Kzılar ben dün nst de idim bir kadın sezeryan olacak ilk sezerayn yanyana uzamdık,haftalarımız yakın ,dedi ki sezeryanda sırta yaptıkları iğne upuzunmuş çoook ağrıuımuş,sonda takılırken bas bas bağırmak isteniyormuş daynılmazmış,doğum anında bebeği çekerken aşırı zorluyorlarmış çok ağrıyormuş,ameliyet sonrası saatlerce ayağa kalkılmılyırmuş,ha birde ameliyat sonrası kum torbası çok ağrıuormuş!!!!şokk geçirdim,y dedim ben kısa zaman önce 3 sene evvel sezeryan ile aldım oğlumu kucağıma, bunları kim neresinden uyduruyor.1. İğne kısmı teknik bir kısım bıyunu posunu görmiyorsun seni de ilgilendirmiyor,anestezici var.ayrıca sana morel için asla demiyorum,kesinlikle ağrımıyor,bunların canı şeker mi şeker mi,adet sancısı çekiyoz,Yere düştük mü canımız ağrıyor,yemek dokunsun karnıj ağrıyor,bunlar ömür billah asla ağrı bilmiyormuBebek ameliyatta alınırken evet hissediyorsun ama ağrı filan yok,salladılar ,çocukken hiç mi üst üste oynamadınız aynı onun gibi ya,sonda sanşyelik bişi,bana anestezi ile takıldı ama ben demedim,5 saniye de kadınların dayanamayacağı bişi olsa eminimki onu da genel uygulama ile anestezi sonrası yaprlar,vs vs,dığum yapmamış birine bu kdar korkytmak neden anlamadım,bu kadınlrın tek kaydettiği doğum maceraları sanırım dünyada başka hiç
Bir başarıları ,etkinlikleri olmamış,tek bu kadıncağız değil,beni de kırkutmuşlardı,asla korkmayın ,ya insan stres oluo zaten allah korusun terz bişi giderse vs die birde iğnenin sondann derdine düşmek ne gerek var.allah hepimize yrdım etsin bitip geçio be kızlar:))