2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eczacı bır arkadaşım var sordum ona. Gerçekten Aralıkta fıyatı düşecekmiş. Aşı 6-15 haflıkken 1. dozu yapılıyormuş.

İstanbul anadolu yakaso ataşehir kadıköy üsküdar civarında özelde çocuk dr önerisi olan var mı bayablar biz hala sabit bi dr bulamadık. Acıbadem memorial ve liv e bakmadım orda sigortamız geçmiyor. Diğer özellerde iyi bi.doktor edinmiş olan varsa tavsiye bekliyorum

Bize de aralığın ilk haftası demişti doktor rotavirüs aşısı için bugün sağlık ocağında da 3.ay da yaptırabilirsiniz dedi ebe .

Canım koşuyolu medipol de çocuk doktoru var adını yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin beydi. Gorumcem bebeğini sürekli oraya götürüyor ben de 1 defa gittim kızım için uzayan sarılık vardı çok ilgili bir doktor her soruna tek tek cevap veriyor canım. Muayene ücreti 125 tl eğer zamlanmadiysa. Sigorta geçiyor canım bir git istersen.

Aa gecti yani bizm icin zamani doktorla bi konusayim bakayim bende

2 ve 4.ay ya da 3 ve 5.ay olabiliyor.
En az 4 en fazla 8 hafta arasi olmasi gerekli 2 doz arasinda ve 6 aydan once yapilmis olmasi gerekiyor.
3 doz olan farkli sadece bunlardan ama o da genelde tercih edilmiyor.
Gec kalmadin yani canim
Hatta 2.ay asilari ile yormamak adina 3.ay oneriliyor ilk doz.

Günaydın kızlar bugün kalça ve göz kontrolumiz var inşallah bir sorun çıkmaz oğlum da öldürüyor burun akıyor öpme diyorum kızımı dinlemiyor opuyor inşallah hasta olmaz çok küçükler

Günaydın kızlar bugün kalça ve göz kontrolumiz var inşallah bir sorun çıkmaz oğlum da öldürüyor burun akıyor öpme diyorum kızımı dinlemiyor opuyor inşallah hasta olmaz çok küçükler
Günaydın canım geçmiş olsun ah büyük çocuklar yapma dediğini inatla yapıyor sıpalar benim de küçük kızım rahatsız biraz büyük kızıma yaklaşma sen de hasta olursun diyorum inadına burnunun dibine kadar giriyor.

Bizde dün çektirdik kalça ultrasonu çok şükür bir problem çıkmadı. İnşaAllah sizde de çıkmaz.

Çok Tşk ederim mutlaka gidip deneyeceğim

Kizlar nasilsinizz doktordan geldim ben simdi.
Gecmicek senin bu durumun dedi ya emzirmeyi birakicaksin yada azar azar sagicaksin ne kadar sut gelirse artik rahatlaticaksin dedi..
Emzirmeyi birakmayi dusunmuyorum artik gittigi yere kadar boyle devam edicez

Allah yardımcınız olsun ya ne çok sıkıntı çektiniz

Ay yani süt ürettiği için mi böyle olmuş
Allah şifa versin ini geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…