2018 Ekim Anneleri

Aksam olunca bacaklarim kalkmiyor. Seyimin kemikleri kirilacak sanki. 6 hafta daha nasil gececek bilmiyorum. En buyuk karnimiza ulasmadik bile. Galiba vucudumu tasiyamiyorum.
Bende aynı durumdayım önceden yatınca dinlenince geçiyodu şimdi ise yatarken kalkarken otururken hertürlü ağrım var Allah hepimize kolaylık versin

Aksam olunca bacaklarim kalkmiyor. Seyimin kemikleri kirilacak sanki. 6 hafta daha nasil gececek bilmiyorum. En buyuk karnimiza ulasmadik bile. Galiba vucudumu tasiyamiyorum.

Bende o kadar zordayim ki resmen kasik cati fln degil malum yerimizi bastirinca kemikler var ya onumuzde hemen,nasıl aciyor,yuruyemiyorum.Cidden ilkinde hic boyle degildim.Hareketleride iyice cok sert.Allah herkesin yardimcisi olsun.

InsaAllah dogumdan sonra guzelce dinleneblriz diyelim artik. Ben heycandan galiba ilk 3 gun gece hic uyumadm. Gunduz zaten uyuyamam. :)))
Ama yorulmamistm da herlde kavusmanin heyecani:)))

Dogumdan sonra saniyorum bebekler ilk 15-20 gun gaz sancisi baslamiyor o arada ne kadar uyursak kardir :) gunduz bende uyuyamam hic oyle aliskanligim yok malesef

Onlara bakma bence:)))) ben bakamam:))) insan mod olarak kendini ona hazirlayabilir

Aslinda dogru diyorsun, gebelikten oncede oyle mi olacak boyle mi olacak diyordum ama soru isareti olan hicbir seyi yasamadim. Hazirlamamak lazim yasayip gorecegiz. Sonucta zorlu zamanlar evet ama hamilelikte de gorduk ki geciyor :)

Internette var kalemleriyle canim.
Instagramda coktur aslinda.
Farkli cok sey var tulum vs ama battaniyede mutlaka vardir.
Kalemliler değil de bunlardan canım. Instagramda varda güvenilir bi hesap bulamadım az takipcili yeni hesaplar sanki.

Buradan alan memnun kalan varsa ona göre bakayım diye düşündüm.
images.webp

Kızlar lohusa tülbentimi yaptırmıştım ,bugün komşum sağolsun Bebiş İçin aldığım sarı tülbentin kenarlarını iğne oyaladı basitçe,o da hazır şükür ❤️

Bişeyler tamamlandıkça iyice heyecanlanıyorum ya

Bende o kadar zordayim ki resmen kasik cati fln degil malum yerimizi bastirinca kemikler var ya onumuzde hemen,nasıl aciyor,yuruyemiyorum.Cidden ilkinde hic boyle degildim.Hareketleride iyice cok sert.Allah herkesin yardimcisi olsun.
Ya işte tam olarak bende de aynı yer .İlk çocuktan hiç hatırlamıyorum böyle bir durum.Ama benim için daha erken sizin vakit geldi ama :(

Ayni yer gercekten. Insallah sabaha gecer yoksa nasil giyinip okula gidicem. Esim de diyor ki cok kilo aldigim icin olmus. Millet 9 aylik hamileyken piti piti kosuyormus. Kimmis o dedim soyleyemiyor. Yatakta donemiyorum zaten. Gece gece gicik etti beni.

. Bu ağda işi benide çok yoruyo ve yapamıyorum hiçbişekilde kuaföre gtmekte istemyrm yapamam nasıl olcak napcam bnde bilmiom jilet te çok canımı sıkıyo ki artık onda bile çok zorlanıyorum
Ben jilet işini normalde de beceremiyordym suan cok zor. Tüy dökücü krem mi kullansam acaba. Hamilelikte kullanılabiliyor mu ki?

Tüy dökücü krem kullansanız cnm

Ben jilet işini normalde de beceremiyordym suan cok zor. Tüy dökücü krem mi kullansam acaba. Hamilelikte kullanılabiliyor mu ki?
. Tüy dökücü krem de kimyasal üstelik jiletten bi farkı yok onu bile süremem ki zaten eğilemiyorum en güzeli ağda yaptırmak ama ona da güvenemiyorum herkes negüzel yaptırıyo çokta memnunlar ama ben pimpirikliyim işte :kızgın:

Benim kuzenim özelde yaptı doğumunu inanki dr dan bi dayak yemediğim kaldı dedi hemde medical gibi bi yerde bi dnya para verdi bide o kadar lafı yemek için dr una bağlı bu işler inşallah iyi dr lara denk geliriz hepimiz
Insallah canim

Aynen öyle cnm,kıymetli bebek denişdiği için riske atmıolar,işte o tıkanmalarda vakumla çekilebilioki o da risk,doğımun her şeklinde risk var allah korusun bebekleri de bizleri de:KK43:(
Amiiiin hayırlısıyla doğuralım İnşallah hepimiz nasıl bunaldım darlandım artık doğsun diye ama hiç doğmaya niyeti yok tospaanın :anneadayı:

Back
X