2018 Ekim Anneleri

Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Rabbim korusun cnm gözünüz aydın allahım güç kuvvet versin bebişlerede sizlere de. Annelik böyle işte kıyamazsınız hiçbir şekilde:anne::nazar::KK200:

Ya benim bu gece resmen kasılmalaedsn uykum defalarca bölündü.Geceleri sessiz sakin uyurdu ama bu kasılmalardan uyumadı da Kıvrıklı durdu hep.Uykumun da maşallahı var uyan wc ye git yatağa kendimi zor atıyorum uykunun Devamını getirmek için.kasılma da o sıra geçmiş oluyo.Adalat içtiğim halde o da kar etmiyo artık zaten sonuncuları içmiştim dün.Zor tutuyoruz içerde küçük beyi :emir_bebek:doktor 1 Ekim dedi ama bekleyemicek galiba bizimki.Hayırlarla sağlıkla gelsin bakalım.Normal dopum isteyenler kasılma bekliyo kasılma yok bende maşallah ardı ardına oluyo.Nst de de çıkmıştı iki gün önceki kontrolde Hayırlısı Bakslım şu evi temizleyelim ondan sonra başımızın üstünde yeri var kuzucumun :anne:

Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsünler inşallah Rabbim korusun tüm masum yavrularımızı:dua::nazar::anneadayı:

Ya benim bu gece resmen kasılmalaedsn uykum defalarca bölündü.Geceleri sessiz sakin uyurdu ama bu kasılmalardan uyumadı da Kıvrıklı durdu hep.Uykumun da maşallahı var uyan wc ye git yatağa kendimi zor atıyorum uykunun Devamını getirmek için.kasılma da o sıra geçmiş oluyo.Adalat içtiğim halde o da kar etmiyo artık zaten sonuncuları içmiştim dün.Zor tutuyoruz içerde küçük beyi :emir_bebek:doktor 1 Ekim dedi ama bekleyemicek galiba bizimki.Hayırlarla sağlıkla gelsin bakalım.Normal dopum isteyenler kasılma bekliyo kasılma yok bende maşallah ardı ardına oluyo.Nst de de çıkmıştı iki gün önceki kontrolde Hayırlısı Bakslım şu evi temizleyelim ondan sonra başımızın üstünde yeri var kuzucumun :anne:
Ayni durum bende de var. Gece adet agrisi ve kasilma ile uyandim ayağa kalkip pozisyon değiştirince geçti. Dun babasi besigi ile bebek arabasini kurdu. Halilarda yikamadan geldi sali temizlik var su isler bi bitse rahat rahat beklesem diyorum bende

GÜNAYDIN kızlar iyi sabahlar iyi pazarlar olsun
Bebekkerini kucaklarina alan anneler allah analı babalı büyümedi nasip etsin inşallah

Beklemede olan arkadaşlarım kasılma ağrılardan bahsetmişsiniz yanlız değilsiniz
30.haftadan itibaren her gece doğuracakmış gibi hissediyorum maalesef
Hâlâ çalışıyorum. Gece Uykusuz geçiyor sağa dönemiyorum sola dönemiyorum.
Bebek aşağı inmedi herhalde çok zor nefes alıyorum .
Hepimize sağlıklar dilerim
Güzel bekleyişler

Gunaydin canim. Benim 31. Haftada cok siddetli karin agrilarim olmustu. Ara ara degil surekliyse bence farkli bir nedenden olabilir (gaz sancisi gibi) yani doktor bana oyle demisti. Nitekim 1 hafta sonrasinda gecti. Ilki de sezeryan miydi senin? Ben hep ona bagliyorum: biraz terliksiz corapsiz gezineyim hemen agrir. Azicik gazim olsun hemen agrir :KK43: yine de takip et tabii. Kasilman falan da varsa mutlaka doktoruna danis derim...
Evet canım ilki sezeryandı hamileliğin başlarında da o gaz sancılarını çok çektim maalesef. Gece olan ağrı tuhaftı ya gelip gidiyordu şimdi çok şükür geçti. Eşime de dedim herhalde geliyor oğlum o da o kadar rahat ki dr zaten söylemişti yalancı sancıdır o diyor inan gerçek sancım olsa adama anlatamayacaktım:)

Kizlar bende 37+5 te acil sezeryanla doguma alindim. 2. Gunum gecti ancak halen bebegim emmiyo çünkü göğüs ucum yok tecrubeli anneler ne yapmam lazım sarılık olmasin die mama veriyorum ama biberona alışacak cok korkuyorum
Gözünüz aydın :nazar: Sağlıklı mutlu ve uzun bir ömrü olur inşallah. Maalesef benim de ilk. Tecrübeli anneler yardımcı olacaktır :KK66:

Teşekkür ederim darısı size inşallah herkes kucağına sağlıkla alsın tek temennim. Gebelik şekeri oldığu için 38+3te yatışım yapıldı. Sancı adına hiç bişey yoktu yatısım yapıldı çatı muayenesi yapıldı 3cm açıklık varmıs sonra yattım serum olarak sancı verdiler ilk bir iki saat çok şiddetli değildi. Hafif hafif geliyordu sonra ayarı yükselttiler son iki bucuk üç saat aman vermedi gercekten .. Normal sancı hiç bilmediğim için bi kıyaslama yapamıcam çünkü ilk gebeliğim ama gercekten zor suni sancı çok yordu şükür ki kavıstum kızıma hepsi unutuldu.. Allah herkesin yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsin
Paylaştığınız için ve de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Doğumlar başlamış maşallah . Cümleten kolaylıklar

Allah razı olsun, bizde vakti geldiğinde sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah bebeğinizle musmutlu gümleriniz olsun inşaallah gözünüz aydın

Sağlıkla anneli babalı büyüsün.

