• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Selamlar,

Bugün kontrolüm vardı herşey çok iyi gidiyor şükür. Ikili test güzel çıktı sıfıra yakın ihtimal var dörtlüye gerek yok bu yüzden dedi doktor.

Bıcırık çok hareketliydi yaramaz diyor doktorumuz ikidir :) ama cinsiyeti göstermedi :KK43: 1 ay daha bekleyeceğiz öğrenmek için artık.

Vitamin ve demir ilacını verdi. Dört gözle onları bekliyordum bende ağzımda aft çıkmaya başlamıştı vitaminsiz kalmaktan.

Birde burnum kanıyor benim arada o da çok damla damla sık sık olmadığı sürece hamilelikte normalmiş.

Şimdiden özledim 1 ay bekleyeceğim görmek için.

Kızlar benim ikili test sonuçları da çıkmış.Ne olurda olsun farketmeyecek ama yarına kader beklemeden yorumlayabilen var mı acaba?

Eklentiler

• EBE42486-EEF4-4681-AFB1-6E9A6FAAAB3F.webp
    EBE42486-EEF4-4681-AFB1-6E9A6FAAAB3F.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar birden boğazım indi yutkunamıyorum
Napcam ben bi akıl verin

Kızlar birden boğazım indi yutkunamıyorum
Napcam ben bi akıl verin
Geçmiş olsun cnm.Birisi yazmıştı hatırladığım kadarıyla :zeytinyağı ile karabiberi macun kıvamına getirip Boğaz’a sarıp üstüne süreç film sarıp kapatıyordu..Sabaha iyi gibiyim demişti sanki.

Geçmiş olsun cnm.Birisi yazmıştı hatırladığım kadarıyla :zeytinyağı ile karabiberi macun kıvamına getirip Boğaz’a sarıp üstüne süreç film sarıp kapatıyordu..Sabaha iyi gibiyim demişti sanki.
pixielix pixielix 'di sanirim onu yapan ama bende hatirladim

Şimdi buldum zeytin demiş ezilip sarilacakmis

Çok sevindim gözünüzaydın daha önce tahmin yapmışmıydı doktorun tuttumu?

13. haftada erkeğe benziyor demişti 1 hafta sonra yine gitmistim kız demisti ama yaniltici haftalar olabiliyor bekleyelimde demisti :))))

Hayırlınıksun cnm erkek annesı ılcam ıns kuzına talıbım ahahah :KK66:

:))))))) Allah hepsini iyi insanlarla karsilastirsin insallah.Nasip :)

Gözün aydın canım :KK71: Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun kuzucuk inşallah :KK36:

Amiiinnn cumlemizinki insallahh❤

Gözünaydın canımm :halay:

Tesekkur ederiiimmm,sonundaa :)))))

plojovic plojovic canım çok sevindim hayırlı olsun hep erkek olunca kızlar sevindiriyor. Bu sene doğan oğluşlara kız bulmakta zorlanacağız:KK48:

Sağol canım :)) Dengeler boyle boyle kuruluyor belki de :)))

Maşalllah canım
İki kız kardeş çok güzel oluyor kardeşimden biliyorum herşeyim o benim
Sağlıkla doğsun minik ❤️
Benim daha belli değil iki hafta sonra detaylı var acaba ondan önce gitsem mi diyorum merak ediyorum çokca

Yani garantilemis olursun :)
Ama cok merak ediyorsanda git ne olacak :)
Ozelse 10 gun icinde hakkin oluyor zaten.

plojovic plojovic gözün aydın canım sağlıkla gelsin :)

Amiiin insallah hepimizinkiler :)

Gözün aydın cnm ne güzel:nazar:iki tane bıcır bıcır kız darısı bana :anneadayı::KK200::KK49:

Ayyy eveet :) insallah Allah gonlunuze gore versinnn.Cok sevindi kızım o en basindan beri kiz diyor.Bugunde doktor kız deyince 'ben demistim' dedi :))))))

Çok güzel tarif ettin teşekkür ederim
Az önce pit pit bişeyler hisseder oldum
Seyirme gibi inşallah hissettiğim bebegimdir

Olabilir canım.Belirginlestikce daha iyi anlarsin o mu diye :))

Her hamilelikte ayakta şişme olur mu?
Yani ayak illa ödem yapar mi?
Ya da oluyorsa kaçıncı ayda olur?
Bilen beri gelsin.

Oğlumda oldu son aylarda ama sanki herkesde olmuyor ya.

Kate doğumdan cıktı topuklu ayakkabiyla
Piremses olmak böyle bisi demek.

Benim kizimda olmadi.
Mayis dogumlu.Sicak etkiler ama sivida etkiler.
Hamilelikte kan basinci arttigindan damarlar genislermis.Bu yuzden vucut daha cok su tutarmis.Yine bol su icmek gerekli ödem icinde ama bazi vucudun tepkisi sanirim.

Kızlar bugün ben de kontrole gittim 4lu tarama için kan verdim. Çok şükür oğlumun gelişimi iyiymiş. Progestan i kesti Dr. Diğer 10tane ilaca devam dedi. Kendini yorma, ayakta fazla kalma dedi. Çok şükür 163gr mis bebeğim. Cinsiyetine yine erkek dedi. Dişçiye gidebilirmisim. Toxoplazma testini her ay yaptır dedi. 4hafta sonra ayrintili ultrasona çağırdı. Kalça kemiklerinde ve kasiklardaki ağrı rahim gelişimiyle ilgiliymiis. Baş ve göz ağrılarını progestan yapmis. Miyom 3cm dedi. Kilo almamisim hic. Baslangic kilomun altindayim. Bebeklerimiz iyi olsunlar da inşallah bizler ağrılara katlanıriz:)

Sana diyordum ya 10 tane ilaç ne diye. Dr benimde ilaçlarımı 8 e çıkardı 2 hapa tahammül edemiyordm şimdi 7 tane hapım 1 iğnem var çöktüm resmen :( allah yardımcın olsun valla çok kötü bulantılarım geri geldi bu haplar yüzünden :(

Sana diyordum ya 10 tane ilaç ne diye. Dr benimde ilaçlarımı 8 e çıkardı 2 hapa tahammül edemiyordm şimdi 7 tane hapım 1 iğnem var çöktüm resmen :KK43: allah yardımcın olsun valla çok kötü bulantılarım geri geldi bu haplar yüzünden :KK43:
Ne kullanıyorsun ki o kadar

Back
X