2018 Ekim Anneleri

Cİkolatayi eve gelen misafirlere ikram etmek icin dusunuyorum bende. Dogumdan sonra 1 hafta gecer artik insanlar hayirli olsuna gelmeye baslar o zamana siparis vermeyi dusunuyorum zaten 1 haftada olur demislerdi. Hastanede lokum dusunuyorum onu ne zaman almak lazim acaba? Normal olacagi icin her an olabilir. Lokumu alip evde tutsak bozulur mu ki
Biz de çikolatayı üç hafta önce fln aldık buzdolabı dışında tutuyoruz Bişdy olur mu hakikaten ya :KK17:

Cİkolatayi eve gelen misafirlere ikram etmek icin dusunuyorum bende. Dogumdan sonra 1 hafta gecer artik insanlar hayirli olsuna gelmeye baslar o zamana siparis vermeyi dusunuyorum zaten 1 haftada olur demislerdi. Hastanede lokum dusunuyorum onu ne zaman almak lazim acaba? Normal olacagi icin her an olabilir. Lokumu alip evde tutsak bozulur mu ki
Bende bayatlamasın bozulmasın diye endişeliyim. Lokum bozulmaz sanki ama bilemedim. 1 hafta sonra gelmeye başlarlarsa ne güzel burada hastaneden çıktığı gün gidenler oluyor hemen :(

Hanımlsr sağlık Ocağı'ndan geliyorum.Kanım 11 mış hep 12 nın Altın'da.Doktor B 12 eksikliğinden kaynaklanabileceğini söyledi şimdiye kadar B12 ye hiç bakılmadı mı dedi.Bebek B12 eksikliği ile doğabilir dedi.Acaba çok sorun olur mu bu korkumdan soramadım da

Bende bayatlamasın bozulmasın diye endişeliyim. Lokum bozulmaz sanki ama bilemedim. 1 hafta sonra gelmeye başlarlarsa ne güzel burada hastaneden çıktığı gün gidenler oluyor hemen :KK43:

Lokum bozulmayabilir aynen sonucta kuruyemiscilerde de ya kutuda ya acikta duruyor. 1.derece akraba zaten 40 a kadar ara ara gelirde misafir olarak gelecek olanlar icin dusunuyorum cikolatayi onlarda ancak 1 hafta sonra gelsinler bir zahmet yani :)

Hayırlısıyla şu alttan muayenemi bi atlatayımda rahatlayacağım inşallah sanırım o gerdi beni bu kadar yine :işsiz:

Alttan muayene icin gerilmeyin gercekten bende cok gerilmistim cikmak istememistim o catala ama inanin cok kisa suruyor ben anlamadim bile hangi ara oldu bitti anlatilanlar bilinc altimiza yerlesmis aman soyle boyle ama bu hamilelikte gordum ki herkesin dr yasadiklari deneyimleri farkli derin nefes alin o esnada

meraba kizlar.bugun kontrole gittim 37+2.bebek hala ters duruyordu.doktor ters duran bebekleri 39. hafta icerisinde aliyoruz dedi.ben bi hafta daha bekleyemez miyiz hic donmez mi dedim.donmez dedi.zaten son 2 haftadir boyle duruyordu.normal dogum isterdim ama napalim bebis donmedi bi turlu sonuc olarak 6 gun sonrasina randevu verdi.yani 25 eylulde doguma giricem insallah 38+1de :)

Cok güzel dediniz. Öncelikle kafada bitiyor olay. Ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi nedense :KK43: hep içimde bir kuruntu ya yetmezse ya gelmezse. Cevremdekiler de iyi düşün iyi olsun diyor. Neden bu kadar taktım anlamıyorum:)
Her annenin süt içeriği bile bebeğe göre ayarlanıyo o kadar mucizevi bi olay bu internette belki görmüşsünüzdür enfeksiyonlu bebek için salgılanan sütle normal zamanda salgılanan süt görselleri arasındaki farkı onun ne kadar neye ihtiyacı varsa ona göre sütümüz olucak doğru emzirdiğimizden emin olduğumuz ve yeterince su tükettiğimiz sürece problem olması mümkün değil nasıl gebelikte kalsiyum takviyesi kullanmazsak o bebek kemiklermizdeki kalsiyumu söküp alarak ihtiyacını karşılıyorsa emzirmekte tamamen aynı o beslenme kurallarının hepsi bizim kendimizi korumamız için sadece... İnşallah bunları düşündükçe için rahatlar :anneadayı::KK36:

Benim kızım 3 gündür hiç durmuyo sürekli kıpır kıpır kasılıyo arada. Erken gelecek diye korkuyorm. Bunlar doğumun yaklaştığını gösterir mi yoksa bu haftalarda normal mi hastanem de uzak yanımdada kimse yok suyum gelecek ağrım olacak diye aklım çıkıyo. Beni bilgilendirin nolur ona göre hazırlıklı olaym plojovic plojovic

