- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #46.861
Aa gecti yani bizm icin zamani doktorla bi konusayim bakayim bende
İlk dozu en geç 15 haftalıkken yapılıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm geçmedi 4. Ve 6. Aylarda da yapılıyor aralarında 2 ay olucakAa gecti yani bizm icin zamani doktorla bi konusayim bakayim bende
Kim diyo onu ya :))Kızlar bu arada rota aşısını yaptırmayan var mıydı önümüzdeki ay fiyatı 75 liraya düşecekmiş haberiniz olsun dedim Ağustos anneleri grubunda söylüyorlardı
Canım koşuyolu medipol de çocuk doktoru var adını yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin beydi. Gorumcem bebeğini sürekli oraya götürüyor ben de 1 defa gittim kızım için uzayan sarılık vardı çok ilgili bir doktor her soruna tek tek cevap veriyor canım. Muayene ücreti 125 tl eğer zamlanmadiysa. Sigorta geçiyor canım bir git istersen.İstanbul anadolu yakaso ataşehir kadıköy üsküdar civarında özelde çocuk dr önerisi olan var mı bayablar biz hala sabit bi dr bulamadık. Acıbadem memorial ve liv e bakmadım orda sigortamız geçmiyor. Diğer özellerde iyi bi.doktor edinmiş olan varsa tavsiye bekliyorum
Günaydın canım geçmiş olsun ah büyük çocuklar yapma dediğini inatla yapıyor sıpalar benim de küçük kızım rahatsız biraz büyük kızıma yaklaşma sen de hasta olursun diyorum inadına burnunun dibine kadar giriyor.Günaydın kızlar bugün kalça ve göz kontrolumiz var inşallah bir sorun çıkmaz oğlum da öldürüyor burun akıyor öpme diyorum kızımı dinlemiyor opuyor inşallah hasta olmaz çok küçükler
Çok Tşk ederim mutlaka gidip deneyeceğimCanım koşuyolu medipol de çocuk doktoru var adını yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin beydi. Gorumcem bebeğini sürekli oraya götürüyor ben de 1 defa gittim kızım için uzayan sarılık vardı çok ilgili bir doktor her soruna tek tek cevap veriyor canım. Muayene ücreti 125 tl eğer zamlanmadiysa. Sigorta geçiyor canım bir git istersen.
Eczacı bir arkadaşım 18 Aralık’ta %66 indirim bekliyoruz dedi bende bekleyeceğimBen de yaptırmak istiyorum rotayı o zaman aralık ayını bekliyeyim
2 aylik olduk zaten
Aralık da 3 aylık olacaz
Allah yardımcınız olsun ya ne çok sıkıntı çektinizKizlar nasilsinizz doktordan geldim ben simdi.
Gecmicek senin bu durumun dedi ya emzirmeyi birakicaksin yada azar azar sagicaksin ne kadar sut gelirse artik rahatlaticaksin dedi..
Emzirmeyi birakmayi dusunmuyorum artik gittigi yere kadar boyle devam edicez
Sagol canim sorma valla ama aliscaz artik bu durumaAllah yardımcınız olsun ya ne çok sıkıntı çektiniz
Ay yani süt ürettiği için mi böyle olmuşKizlar nasilsinizz doktordan geldim ben simdi.
Gecmicek senin bu durumun dedi ya emzirmeyi birakicaksin yada azar azar sagicaksin ne kadar sut gelirse artik rahatlaticaksin dedi..
Emzirmeyi birakmayi dusunmuyorum artik gittigi yere kadar boyle devam edicez
Ay bosver odeyemesin ben helal ederim emsinde bi kac ay daha iyi kptu idare edeim bennnkaptinn ben diyorum senin bu oğlan senin hakkını ödeyemezzzzzz