2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar

Bugün bende kontrolden geldim. Gebelik şekeri çıktığı için çok beklemeyecez dedi dr
Daha öncesinde de 39da alırız diyordu

Cuma günü doğum için yatış verdiler.. 38+3 oluyorum
son iki gün... suni sancı verecekler inşallah açılma olurda normal doğum olur olmazsa sezeryan dualarınızı bekliyorum. .

Heyecan korku stres hepsi bir arada şuan
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes sağlıkla alsın kucağına miniğini
Canım açılma için çömelme hareketi çok işe yarıyormuş dene istersen Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

Pardon o durduğunda nefes yapıp iterken ıkındım.Bunları tavsiye ederim
Hmm bu bilgi için teşekkür ederim canım bi gece acilde bende bir hastaneden imza atıp çıktım ama diğerinde kendi dr umun istemesi üzerine yaptırmıştım mecbur ama yine de beni geriyor rahat olsam zaten acı hissetmicem farkındayım ama işte ne bileyim :)

Canım açılma için çömelme hareketi çok işe yarıyormuş dene istersen Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
Deneyecem canım aynen öyle söylüyorlar çok sağol inşallah açılma olurda sıkıntısız atlatırım

meraba kizlar.bugun kontrole gittim 37+2.bebek hala ters duruyordu.doktor ters duran bebekleri 39. hafta icerisinde aliyoruz dedi.ben bi hafta daha bekleyemez miyiz hic donmez mi dedim.donmez dedi.zaten son 2 haftadir boyle duruyordu.normal dogum isterdim ama napalim bebis donmedi bi turlu sonuc olarak 6 gun sonrasina randevu verdi.yani 25 eylulde doguma giricem insallah 38+1de :)
Ay cok heyecanli. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah.
Benim de bugun kontrolum vardi. Benimki de donmemis. Bu bir fizik kurali diyor doktor. Benimkinin kafasi kucuk poposu buyuk ya, buyuk tarafini genis yere yerlestiriyormus. Napalim kafasi babasina, poposu annesine cekmis. Donecegini sanmiyorum ama saglik sorunu olmadigi muddetce 39. Haftaya kadar bekliyorum dedi doktor. Oyle olursa tam 1 ay kaldi. Biraz korkuyorum.

Kızlar benim bir de ellerim uyuşuyor demiştim ya iyice can sıkıcı olmaya başladı hiç iş yaptırmıyor şuan buraya yazmam bile zorlaştı artık acı veriyor yok mu bunu geçirmenin bir yolu tuz kullanmıyorum suyuda 3 lt içiyorum

Amiiiin hayırlısıyla doğuralım İnşallah hepimiz nasıl bunaldım darlandım artık doğsun diye ama hiç doğmaya niyeti yok tospaanın :anneadayı:
Aniden umurmasık bir anda oluo cnm anlarsın:))ya kahkaha atarkrn bakıyorsun su gelmiş,ya bacak bacak üstüne atarken,ya uyurken:)) illa sancı die değil ki:)) heyecanı da burda

Kızlar benim bir de ellerim uyuşuyor demiştim ya iyice can sıkıcı olmaya başladı hiç iş yaptırmıyor şuan buraya yazmam bile zorlaştı artık acı veriyor yok mu bunu geçirmenin bir yolu tuz kullanmıyorum suyuda 3 lt içiyorum
Doktotuna danışsana cnm ,en iyi o bilir,gebelerde bu tarz şikayetler oluyormu die

meraba kizlar.bugun kontrole gittim 37+2.bebek hala ters duruyordu.doktor ters duran bebekleri 39. hafta icerisinde aliyoruz dedi.ben bi hafta daha bekleyemez miyiz hic donmez mi dedim.donmez dedi.zaten son 2 haftadir boyle duruyordu.normal dogum isterdim ama napalim bebis donmedi bi turlu sonuc olarak 6 gun sonrasina randevu verdi.yani 25 eylulde doguma giricem insallah 38+1de :)
Dönmeyebilir bebişiniz evet sezaryan olmanız normal ama, biraz daha neden beklemiyor doktorunuz 39. Haftaya falan. Sonuçta bebek anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi değil mi. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah :KK54:

