Benimde evime yakin oldugu icin tercih ettim.tesekkur ederim sizinde guzel ve saglikli bir sekilde devam eder insallahsanirim orasi evime cok yakin . sizin dogum da cok kolay gecer insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde evime yakin oldugu icin tercih ettim.tesekkur ederim sizinde guzel ve saglikli bir sekilde devam eder insallahsanirim orasi evime cok yakin . sizin dogum da cok kolay gecer insallah
İnşallah inşallah bebekle doğumla ilgili değil zaten genel bi bozukluk ruh hali bozukluğu diyelim bigün iyiysem bigün saçma sapanım hamilelikten kaynaklı sanırımPsikolojini ne için bozuyorsun canım her şey çok güzel olacak inşallsh![]()
Bende aynı durumdayım önceden yatınca dinlenince geçiyodu şimdi ise yatarken kalkarken otururken hertürlü ağrım var Allah hepimize kolaylık versinAksam olunca bacaklarim kalkmiyor. Seyimin kemikleri kirilacak sanki. 6 hafta daha nasil gececek bilmiyorum. En buyuk karnimiza ulasmadik bile. Galiba vucudumu tasiyamiyorum.
Ay olmasın zaten :)))Keşke o kadar kolay olsa canım :)
Dr una güveniyosan sorun olmaz inşallah canmMedical dedikce geliyorlar bana ya benimde medicalde olacakca nasipse
Aksam olunca bacaklarim kalkmiyor. Seyimin kemikleri kirilacak sanki. 6 hafta daha nasil gececek bilmiyorum. En buyuk karnimiza ulasmadik bile. Galiba vucudumu tasiyamiyorum.
InsaAllah dogumdan sonra guzelce dinleneblriz diyelim artik. Ben heycandan galiba ilk 3 gun gece hic uyumadm. Gunduz zaten uyuyamam. :)))
Ama yorulmamistm da herlde kavusmanin heyecani:)))
Onlara bakma bence:)))) ben bakamam:))) insan mod olarak kendini ona hazirlayabilir
Kalemliler değil de bunlardan canım. Instagramda varda güvenilir bi hesap bulamadım az takipcili yeni hesaplar sanki.Internette var kalemleriyle canim.
Instagramda coktur aslinda.
Farkli cok sey var tulum vs ama battaniyede mutlaka vardir.
Ya işte tam olarak bende de aynı yer .İlk çocuktan hiç hatırlamıyorum böyle bir durum.Ama benim için daha erken sizin vakit geldi amaBende o kadar zordayim ki resmen kasik cati fln degil malum yerimizi bastirinca kemikler var ya onumuzde hemen,nasıl aciyor,yuruyemiyorum.Cidden ilkinde hic boyle degildim.Hareketleride iyice cok sert.Allah herkesin yardimcisi olsun.
Tüy dökücü krem kullansanız cnm. Bu ağda işi benide çok yoruyo ve yapamıyorum hiçbişekilde kuaföre gtmekte istemyrm yapamam nasıl olcak napcam bnde bilmiom jilet te çok canımı sıkıyo ki artık onda bile çok zorlanıyorum
Ayni yer gercekten. Insallah sabaha gecer yoksa nasil giyinip okula gidicem. Esim de diyor ki cok kilo aldigim icin olmus. Millet 9 aylik hamileyken piti piti kosuyormus. Kimmis o dedim soyleyemiyor. Yatakta donemiyorum zaten. Gece gece gicik etti beni.Bende o kadar zordayim ki resmen kasik cati fln degil malum yerimizi bastirinca kemikler var ya onumuzde hemen,nasıl aciyor,yuruyemiyorum.Cidden ilkinde hic boyle degildim.Hareketleride iyice cok sert.Allah herkesin yardimcisi olsun.
Ben jilet işini normalde de beceremiyordym suan cok zor. Tüy dökücü krem mi kullansam acaba. Hamilelikte kullanılabiliyor mu ki?. Bu ağda işi benide çok yoruyo ve yapamıyorum hiçbişekilde kuaföre gtmekte istemyrm yapamam nasıl olcak napcam bnde bilmiom jilet te çok canımı sıkıyo ki artık onda bile çok zorlanıyorum
Özellikle de ikinci bebeği bekleyenlere bir sorum var : Humana kimyonlu rezene Çayı aldım süt getiriyormuş.Şimdiden içmeye başlamalı mıyım ? Kullanmadan önce doktora danışmak gerekir mi ?
plojovic
pixielix
yalansindunya
Nazz3416
tinimini_hnm K kubra2553 ve diğer arkadaşlar
Tüy dökücü krem kullansanız cnm
. Tüy dökücü krem de kimyasal üstelik jiletten bi farkı yok onu bile süremem ki zaten eğilemiyorum en güzeli ağda yaptırmak ama ona da güvenemiyorum herkes negüzel yaptırıyo çokta memnunlar ama ben pimpirikliyim işteBen jilet işini normalde de beceremiyordym suan cok zor. Tüy dökücü krem mi kullansam acaba. Hamilelikte kullanılabiliyor mu ki?
Tüy dökücü gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum ayrıca o da jilet gibi zaten hemen çıkartıyorTüy dökücü krem kullansanız cnm
Insallah canimBenim kuzenim özelde yaptı doğumunu inanki dr dan bi dayak yemediğim kaldı dedi hemde medical gibi bi yerde bi dnya para verdi bide o kadar lafı yemek için dr una bağlı bu işler inşallah iyi dr lara denk geliriz hepimiz
Amiiiin hayırlısıyla doğuralım İnşallah hepimiz nasıl bunaldım darlandım artık doğsun diye ama hiç doğmaya niyeti yok tospaanınAynen öyle cnm,kıymetli bebek denişdiği için riske atmıolar,işte o tıkanmalarda vakumla çekilebilioki o da risk,doğımun her şeklinde risk var allah korusun bebekleri de bizleri de(