- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Bende evin icinde dolaniyorum bazen yatıyorum ama cok sikildimİyi cnm evin icinde dolanip duruyorumm
Sen napiyosunn
Canim test gunun nezamanaayyssee34 çok yatma dedi doktor bende dolanıyorum evde
aynen bende cok bunaliyorum. Orguye veriyorum kendimi unutuyorum herseyi. Sende bi ugras bul kitap oku falan zaman zor geciyor. Ama sabretmek zorundayiz.Bende evin icinde dolaniyorum bazen yatıyorum ama cok sikildim
Canım sen erken gebelik testi mi aldın yoksa normal ucuz olanlardan mı. Erken gebelik testleri bana biraz manasız pahalı geldi yaaynen bende cok bunaliyorum. Orguye veriyorum kendimi unutuyorum herseyi. Sende bi ugras bul kitap oku falan zaman zor geciyor. Ama sabretmek zorundayiz.
Normallerden almistim cnm bencede manasiz. İnternetten aldim daha ucuz. 10 tanesi 13 tl idi sanirim.Canım sen erken gebelik testi mi aldın yoksa normal ucuz olanlardan mı. Erken gebelik testleri bana biraz manasız pahalı geldi ya
Anladım canım. 6 gün önce sonuç veren test baktım oda tanesi 25 lira. Normal testlerde de çıkar herhalde ya Eger varsaNormallerden almistim cnm bencede manasiz. İnternetten aldim daha ucuz. 10 tanesi 13 tl idi sanirim.
Aynen cnm cikar. Arkadasim 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldu dondurulmus. Normal testle 5.gunde cikti.Anladım canım. 6 gün önce sonuç veren test baktım oda tanesi 25 lira. Normal testlerde de çıkar herhalde ya Eger varsa
Benim nasipse Perşembe dondurulmuş transferim olacak. 4. Gün donduruldu ama çözülünce blast olmaya başlayanlar transfer edilecekmiş. Doktorum öyle dedi bakalımAynen cnm cikar. Arkadasim 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldu dondurulmus. Normal testle 5.gunde cikti.
Senin kacinci gun embriyosu. Kacinci gundesin
Anladim cnm insallah pozitif sonuc alirsinBenim nasipse Perşembe dondurulmuş transferim olacak. 4. Gün donduruldu ama çözülünce blast olmaya başlayanlar transfer edilecekmiş. Doktorum öyle dedi bakalım
Ayın 6 sı dedi doktor senin ne zaman ? Yabancı dizi izliyorum vakit geçsin diyeCanim test gunun nezaman
Başladın mı test yapmaya canım ?Aynen cnm cikar. Arkadasim 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldu dondurulmus. Normal testle 5.gunde cikti.
Senin kacinci gun embriyosu. Kacinci gundesin
Basladim canimm dun belli belirsiz cizgi vardi bu gun yok. İgnenin etkisi ile cikti tabi. Yarim doz vurunmustum ayin 19unda. Bakalimm tekrardan cikmasini beklicem insallah cikarrBaşladın mı test yapmaya canım ?
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran tabi ama bi var bi yok görmek o heyecan seni germiyor mu ? Yoksa test gününe kadar habersiz beklemek daha mı stresli ?Basladim canimm dun belli belirsiz cizgi vardi bu gun yok. İgnenin etkisi ile cikti tabi. Yarim doz vurunmustum ayin 19unda. Bakalimm tekrardan cikmasini beklicem insallah cikarr
Ben boyle daha iyiyim cnm olmadigini erkenden biliyorumm. Hastanede uzulup aglamak istemiyorum.Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran tabi ama bi var bi yok görmek o heyecan seni germiyor mu ? Yoksa test gününe kadar habersiz beklemek daha mı stresli ?
Amin inşallah. Hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın RabbimAnladim cnm insallah pozitif sonuc alirsin
Sen tecrübelisin ya ondan sordum ... bende yapmayı düşünüyordum ama çift çizgi çıkıp negatif alırsam diye cesaret edemiyorum. Kaçıncı günden sonra çıkmaya başlıyor ?Ben boyle daha iyiyim cnm olmadigini erkenden biliyorumm. Hastanede uzulup aglamak istemiyorum.
Canòm banada 8 dediler ama otarihe kadar beklememAyın 6 sı dedi doktor senin ne zaman ? Yabancı dizi izliyorum vakit geçsin diyeçok merak ediyorum ne yapıyor içeride düşünmeyim vücut stres olmasın diyorum ama mümkün değil
Kiminin erken kiminin gec cikiyor canim bilemiyorum 5.gun cikan da 7.gunden sonra cikan da.Sen tecrübelisin ya ondan sordum ... bende yapmayı düşünüyordum ama çift çizgi çıkıp negatif alırsam diye cesaret edemiyorum. Kaçıncı günden sonra çıkmaya başlıyor ?
Yaa ins tutar seni forumlarda takip ediyorum ve gerçekten dua ediyorum ins sağlıkla evlatlarına kavisursunBasladim canimm dun belli belirsiz cizgi vardi bu gun yok. İgnenin etkisi ile cikti tabi. Yarim doz vurunmustum ayin 19unda. Bakalimm tekrardan cikmasini beklicem insallah cikarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?