Kzılar ben dün nst de idim bir kadın sezeryan olacak ilk sezerayn yanyana uzamdık,haftalarımız yakın ,dedi ki sezeryanda sırta yaptıkları iğne upuzunmuş çoook ağrıuımuş,sonda takılırken bas bas bağırmak isteniyormuş daynılmazmış,doğum anında bebeği çekerken aşırı zorluyorlarmış çok ağrıyormuş,ameliyet sonrası saatlerce ayağa kalkılmılyırmuş,ha birde ameliyat sonrası kum torbası çok ağrıuormuş!!!!şokk geçirdim,y dedim ben kısa zaman önce 3 sene evvel sezeryan ile aldım oğlumu kucağıma, bunları kim neresinden uyduruyor.1. İğne kısmı teknik bir kısım bıyunu posunu görmiyorsun seni de ilgilendirmiyor,anestezici var.ayrıca sana morel için asla demiyorum,kesinlikle ağrımıyor,bunların canı şeker mi şeker mi,adet sancısı çekiyoz,Yere düştük mü canımız ağrıyor,yemek dokunsun karnıj ağrıyor,bunlar ömür billah asla ağrı bilmiyormuBebek ameliyatta alınırken evet hissediyorsun ama ağrı filan yok,salladılar ,çocukken hiç mi üst üste oynamadınız aynı onun gibi ya,sonda sanşyelik bişi,bana anestezi ile takıldı ama ben demedim,5 saniye de kadınların dayanamayacağı bişi olsa eminimki onu da genel uygulama ile anestezi sonrası yaprlar,vs vs,dığum yapmamış birine bu kdar korkytmak neden anlamadım,bu kadınlrın tek kaydettiği doğum maceraları sanırım dünyada başka hiç
Bir başarıları ,etkinlikleri olmamış,tek bu kadıncağız değil,beni de kırkutmuşlardı,asla korkmayın ,ya insan stres oluo zaten allah korusun terz bişi giderse vs die birde iğnenin sondann derdine düşmek ne gerek var.allah hepimize yrdım etsin bitip geçio be kızlar:))

Kizlar sezeryan sonrasi gobege bastiriyorlarmis ya!... ebe gelmeden kendimiz masaj yapsak kanama normal olursa bastirmazlar dimi

Kzılar ben dün nst de idim bir kadın sezeryan olacak ilk sezerayn yanyana uzamdık,haftalarımız yakın ,dedi ki sezeryanda sırta yaptıkları iğne upuzunmuş çoook ağrıuımuş,sonda takılırken bas bas bağırmak isteniyormuş daynılmazmış,doğum anında bebeği çekerken aşırı zorluyorlarmış çok ağrıyormuş,ameliyet sonrası saatlerce ayağa kalkılmılyırmuş,ha birde ameliyat sonrası kum torbası çok ağrıuormuş!!!!şokk geçirdim,y dedim ben kısa zaman önce 3 sene evvel sezeryan ile aldım oğlumu kucağıma, bunları kim neresinden uyduruyor.1. İğne kısmı teknik bir kısım bıyunu posunu görmiyorsun seni de ilgilendirmiyor,anestezici var.ayrıca sana morel için asla demiyorum,kesinlikle ağrımıyor,bunların canı şeker mi şeker mi,adet sancısı çekiyoz,Yere düştük mü canımız ağrıyor,yemek dokunsun karnıj ağrıyor,bunlar ömür billah asla ağrı bilmiyormuBebek ameliyatta alınırken evet hissediyorsun ama ağrı filan yok,salladılar ,çocukken hiç mi üst üste oynamadınız aynı onun gibi ya,sonda sanşyelik bişi,bana anestezi ile takıldı ama ben demedim,5 saniye de kadınların dayanamayacağı bişi olsa eminimki onu da genel uygulama ile anestezi sonrası yaprlar,vs vs,dığum yapmamış birine bu kdar korkytmak neden anlamadım,bu kadınlrın tek kaydettiği doğum maceraları sanırım dünyada başka hiç
Bir başarıları ,etkinlikleri olmamış,tek bu kadıncağız değil,beni de kırkutmuşlardı,asla korkmayın ,ya insan stres oluo zaten allah korusun terz bişi giderse vs die birde iğnenin sondann derdine düşmek ne gerek var.allah hepimize yrdım etsin bitip geçio be kızlar:))
Sana katılıyorum canım ya dünyadaki birçok annenin yaptığı gibi doğum yapıyoruz binlerce yıldır olmuş ve olnaya devam edecek. İster normal olsun ister sezeryan bir şekilde doğuyorlar bunu meziyet sanmanın mantığını ben de çözemiyorum. İlk hamilelikte çevremden Allah var fazla duymadım doğum hikayesi ve mantığım her doğum kendine özeldir yaşayacaklarımızı o an belirliyor. Çocuk sonsuza kadar karnımızda kalmayacak elbette biz artık ağırlaşmış halimizden kurtulmaya çalışırken o da kendi sıkışık durumundan kurtulmaya çalışıyor. Doğumdan sonra da mümkün mertebe doğum yapmamış bayanların yanında konuşurken ılımlı konuştum detaya girmedim. Yaşanan şey o kadar mucizevi ve güzelken korkularla onu lekelemeye gölgelemeye çalışmak anlamsız geliyor. Burada da mutlaka korku yaşayan arkadaşlar var tavsiyem sonucundaki güzelliğe odaklanmak. Olumsuz bir şeyler düşünmeye başladıkça yolun sonu görünmez olur. Sonunda tatlı bebişlerimiz bizi bekliyorken acıyı kim düşünür:) ne yaşarsak yaşayalım Allah sonunda güzellikler yaşatsın bizim için hayırlı olan neyse o olsun.