Sağ ol canım Rabbim razı olsun

Canımm gözün aydın şaşırdım valla doğum beklemiyordum bu aralar senden.İkinizin de iyi olmasına çok sevindim darısı Başımıza :) dopum haberleri geldikçe heyecanım artıyo :) sağlıkla analı büyüsün inşallah şansı banyo açık Ömrü uzun olsun :)

Canım ben bekliyordum kasılmalarım sıklaşmıştı yani şöyle söyleyeyim o gün dr giderken arabada eşimle biraz aramız bozuldu ağladım ağrılar iyice arttı kahve leke geldi hoca nst de ağrın var yatırcam dedi ertesi günü zor ettim. Doğum oldu sezeryan. Şakın üzülüp ağlamayın doğumu tetikliyor

Dogum yapan arkadaslarimizin gozuaydin. Saglikla buyutun insallah. Darisi basimiza vakti zamaninda saglikla insallah..

Allah razı olsun canım. Amin sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Allahım

Gözün aydın cnm darısı bizlere analı babalı büyüsün yavrunuz:dua::nazar::anneadayı:

Amin canım sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım. Sağ ol

Allah razı olsun, bizde vakti geldiğinde sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah bebeğinizle musmutlu gümleriniz olsun inşaallah gözünüz aydın

Amin arkadaşım sizlerin de güzel haberlerinizi alırız inşallah. Sabırla bekleyin üzülmeyin.

Herkese selammmm, allahım bebiş haberleri geliyor maşallah.. çok heyecanlandım Doğum yapanları okudukça :) darısı başımıza :) benimde içimden hep 38 de gelir gibi geliyor ama hayırlısı olsun:) ayyy bir an önce sağlıkla gelsinler..

Normal Doğum yapanlar nasıl zor mu ? Sütünüz hemen geldi mi ? Emzirmek zor mu ? Kafam da deli sorular var :)

Sağ ol canım Rabbim razı olsun

Canım ben bekliyordum kasılmalarım sıklaşmıştı yani şöyle söyleyeyim o gün dr giderken arabada eşimle biraz aramız bozuldu ağladım ağrılar iyice arttı kahve leke geldi hoca nst de ağrın var yatırcam dedi ertesi günü zor ettim. Doğum oldu sezeryan. Şakın üzülüp ağlamayın doğumu tetikliyor

Allah razı olsun canım. Amin sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Allahım

Amin canım sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım. Sağ ol

Amin arkadaşım sizlerin de güzel haberlerinizi alırız inşallah. Sabırla bekleyin üzülmeyin.
Kasılma Önleyici ilaç vermemiş miydi doktor evet üzüntü her şeyi etkiliyor ama neyseki iyisiniz minikle ;)

Sabaha kadr bekleyp sonra git istersen. Bi gozukmus olursun. Ama ben olsam beklerdim. Duzenli ve sik olana kadar
Gitmedim evet bekledim baya devam etti ama şuan birşeyim yok sürekli vajinada bıçak saplanma hissi başladı sonradan da oturdum dua ettim artık sırf şu alttan muayene sıkıntısına gitmedim bekledim şimdilik birşeyim yok bakalım

Şuan benim evde tadilatta bahsetmiştim ve 3 4 günlük iş kaldı bugün boyaya geçilecek temizlenmeden gelmez inşallah diyorum bende ama hayırlısı artık

Şuan benim evde tadilatta bahsetmiştim ve 3 4 günlük iş kaldı bugün boyaya geçilecek temizlenmeden gelmez inşallah diyorum bende ama hayırlısı artık
Ya ben de koltuklarimi ve halilarimi yikatcam ama camlar hala acik daha yikatmak istemiyorum. Ekimin ilk haftasi falan. Herkes dogurmaya baslayinca gozum korktu.

Gitmedim evet bekledim baya devam etti ama şuan birşeyim yok sürekli vajinada bıçak saplanma hissi başladı sonradan da oturdum dua ettim artık sırf şu alttan muayene sıkıntısına gitmedim bekledim şimdilik birşeyim yok bakalım
Iyi yapmissin canim. Bazen boyle gidince suniyi verip baslatiyolar falan. Sn guzeli duzene binene kadar gitmemek. Tabi kanama su ve cocuk harektleri bunlari da takip etmek sartyla.
Belki acilman falan olmustur. Gerck sancida daha da kolay olcak ins dogumun. Vucudun guzelce hazirlaniyor:))) ama su muayene isini takmamaya calis. Aci yok en azndan. Tamm hos bisy olmasa da:)

Iyi yapmissin canim. Bazen boyle gidince suniyi verip baslatiyolar falan. Sn guzeli duzene binene kadar gitmemek. Tabi kanama su ve cocuk harektleri bunlari da takip etmek sartyla.
Belki acilman falan olmustur. Gerck sancida daha da kolay olcak ins dogumun. Vucudun guzelce hazirlaniyor:))) ama su muayene isini takmamaya calis. Aci yok en azndan. Tamm hos bisy olmasa da:)
Son eksiklerimi almaya çıktım bi panik bi panik oturdum kaldım sancım geliyo sanıyorum habire :) inşallah dediğin gibi kolay olur doğumum çok tırsıyorum hahahah bi cesaretleniyorum bi korkuyorum sizle yazışınca iyi geliyor sonra korkum geliyor :))) hep yazın bana :)))

Back
X