2018 Ekim Anneleri

Canim bebegin kac kilo benim dr 3700 u gecerse normal doğuramazsin dedi bende de hamilelik sekeri var dr un lafina bu haftada gelmezse sezeryan olacakmisim ama bebegim dönmüş sonuçta ben normal gelene kadar beklemek istiyorum.
Bunu gecen hafta demisti kontrolde cok kafama takiyorum son günlerde
Geçen hafta 2900dü sanırım 3000falan olmustur

Kilodan dolayı mı normal yapamayız dediler. Bana kilo ile ilgili bişey demediler ama şekerden dolayı bekletmiyecez dedilero yüzden suni sancı verip başlatacaklar..

Bugün sinir oldum nasıl cahil insanlar var ya. Kayinvalidemle dışarı çıkmıştık hem yürüyüş yaptık hem alışveriş falan onun bi komsusuna rastladık kadının yanında torunu da vardı bizimkinin kız olacağını öğrenince olsun ya bizdede kız var dedi torununu göstererek. Manyak mıdır nedir çok şükür kızım oluyor ne terbiyesizler dedim. Böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz kurban olsunlar kızlara kendisinin cinsiyeti başka sanki.
Bana cinsiyetini soruyolar kız diyince olsun ya ikinciye inşallah falan diyorlar gülüyorum artık çünkü söyleyende kadın ve artık sıktı beni bu cinsiyet muhabbeti saçma sapan insanlar işte amaaannn

Kzılar ben dün nst de idim bir kadın sezeryan olacak ilk sezerayn yanyana uzamdık,haftalarımız yakın ,dedi ki sezeryanda sırta yaptıkları iğne upuzunmuş çoook ağrıuımuş,sonda takılırken bas bas bağırmak isteniyormuş daynılmazmış,doğum anında bebeği çekerken aşırı zorluyorlarmış çok ağrıyormuş,ameliyet sonrası saatlerce ayağa kalkılmılyırmuş,ha birde ameliyat sonrası kum torbası çok ağrıuormuş!!!!şokk geçirdim,y dedim ben kısa zaman önce 3 sene evvel sezeryan ile aldım oğlumu kucağıma, bunları kim neresinden uyduruyor.1. İğne kısmı teknik bir kısım bıyunu posunu görmiyorsun seni de ilgilendirmiyor,anestezici var.ayrıca sana morel için asla demiyorum,kesinlikle ağrımıyor,bunların canı şeker mi şeker mi,adet sancısı çekiyoz,Yere düştük mü canımız ağrıyor,yemek dokunsun karnıj ağrıyor,bunlar ömür billah asla ağrı bilmiyormuBebek ameliyatta alınırken evet hissediyorsun ama ağrı filan yok,salladılar ,çocukken hiç mi üst üste oynamadınız aynı onun gibi ya,sonda sanşyelik bişi,bana anestezi ile takıldı ama ben demedim,5 saniye de kadınların dayanamayacağı bişi olsa eminimki onu da genel uygulama ile anestezi sonrası yaprlar,vs vs,dığum yapmamış birine bu kdar korkytmak neden anlamadım,bu kadınlrın tek kaydettiği doğum maceraları sanırım dünyada başka hiç
Bir başarıları ,etkinlikleri olmamış,tek bu kadıncağız değil,beni de kırkutmuşlardı,asla korkmayın ,ya insan stres oluo zaten allah korusun terz bişi giderse vs die birde iğnenin sondann derdine düşmek ne gerek var.allah hepimize yrdım etsin bitip geçio be kızlar:))
Demi ya? Bende ignenin cok acittigni hersyden beter oldugunu izlemistim birinin sayfasinda ama alakasi yoktu. Her dogum bir degil her insan da bir degil. Olumsuz seylere kulaklari kapatiyoruz:)))))

