Hadi hayirli olsun cnm. Benimde sabah 10.30da transferim olcak hakkimizda hayirlisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirli olsun cnm. Benimde sabah 10.30da transferim olcak hakkimizda hayirlisi olsun
Canim insallah tutunurlar sana heycanli bekleyiş hic bitmiyorki.Heyecandan kalbim cikcak yerinden sanki. Birazdan minnaklarim benimle olcak tuttumu tutmadimi diye gececek 12 gun var onumde. Allahtan hep hayirlisini diledim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun... test gunu bekleyenler ne durumdasiniz
Gozun aydin canimmmm hayirlisiyla tutunsun minnoslarrrr. 12 gun sonra sende anne adaylari kervanina katil insallahhh. Bol bol dua et doktor kalk diyene kadar kalkma sakin.Heyecandan kalbim cikcak yerinden sanki. Birazdan minnaklarim benimle olcak tuttumu tutmadimi diye gececek 12 gun var onumde. Allahtan hep hayirlisini diledim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun... test gunu bekleyenler ne durumdasiniz
Hayir hayirli ugurlu olsunnnn. Minnoslarin sımsıkı tutunsun sanaaaaAn itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim![]()
An itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim![]()
Hayir hayirli ugurlu olsunnnn. Minnoslarin sımsıkı tutunsun sanaaaa![]()
Insallah canim. Sahin beyle tedavimden 3 yasinda bi kizim var simdide kardesleri olcak insallahhayırlı olsun canım şahin bey bana uğurlu geldi sanada gelir inşallah![]()
İnşaallah sımsıkı tutunurlar canım, sende hamilelik haberini verirsinHeyecandan kalbim cikcak yerinden sanki. Birazdan minnaklarim benimle olcak tuttumu tutmadimi diye gececek 12 gun var onumde. Allahtan hep hayirlisini diledim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun... test gunu bekleyenler ne durumdasiniz
Amin canım, sende pozitif sonuç alırsın, bebişlerin sımsıkı tutunurSelam herkese hepimizin bu yolda verdiği mücadeleler karşılık bulur inşallah.. Bende dün Şahin hoca da transfer oldum bu 12 günlük süreç nasıl geçecek siz neler yapıyorsunuz 2.günüm yatsam mı kalksam mı bilemedim
Hayirli olsun canim arkadasim. Bu ugurda verdigimiz emekler bosa gitmesin insallah. Kac gun rapor aldinAn itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim![]()
Hayirli olsun canim benimm pozitif sonucun olur insallahhAn itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim![]()
Hemsire calisiyosan rapor istermisin diye sordu 10 gun aldim simdilik. 9.gun tahlil yaparim dayanamam zatenHayirli olsun canim arkadasim. Bu ugurda verdigimiz emekler bosa gitmesin insallah. Kac gun rapor aldin
Hayirli olsun cnm transferin. Bende busabah oldum simdi evde uzaniyorum. Cok kalkma bence yine evde gezin ama cok yorma kendini hemsire soylemistir zatenSelam herkese hepimizin bu yolda verdiği mücadeleler karşılık bulur inşallah.. Bende dün Şahin hoca da transfer oldum bu 12 günlük süreç nasıl geçecek siz neler yapıyorsunuz 2.günüm yatsam mı kalksam mı bilemedim
An itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim![]()
Gecmis olsun canim rabbim sabrini versin. İnsan dicek bisey bulamiyor cok uzuldummKızlar merhaba;
transfer olanlar olacaklar hayırlı haberler alırsınız inşAllah
hamile olan arkadaşlarım inşAllah sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğinizi kucağınıza alırsınız
benim dün tüm umutlarım bitti beta hcg 138 e düştü bebeklerimi maalesef kaybettim.
yarın görüşmem var tekrar doktorumla düşükler sebepsiz 6. haftayı atlatamıyoruz maalesef
tekrar ne zaman tedaviye başlarım hiç bilmiyorum çünkü dondurulmuş embriyomda kalmadı
tek pişmanlığım 2 embriyo transferi yaptırmak çünkü şunu anladık bnm transferlerim tutuyor tekde konsa tutacaktı en azından donmuş embriyom kalacaktı
kısmet bu şekildeymiş
Saol cnm bnm teşekkür ederimGecmis olsun canim rabbim sabrini versin. İnsan dicek bisey bulamiyor cok uzuldumm
Kızlar merhaba;
transfer olanlar olacaklar hayırlı haberler alırsınız inşAllah
hamile olan arkadaşlarım inşAllah sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğinizi kucağınıza alırsınız
benim dün tüm umutlarım bitti beta hcg 138 e düştü bebeklerimi maalesef kaybettim.
yarın görüşmem var tekrar doktorumla düşükler sebepsiz 6. haftayı atlatamıyoruz maalesef
tekrar ne zaman tedaviye başlarım hiç bilmiyorum çünkü dondurulmuş embriyomda kalmadı
tek pişmanlığım 2 embriyo transferi yaptırmak çünkü şunu anladık bnm transferlerim tutuyor tekde konsa tutacaktı en azından donmuş embriyom kalacaktı
kısmet bu şekildeymiş