- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aynen.. kimseden beklentimiz yok zaten.:) Herkesten uzaklaşmak istiyorum.. ve de lohusalık bir kadının yaşayabileceği en hassas donem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.. kimseden beklentimiz yok zaten.:) Herkesten uzaklaşmak istiyorum.. ve de lohusalık bir kadının yaşayabileceği en hassas donem.
Biizm için de geçerlimi acaba bu normal doğumu kolaylştırıyor evet ama sezaryen olacağımız için acaba erken doğumu fln etkilermi ilişkiEkstra bir durum yoksa iliski hic kesilmiyor.Normal dogum icinde daha olumlu etkileri hep.Hatta korunmadan rahim agzinin yumusamasi acisindan etkisi oneriliyor.
Ama en sagliklisi doktorunla paylasman.
Sizin 2. Çocuğunuz olup olmamasına siz karar verirsiniz, aileler değil.Ben de yıllardır 3-4 çocuk isterdim. Bizim çok zor oldu mucizemiz. İkinciyi nasipse hiç ara vermeden yapalım diyoruz eşimle ama ona bile tepki aldım bizimkilerden. İkinci belkibolur belki hiç olmaz yine de soyleniyorlar
Siz kilo almasanız da bebek kilo alır..Günaydın kızlar doktora gideli 1 hafta kadar oldu tartıldım hic kilo almamışım muhtemelen Zeynep te almadı
Dün kaynanama dedim gorumcem sigara içtiği sürece onu eve alamam diye. Sen gel istersen dedim onsuz gelemem dedi ee sen çocuğunu düşünüyorsun bende çocuğu mu düşünürüm. Işe başlayınca bize bırak diyor. Yanı ise giderken çocuğu 1.5 saat şehirlerarası yola götüreceğim bırakacağım oradan 1.5 saat daha ise gideceğim. Kucuk bebek karda kışta nasıl gitsin annem bakacak dedim ya sıkıntısı o
Hâlâ ben gelir bakarım diyor kime dedim ben sigara iceni istemiyorum diye sinirimi yıpratıyorlar. Bende söyle çözüm buldum doktora götürdüğümüzde rica edeceğim sigara içilen yerde durmasın...vs diye eşime anlatsın yoksa isim zor
Neden ben cocuguma sağlıklı bir hayat isterken vicdan azabı çekmek zorunda kalıyorum. Bende içiyordum sigara bıraktım bir dahada başlamayı düşünmüyorum. Zaten zayıf çocuğum belki de zayıf doğacak neden riske atayim kuzumu
Sizin hayatınız, sizin kararınız. Kimsenin yorum yapma hakkı yokS Semabuse arkadaşım kimsyle planlarını paylaşma bence. İkinci çocuğu sen ve eşin bilcek. Bidaha konusunu açma hamile kalınca da keyfin ne zamn isterse pat diye söyle:)))
Ben öyle yaptım. Herkes gıcık anacım. Annem bile ki iyidir aramız yapmasaydın dedi. Neyse bitek ona söyledim. Kv tarafına 6. Ayın içinde söyledim. Direk ismi cinsiyeti pat pat:)) şmdi doğumuda söylemicem:)) doğurcam sonra ne zamn ararlarsa.
Bence fikirlerini hiiç söyleme. Sonra da onla alakalı bisürü yorum ve can sıkıntısı.
Ben kv tarafna söyledkten sonra kadında surat 5 karış aceleniz neydi dedi. Günlerce bu yüzden ağladım. Sanki sokaktan geçenden yaptım ya. 1 hafta sonrası normal sormalara başladı. Ama ilk şok anında tepkisi yüzünden çok soğumuştum.