Son düzenleme:
Arkadaşım dört ay önce doğum yaptı.Hamileliğinde 9 ay boyunca hep midem bulandı bişey yiyemiyorum bebeği besleyememiyorum diye vicdan azabı çekiyordum diyor.Gel gelelim bebeği 3900 küsur doğmuş,hiç kendini Kasma o kendiliğinden alıyor kiloyu der hep.
Aynen oyle valla bende bu sefer iyice tecrube etmis oldum:)

Merhaba kızlar

Bugün bende kontrolden geldim. Gebelik şekeri çıktığı için çok beklemeyecez dedi dr
Daha öncesinde de 39da alırız diyordu

Cuma günü doğum için yatış verdiler.. 38+3 oluyorum
son iki gün... suni sancı verecekler inşallah açılma olurda normal doğum olur olmazsa sezeryan dualarınızı bekliyorum. .

Heyecan korku stres hepsi bir arada şuan
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes sağlıkla alsın kucağına miniğini

B Bir mucize açıklık muayenesini asla ve asla olamam derdim.5 hafta önce acile gittiğimde o muayeneyi olmak istemediğime dair Yazımı yazıp imzamı da atmıştım ama asistan Dr nin Israrla tavsiyesiyle ve yardımcı olacağını söylrmesi üzerine denemeye karar vermiştim.Sağolsun küs haline getirdiği parmaklarını milim milim itti o iterken de ben nefes egzersizi Yaptım o iterken de ıkındım oldu bitti.Toplasan 5 saniye sürdü.Siz de sıkıntısız o aşamayı geçersiniz inş.

meraba kizlar.bugun kontrole gittim 37+2.bebek hala ters duruyordu.doktor ters duran bebekleri 39. hafta icerisinde aliyoruz dedi.ben bi hafta daha bekleyemez miyiz hic donmez mi dedim.donmez dedi.zaten son 2 haftadir boyle duruyordu.normal dogum isterdim ama napalim bebis donmedi bi turlu sonuc olarak 6 gun sonrasina randevu verdi.yani 25 eylulde doguma giricem insallah 38+1de :)
Bana doktorum 40+0 a kadar bekleyeceğiz dedi ters olmasına rağmen. Akşam ters duran bebek sabaha dönebilir belli olmaz dedi. Normali bekleyeceğiz 40.haftaya kadar. O zamana kadar dönüp de erken gelirse ne ala. Dönmez de acil bir durum olursa sezeryan olur dedik. Hayırlısı olsun sizin de :)

Merhaba kızlar

Bugün bende kontrolden geldim. Gebelik şekeri çıktığı için çok beklemeyecez dedi dr

son iki gün... suni sancı verecekler inşallah açılma olurda normal doğum olur olmazsa sezeryan dualarınızı bekliyorum. .

Hayırlısıyla gelsin inş canım az kalmış belki bebiş kendisi gelmeye karar verir. Bir avazda kurtarsın Allah canım

Merhaba kızlar

Canım tek avazda doğurup hikayeni paylaş bizlerle inş ;)

B Bir mucize açıklık muayenesini asla ve asla olamam derdim.5 hafta önce acile gittiğimde o muayeneyi olmak istemediğime dair Yazımı yazıp imzamı da atmıştım ama asistan Dr nin Israrla tavsiyesiyle ve yardımcı olacağını söylrmesi üzerine denemeye karar vermiştim.Sağolsun küs haline getirdiği parmaklarını milim milim itti o iterken de ben nefes egzersizi Yaptım o iterken de ıkındım oldu bitti.Toplasan 5 saniye sürdü.Siz de sıkıntısız o aşamayı geçersiniz inş.
Pardon o durduğunda nefes yapıp iterken ıkındım.Bunları tavsiye ederim

Bana doktorum 40+0 a kadar bekleyeceğiz dedi ters olmasına rağmen. Akşam ters duran bebek sabaha dönebilir belli olmaz dedi. Normali bekleyeceğiz 40.haftaya kadar. O zamana kadar dönüp de erken gelirse ne ala. Dönmez de acil bir durum olursa sezeryan olur dedik. Hayırlısı olsun sizin de :)
tabi her hastanenin doktorun tutumu farkli oluyo. benim gittigim hastanede
eger bebek haftaya da donmezse sezaryen icin randevu bulmak zor olur dedi doktor. o yuzden planli hareket etmek istiyorlar sanirim.neyse yapacak bisey yok artik. hayirlisi boyleymis demek ki.hep hayirlisi nasilsa oyle olsun diye dua ettim :) sizin de hakkinizda hayirlisi olsn

Back
X