2018 Ekim Anneleri

Eger su ise bebgn harktlerinde azalma olur canim. Ona dikkat et yeter bence. En onemlisi bebegn harektleri suan
O kadar hareketlendiki kasılıp kasılıp duruyor sanki kendimi bu gece doğuma gidecek gibi hissediyorum sakin kalmaya çalışıyorum şuan bir iki sancı girdi bekliyorum bakalım devamı gelecek mi .. ya ben çok meraklıyım erkenden doğurmaya ya gerçekten bişiler oluyor ..

Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Canim ben dun hastanedeydim orada yataklardan biri senmiydin acaba ama seni odaya almislardir
Gozun aydin sag salim kavuşmuşsun darisi bizlere. Normal mi oldu sezeryan mi

Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)
Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Eve çıkmışsınız ya buna şükür. Insallah artmaz bi sıkıntı çıkarmaz size de bundan sonrası mutlu ve tatlı yorgunluklarla gecer.

Doğum yaptım canım sen naptın okuyamadım

Dün doğum yaptım 21.de 21.50de normal doğum oldu suni sancı verdiler on saate yakın sürdü sancı Allah herkese nasip etsin
Gözünüz aydın. Suni sancı verdiler demek. 10 saat sancı nasıl dayanması zor muydu çok zor olmamıştır umarım. En son suni sancı alan arkadaşım sinir bozucu devamlı sancı oluyor normal sancıda ara ara sakinleşiyor dinlendiriyor ama suni sancıda hiç ara vermiyor sancıya yine de dayanılmayacak bir şey değil demişti. Siz nasıl geçirdiniz bu süreci acaba? Bebeğinize uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Doğum yapanların gözü aydı Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kızlar biz isim konusunu çözemiyoruz. Asel İpek ya da İpek Asel uyumlu mu sizce aslında tek isimden yanayım ama ikisinden de vazgeçemedik nolur yardım edin kararsızlık çok zormuş

Doğum yapanların gözü aydı Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kızlar biz isim konusunu çözemiyoruz. Asel İpek ya da İpek Asel uyumlu mu sizce aslında tek isimden yanayım ama ikisinden de vazgeçemedik nolur yardım edin kararsızlık çok zormuş
Bence sadece İpek. İpek ismi çok güzel.

Asel ipek daha uyumlu gibi asel elada olabilir

Kizlar bende 37+5 te acil sezeryanla doguma alindim. 2. Gunum gecti ancak halen bebegim emmiyo çünkü göğüs ucum yok tecrubeli anneler ne yapmam lazım sarılık olmasin die mama veriyorum ama biberona alışacak cok korkuyorum

Kizlar bende 37+5 te acil sezeryanla doguma alindim. 2. Gunum gecti ancak halen bebegim emmiyo çünkü göğüs ucum yok tecrubeli anneler ne yapmam lazım sarılık olmasin die mama veriyorum ama biberona alışacak cok korkuyorum
Gözünüz aydın öncelikle ..göğüs uçları satılıyır eczane yada ebebek te bulabilirisniz silikon onları göğüs uçlarınıza takıp emzirebilirsiniz..ben kullnmıştım bir süre

Kızlar kasılmalar devam ediyor benim arada sancı oluyor kasıklarda ama uzun sürmüyor hastaneyemi gideyim bekleyim mi karar veremiyorum kızım sürekli oynuyor hiç durmadı ve wc de oturcam nerdeyse çok aşağıda hissediyorum

Kızlar kasılmalar devam ediyor benim arada sancı oluyor kasıklarda ama uzun sürmüyor hastaneyemi gideyim bekleyim mi karar veremiyorum kızım sürekli oynuyor hiç durmadı ve wc de oturcam nerdeyse çok aşağıda hissediyorum
Arkadasim hastaneye gitsene madem boyleyse nr olur ne olmaz dogum geliyor belkide

Ipek asel daha guzel sanki

Sabaha kadr bekleyp sonra git istersen. Bi gozukmus olursun. Ama ben olsam beklerdim. Duzenli ve sik olana kadar

Canim ben dun hastanedeydim orada yataklardan biri senmiydin acaba ama seni odaya almislardir
Gozun aydin sag salim kavuşmuşsun darisi bizlere. Normal mi oldu sezeryan mi

Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)

Eve çıkmışsınız ya buna şükür. Insallah artmaz bi sıkıntı çıkarmaz size de bundan sonrası mutlu ve tatlı yorgunluklarla gecer.

yalansindunya yalansindunya hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sizinde maşallah peşpeşe geliyor bebişler darısı bize inşallah

Jenep06 Jenep06 yalansindunya yalansindunya gözünüz aydın aağlıkla büyüsnler inşallah darısı başımıza

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Doğumlar başlamış maşallah . Cümleten kolaylıklar

SaskinAnne SaskinAnne Perşembe günü sancı odasına yattım canım Cuma doğum oldu ve zemin kat doğum servisine yattım. Ben hiç bir şeyin farkında değilim. Seni görmeyi çok isterdim tanışmak isterdim.

Back
X