- Konu Sahibi MinikPiranha
- #47.121
Canım aslında kasma kendini oluruna bırak derim benim kızım da aynı 2 aylik olmadan önce gündüz 2 saat uyur 20 dk kadar uyanik kalır emer sonra 2 saat yine uyurdu akşam 9 a kadar sonra 9 da emzirirdim 12 ye kadar uyurdu uyanınca emzirirdim gece de 1 defa uyanırdı.Kızlar bebeklerinizin uyku durumları ne alemde bizim gece gündüze oranla iyi ama gündüzleri kötü. "Felaket uykusu" diye tabir edilen sorunu yaşıyoruz. Uyusa da 45 dk sonra uyanıyor. O uku da anca sallayarak falan yani zorla.bi de ağzında devamlı biberon olsun istiyor uykuya dalabilmek için. Memede uyyan çocuk çok gördüm de benimki de biberonsuz uyumuyo. Yalancı emziğe de alıştıramadım bi.türlü öğürüp atıyor diliyle itiyor sıpa. uyku eğitimi vermeyi planlıyorum ama 4. Ayı bitirmesini beklemek lazımmış henüz 2.5 aylık. Sizde durumlar nasıl uyku eğtimi fikiriniz var mı
Şimdi gündüz uykuşu çok düzensiz mesela bi uyuyor 30 dk sonra uyanıyor 2 3 saat uyanik kaliyor sonra uyuyor 50 dk sonra uyanıyor gece de 2 bazen 3 defa emmek için uyanıyor sanırım büyüme atağı dönemi bu dönem. Bir de etrafa algısı çoğaldı bebeklerimizin emerken bile 2 emiyor sonra etrafı izliyor 3 emiyor ablasına bakıyor değişik yani