Bugün sinir oldum nasıl cahil insanlar var ya. Kayinvalidemle dışarı çıkmıştık hem yürüyüş yaptık hem alışveriş falan onun bi komsusuna rastladık kadının yanında torunu da vardı bizimkinin kız olacağını öğrenince olsun ya bizdede kız var dedi torununu göstererek. Manyak mıdır nedir çok şükür kızım oluyor ne terbiyesizler dedim. Böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz kurban olsunlar kızlara kendisinin cinsiyeti başka sanki.
Ayyyy senide bu kafadan Allh kurtarsın diyeydin:))
Kafadan kontak ya bunlar

E bende cnm duy duya,bnm yengem içine odun sokuyorlar gibi oluo demişti.:KK43:( oysaki uzak yakın alakası yokmuş

Pardon da oha o nasıl bi benzetme öyle hiç güleceğim yoktu :D
Bu insanlar niye böyle ya
Bana cinsiyetini soruyolar kız diyince olsun ya ikinciye inşallah falan diyorlar gülüyorum artık çünkü söyleyende kadın ve artık sıktı beni bu cinsiyet muhabbeti saçma sapan insanlar işte amaaannn

Insanin çocuğu ile ilgili saçma sapan yorum yapılması çok dokunuyormus ya. Kim saçma yorum yaparsa ağzına kürekle vurmak istiyorum resmen :)

Demi ya? Bende ignenin cok acittigni hersyden beter oldugunu izlemistim birinin sayfasinda ama alakasi yoktu. Her dogum bir degil her insan da bir degil. Olumsuz seylere kulaklari kapatiyoruz:)))))
Ya ben iğneyi görünce fenalık geçirirdim tedavi zamanı ilk iğnemi minnacık bir şey bi de ağlayarak vurdum kendime şimdi gülüyorum :)) sonra iğne 2 ye çıktı sonra günde 3 e çıktı diğerlerinin ucu daha büyüktü tabi :)) hepsinide kendim vurdum transfer sırasıda gayet rahattım doktorum çok iyiydi çünkü sakinleştirdi beni ve hiç birşey anlamadım .. beni tedavi öncesi o kadar korkuttular ki yok şu kadar iğne vuruyor yok efendim hormonların şöyle oluyor katater takarken bayıldım vay efendim yumurta toplandıktan sonra kendime gelemedim ertele ertele korkudan 6 sene bekledim .. boşunaymış .. herkesin acı eşiği farklı kimisi saçımı başımı yoldum diye anlatıyor doğumunu kimisi 2 ıkındım çıktı çocuk diye :) inşallah bizde 2 ıkınır bitiririz bu işi :))))))

Benim tup bebek oldugu icin yumurta topla islemlerinde hep bayiltildim ameliyatanede alisigim ben
Canim 2 defa tup bebek yaptirdim transfer ile 3 defa anestezi aldim 1 myom ameliyatım var 1 kurtajim var ama yine de korkuyorum tansiyonum yukseliyor oraya giderken

Ya ben iğneyi görünce fenalık geçirirdim tedavi zamanı ilk iğnemi minnacık bir şey bi de ağlayarak vurdum kendime şimdi gülüyorum :)) sonra iğne 2 ye çıktı sonra günde 3 e çıktı diğerlerinin ucu daha büyüktü tabi :)) hepsinide kendim vurdum transfer sırasıda gayet rahattım doktorum çok iyiydi çünkü sakinleştirdi beni ve hiç birşey anlamadım .. beni tedavi öncesi o kadar korkuttular ki yok şu kadar iğne vuruyor yok efendim hormonların şöyle oluyor katater takarken bayıldım vay efendim yumurta toplandıktan sonra kendime gelemedim ertele ertele korkudan 6 sene bekledim .. boşunaymış .. herkesin acı eşiği farklı kimisi saçımı başımı yoldum diye anlatıyor doğumunu kimisi 2 ıkındım çıktı çocuk diye :) inşallah bizde 2 ıkınır bitiririz bu işi :))))))
Benim asilamada katater zor girdi canim rahim agzim dar benim. Tup bebekte transferde de cok ugrasmisti bakti olmuyor canim yaniyor uyuttular beni o olabiliyor yani