Kızlar bugün çok çarpıntım oldu nefes alamadım ilk defa bukadar rahatsız ediciydi doktoruma msj attım yarın gel mutlaka göğüs hastalıklarına görün sonrada ben göreyim dedi pazartesiydi randevum normalde. Bende bi tedirgin oldum clexane ve coraspin kullanıyodum coraspini 2 hfta önce bırakmıştım iğneye devam acaba azmı geliyo ki diye takıldım varmı böle çarpıntısı olan

@limonlutarcinlikek Gözünüz aydın :nazar: Uzun sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun :KK36:
geranio geranio Dün doktor randevumuz vardı 34.haftaya girdik. Tek şikayetimin parmaklarımdaki uyuşma olduğunu söyledim. Serçe parmaklarım dışında iki elimde de parmak uçlarım uyuşuk dedim. Normal ödemden oluyor dedi. Yapacağım bir şey var mı atel demiştiniz şunu takıyorum diye gösterdim meğerse yanlış ateli takıyormuşum. Karpal tünel için özel atel varmış. Bunu takma başka bir şey de takma, egzersiz yapayım mı dedim onu da yapma kendi haline bırak güç kaybı yaşarsan bakarız o zaman dedi. Şimdilik Benexol B12 yazdı günde 3 defa bu seni rahatlatır dedi. Zaten iMom, Gyno Tardyferon ve Tera D3 kullanıyordum. 4 oldu takviyeler. Böyle...
Sanırım kilo vermeden geçmeyecek bu uyuşma.

tabi her hastanenin doktorun tutumu farkli oluyo. benim gittigim hastanede
eger bebek haftaya da donmezse sezaryen icin randevu bulmak zor olur dedi doktor. o yuzden planli hareket etmek istiyorlar sanirim.neyse yapacak bisey yok artik. hayirlisi boyleymis demek ki.hep hayirlisi nasilsa oyle olsun diye dua ettim :) sizin de hakkinizda hayirlisi olsn

Amin. Ne şekilde olursa olsun sağlıkla doğsunlar yeter ki =)

Erkeklerin askerlik kadınlarım doğum anıları bitmez derler :D benim de kayınvalidem 3 kere doğum yapmış, biri maalesef ölmüş doğumdan hemen sonra. Hala bunun sebebinin bebek karnındayken çok sevmeleri olduğunu ve bu yüzden kordon dolandığını söyleyip, karnına elini çok koyma, hareket ederken karnını okşama diyor :D 3 çocukta da vakumla doğum yapmış, görümcem de suni sancı ile doğum yaptı beni bu hikayelerle doldurmaya çalışıyor. Niye normal istiyorsun, canına mı susadın şeklinde :D Senle ben bir değiliz dedim geçtim. Korkutmaya çok hevesli bir milletiz nedense. Bire bin katarak anlatmakta üstümüze yok. Allahtan çevremde doğum yapan çok kişi yok ve olan gençler de hep korkulacak bişey yok, güzel tecrübeydi diyip geçiyorlar sağolsunlar :)

Merhaba kızlar

Bugün bende kontrolden geldim. Gebelik şekeri çıktığı için çok beklemeyecez dedi dr
Daha öncesinde de 39da alırız diyordu

Cuma günü doğum için yatış verdiler.. 38+3 oluyorum
son iki gün... suni sancı verecekler inşallah açılma olurda normal doğum olur olmazsa sezeryan dualarınızı bekliyorum. .

Heyecan korku stres hepsi bir arada şuan
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes sağlıkla alsın kucağına miniğini

Canim bebegin kac kilo benim dr 3700 u gecerse normal doğuramazsin dedi bende de hamilelik sekeri var dr un lafina bu haftada gelmezse sezeryan olacakmisim ama bebegim dönmüş sonuçta ben normal gelene kadar beklemek istiyorum.
Bunu gecen hafta demisti kontrolde cok kafama takiyorum son günlerde

Kızlar bugün çok çarpıntım oldu nefes alamadım ilk defa bukadar rahatsız ediciydi doktoruma msj attım yarın gel mutlaka göğüs hastalıklarına görün sonrada ben göreyim dedi pazartesiydi randevum normalde. Bende bi tedirgin oldum clexane ve coraspin kullanıyodum coraspini 2 hfta önce bırakmıştım iğneye devam acaba azmı geliyo ki diye takıldım varmı böle çarpıntısı olan
Canim ben de cok yaşıyorum carpnti oluyor hatta saglik ocagindaki hemsire baya sasirmisti mutlaka dogumdan sonra doktora gorun dedi. Benim de nefesim kesiliyor hatta nefes alamiyorum o anlarda zorlaniyorum. Çarpıntı olmasin diye napcagimi da bilemiyrum. Tuzsuz Ayran icip sadece uzaniyorum o zaman etkisi oluyor hemen olmasa da

Senin de ellerinin uyuştuğunu bilmiyordum. Bir tek ben ve geranio geranio nun uyuşuyor sanıyordum. Yukarıya mesaja da yazdım. Benim de derdim bu parmak uçlarımın uyuşması, serçe parmaklarım dışında.

Back
X