftada gideyim mi dedim hayır daha erken 20.haftada gideceksin ben sana aşı olman gereken Zaman'ları söylicem dedi.
Bebiş sat ta 15+6 141 gr :nazar: normalmiş
Eğilip kalkmak Temixlik yapmak yasak
Ilişkiyi sormaya bile gerek yok(yasaktır)
Çok şükür bu Kontrolü de atlattım alt karnım niye şişmeye devam etmiyo diye korkmuştum
Bebeğin 4 boyutlu Görüntüsünde yüzünü göstermeye çalıştı beni mutlu etmek için ama kuzucuk bir dönmedi yüzünü :) öksürmemi istedi Dr öksürünce hareket ediyormuş cidden öyle :)
ay gozun aydın :) guzel haberlerı verdın bende mutlu oldum. tipik yasak listesi bende de aynı neredeyse fazlası var eksıiği yok :)

Büyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftan :KK17:
benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordum

Büyük değil canım benim 3cm. küçülüp yaklaşık 1 cm. olmuştu öylece kaldı. En son gittiğimde ölçmedi doktor ama işte hep kafana takma bu önemli değil aktif değil falan diyor. Ama hiç kapanmayacak mı acaba? sorusu benim de içimi kemiriyor bi taraftan :KK17:
benımkı ılk zamanlarda bır kapandı kanama da kesıldı. yaklasık 1 hafta cok ıyıydım ama sonra yıne kanama alanı olurtu. sonra yıne yatıs tedavı fş-ln . kalsık... sonra yıne kapandı... su anda masallaah allahıma bın sukur .... ınsallah bır daha olmaz ... darısı basınıza tüm kanamalılara... ocaktan beri yatıyordum

Back
X