Kizlar benim bebe asagi indi herhalde karnim bacaklarima degmeye basladi

Ben de komşunun doğum hikayesini unutamıyorum.Ölüyorum sandım,elleri hızlı hızlı içeri daldırıyorlar,yok üstüne çıkmış ebe çocuk indin diye vs vs vs..sonra da benim sezaryen isteğimi duyunca "aaaaa niye sezaryen normal gibisi var mi için temizleniyor "gibi laflar..senin de katkın var sezaryen kararımda demek lazımdı aslında

Son düzenleme:
Benim asilamada katater zor girdi canim rahim agzim dar benim. Tup bebekte transferde de cok ugrasmisti bakti olmuyor canim yaniyor uyuttular beni o olabiliyor yani
Evet olabilir benim demek istediğimde bu işte bende öyle bir şey olmadı herkeste aynı olmayabiliyor demekki .. mesela benim bir aşılamam olmuştu doktor aceleci davrandı hemen katateri ittirdi geri fırladı canımı acıttı ama transfer zamanı gerginliğimi anladı doktorum dedim bir aşılamam var canım yanmıştı geri fırlamıştı ondan gerildim hayır dedi sen sakin ol anlamıcaksın bile gerçektende hiç anlamadım transferim çok kolay geçti ..

Kızlar az çnce mutfak oda Arasında gidip gelirken karnımın en altına bıçak saplandı her adımımda.Kendimi koltuğa attım şimdi geçti sizde de oldu mu ? Normal mi ? Ben ilk kez yaşadım da nedir anlamadım bebek mi itti aşağıyı bilemedim

Kızlar az çnce mutfak oda Arasında gidip gelirken karnımın en altına bıçak saplandı her adımımda.Kendimi koltuğa attım şimdi geçti sizde de oldu mu ? Normal mi ? Ben ilk kez yaşadım da nedir anlamadım bebek mi itti aşağıyı bilemedim
Bana vajinada oluyor aynısı canım ne kadar doğru bilemiyorum ama açıklık olduğu zaman oluyormuş muayenede göreceğim artık ne kadar doğru :)

Bana vajinada oluyor aynısı canım ne kadar doğru bilemiyorum ama açıklık olduğu zaman oluyormuş muayenede göreceğim artık ne kadar doğru :)
O da geldi aklıma.Benim bir de afedersin wc ye oturduğum anda vajina kemiklerinin belli bir noktasında Çat diye ses geliyo korkutuyo beni sen de bu oluyor mu ?

Ben de komşunun doğum hikayesini unutamıyorum.Ölüyorum sandım,elleri hızlı hızlı içeri daldırıyorlar,yok üstüne çıkmış ebe çocuk indin diye vs vs vs..sonra da benim sezaryen isteğimi duyunca "aaaaa niye sezaryen normal gibisi var mi için temizleniyor "gibi laflar..senin de katkın var sezaryen kararımda demek lazımdı aslında
Yabancıların normal anestezili normal doğum vşdeolarını izlesene cnm şahane ötesi,havuzda denizde en son bşr kadın bahçede yapıo ,yavaşça kordononunu
Çekio gayet mutlu,:)) bu kadınlar kesşnlikle olmayanı uyduruyo,her bünye her doğum kendşne özgüdür,ama bu tarz söulemlerde hurafedir şehşr efsanesidir.çevremde tonla normal sezeryan olan var,bu yaşa gelmişim dayanılmayacak olan da görmedim

Elbet değil ama cnm şuna adım kadar eminim o iğnenin verdiği his dayanılmayacak öahvedecek boyutta değil.o ana gelene kadar bir ton daha fazla insan bedeni katlanıyor.vuran aykkabı ağrısı,dolu bir belediye otubüsündr 55 dakika tıkabasayken ayakta yolculukta kırılan bel zonklayan bacak,kuaförde upuzun saçlıysan yıkarlerken boynunun ağrısı,minik korse yakınca düğünlerdr karnına yaptığı baskı,temizlikte dolap çekerken,el kol dolu asansör bozuksa 6 kat yukarı eşya taşırken,halı silerken,kan verirken :)) vs vs bunlardaki his çok daha fazla

Back
X