Öyle zaten de yorum yapamazsınız diye insanları hayatmızdan da çıkaramıyorz. En güzeli uzak durmak oluyo işte. Mesafe anne bile olsa şart!Sizin hayatınız, sizin kararınız. Kimsenin yorum yapma hakkı yok
Bunu ben de merak ediyorum aslında. Şu haftada bebiş gelsin istemiyorum ama bunu da merak ediyorumBiizm için de geçerlimi acaba bu normal doğumu kolaylştırıyor evet ama sezaryen olacağımız için acaba erken doğumu fln etkilermi ilişki
Benimki de hareketli masallah. Popisi bi saga yasliyo bir sola. Ama genellikle solda. Gece soluma yattigim icin mi nedir sabahlari sagda oluyo :)Kızlar sizin miniklerde yer değiştiriyor mu
Benim kız ilk soldaydı sonra sağa geçti 2 gündür garip garip hareketler yapıyordu tekrar sola geçti şimdi:) tekmeler sağdan gelmeye başladı :)))
Yasasin tek degilmisim :) Bazen oyle geriniyo ki diyorum karnimdan firlayip gidicek ^_^ o anlarda oluyo ya da cok ani hareket ettiginde ❤Bugun nstde bende dr.ma sordum yeri daraldigi icin bebeginin hareket sesi dedi tatlim
Al bizden de o kadar valla bizim ufaklik da hic gostermedi yuzunu. Ilk oglum ne guzel pozlar verirdi elini emerken, ellerini bas arkasina koyup keyif catarken falan ❤ Bu minis de her seferinde yan duruyo, onunde kordon ya da eli var. Doguma sakliyorum artik gorme hevesimi ne yapayim :)Biz daha yüzünü hiç göremedik. Hep renkli bakıyor doktor ama hep yüzünü saklıyor. Geçen hafta çok umutluydum bu sefer de ayağını koydu kocaman ayağı her yeri kapladı parmaklarını saydık o kadar![]()
Evet doktora da sormak istemiyorum aslında ama bayadır ara verdik korkudan :) kızıma hamileyken son 1-2 hafta kala bırakmıştık..Bunu ben de merak ediyorum aslında. Şu haftada bebiş gelsin istemiyorum ama bunu da merak ediyorum
Al benden de o kadar canım haftalardur tık yok. Bir de doğum sonrası en az 6 hafta olmayacağını düşünürsek süre uzayıp gidecek.Evet doktora da sormak istemiyorum aslında ama bayadır ara verdik korkudan :) kızıma hamileyken son 1-2 hafta kala bırakmıştık..
Evet doğum sonrası zaten 1 ay kesin :)Al benden de o kadar canım haftalardur tık yok. Bir de doğum sonrası en az 6 hafta olmayacağını düşünürsek süre uzayıp gidecek.
:)) cnm bravo bvalla da eşinle sorun olmadı mı neden sennkiler biliyorda bnmkiler bilmior diye,birde ne kadar ara verdin ki?birde doğumu söylemeyeceksin cidden kriz çıkmaz mı?doğdumu etti mi.bnm eşim çok kırılır banaS Semabuse arkadaşım kimsyle planlarını paylaşma bence. İkinci çocuğu sen ve eşin bilcek. Bidaha konusunu açma hamile kalınca da keyfin ne zamn isterse pat diye söyle:)))
Ben öyle yaptım. Herkes gıcık anacım. Annem bile ki iyidir aramız yapmasaydın dedi. Neyse bitek ona söyledim. Kv tarafına 6. Ayın içinde söyledim. Direk ismi cinsiyeti pat pat:)) şmdi doğumuda söylemicem:)) doğurcam sonra ne zamn ararlarsa.
Bence fikirlerini hiiç söyleme. Sonra da onla alakalı bisürü yorum ve can sıkıntısı.
Ben kv tarafna söyledkten sonra kadında surat 5 karış aceleniz neydi dedi. Günlerce bu yüzden ağladım. Sanki sokaktan geçenden yaptım ya. 1 hafta sonrası normal sormalara başladı. Ama ilk şok anında tepkisi yüzünden çok soğumuştum.
Ailen sebepsiz değildir cnm riskli bir durumun mu vatBen de yıllardır 3-4 çocuk isterdim. Bizim çok zor oldu mucizemiz. İkinciyi nasipse hiç ara vermeden yapalım diyoruz eşimle ama ona bile tepki aldım bizimkilerden. İkinci belkibolur belki hiç olmaz yine de soyleniyorlar
8 aydır bacı kardeş olduk bizde :)Evet doktora da sormak istemiyorum aslında ama bayadır ara verdik korkudan :) kızıma hamileyken son 1-2 hafta kala bırakmıştık..
Aslında düşüğe sebep olmuyor diyw biliyorum ilişki ama rahimağzını yumuşatıyor diye biliyorum nornal doğumu da kolaylaştırıyor ama şuan risk oluştururmu bizler için bilemedim biraz daha bekleyeceğiz artık :)) 8 ay maşallah baya olmuş bizimde 1-2 ay olmuştur heralde kasılmalarım olduğundan beri ilişki yok doktor birley demedi aslında ama sormak ta istemedim açıkçası ..8 aydır bacı kardeş olduk bizde :)
Doktor ilk yasakladı ikincinkontrolde sormadım sonra bi ara yine yasakladı bi daha bisey demedi bende sormadım
Birazda korkuyorum önceden de düşük olunca. O dusugumde de iki gün öncesi ilişki olmuştu
Geçende bir doktoru dinledim. Sola yattığınızda daha çok hareket eder. Bu bebeğin daha rahat olduğunu gösterir desi ama ben de pek bilmiyorumBen de anlayamiyorim dirsegi mi,dizi mi kolu mu. Ama maşallahı var hic durmuyor yerinde. Acaba rahat degil mi diyorum o yuzden mi bu kadar harektli. Yoksa dogmaya mi calisiyor acaba diyorum. :)
Sağol canımBen iki tane aldım mavi ve pembe dizde kalıyorlar. Hatta dizin biraz üzerinde. Bir de ekrusu vardı, o belki dizden aşağı olabilir ya da diz hizasında.