• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydin kizlar.. hastaneden geliyorum gögsümden şrıngayla sut cektiler doktor son ilac veriyorum bundan sonrasi ameliyat dedi cok canim yandi simdi 1 hafta daha beklicem gecer umarim

Gündüz uyumadi gece uyur dedim yok gece 2 de çalar saat gibi gozler açılıyor ya ne zaman uyur bilmiyorum oy oy niye uyumaz bu bebekler ya :KK43:

Dün akşam üstü 5 den itibaren gece 12 ye kadar uyutmak la ugrastim
5 dk uyuyo uyaniyo
1 de uyudu 4 de kalktı
Sonra 6 da kalktı
Sonra 8 de kalktı
Şimdi uyuyo
Bende yemeklerimi yaptım
Kalkmaya haZir şimdi mizir mizir mizirdaniyor

Ah ah ayni ben gece kızım oğlum gündüz durmaz tam mesai calisiyorum vallahi isi özledim küçük olmasa başlayacam aksama kadar mahvoluyirm

Bende işimi özledim inan ki
7 ocakta basliycam 2.5 ayim kaldı
İsteyken bu kadar yorulmuyorum

Bugün kırk banyosu yaptiricaktim bebeğime.taş toplayan olmadı yaptiramicam.bisey olmaz heralde

İlk çocuksa bunlar iyi günlerin bile olabilir :) biri emmek için uyanır,biri çiş diye uyanır.. sabah tam bebeği uyutursun oh biraz yatayım derken odadan bi ses gelir ki tüm hayaller suya düşer bebek uyuyor ama ablası uyanmış.. gündüz biri meme ister biri benimle oyna der.. tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım..
Ay aynı bizi anlatmışsın :D

Hanımlar bebeğinin göbek deliğini yaktiran var mi aranızda? Çocuk cerrahı na sevk etti bizi bunun için.nasil oluyor bu yakma islemi?canı yanıyor mu?
Canım benim kızımın yakıldı ama cerrah değil normal çocuk doktorumuz yaptı bir çubuğun ucunu yaktı sonra söndürdü o çubuğu göbek deliginin içine soktu 3 4 dk kadar sonra çekti. Dedi bu işlem canını yakmadı annesi çünkü göbek deliğinden sinir uçları olmadığı için hissetmez dedi.

Canım benim kızımın yakıldı ama cerrah değil normal çocuk doktorumuz yaptı bir çubuğun ucunu yaktı sonra söndürdü o çubuğu göbek deliginin içine soktu 3 4 dk kadar sonra çekti. Dedi bu işlem canını yakmadı annesi çünkü göbek deliğinden sinir uçları olmadığı için hissetmez dedi.
Buna sevindim.yoksa gerçekten yakilmayi hissettiğini düşünmek bile istemiyorum.nette biraz araştırdım bazi doktorlar beceremiyomuş defalarca yakiyolarmis gecmiyomus.o yuzden ben direk profesöre gidiyim diyorum.bide sizinde göbek deliginin icinde et parçası var miydi.onu mu yakiyolar yani

Günaydın hanımlar.benim kız saatini biliyo hergün 7de gözler açılıyo.bugün 40ımız çıktı çok şükür.40 banyosu yaptıracam akşam da 40 uçurmasına gidicez.ayrica da bugün kalça çıkıklığına bakılacak.bizim hastane kapaniyo başka yerde pazartesi günü açılacak.makineler falan hep gittiyse bilmiyorum ne yapıcaz.
40 uçurması bir yere oturmay gitme değil mi cnm?iyi güzel insanların olduğu bşr eve gideceğim bende oğkumdadamöule yapmıştım

Yakın yakın olmasinada eşim bu duruma çok kızgın ..ne olursa olsun sen doğum yaptın gelmeleri lazım diyor ..bugün 15 günlüğüz ..5 günlükken dayanamayıp gittim eşimin gönlünü zorla yaptım önce herşey çok iyiydi sonra annem bi başladı eski defterleri açmaya hiç içime sindirmedi..eşime birsuru laf söz ..lohusa halimle git evine hadi dedi ..ağlayarak evime grldim ..o günden beri aramiyolarda bende aramıyorum çok gücendim. ..ne olursa olsun benim onlara en ihtiyacım olduğu zaman su zaman...ama onlar durmadan laf sokuyo lar gerçekten yoruldum artık ..bugün cuma biz de adettir cumaya anneye gitmek ama hiç içimden gelmiyor . .bana kv büyüt oturda çocuklarını artık dedi ..kv alt katımda ama hiç çağırmıyorum kimseye minnet etmek istemiyorum..
Cnm ben anlamadım annen eşinn yanında mı dedi git evine sana?el adamı bir kavgada annen kovdu derse napacaksın

Back
X