2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok bulanık bide yüzü koyun duruyor sanki erkek gibi geldi emin değilim
Aynen kuzum ben de anlamıyorm pek ama sırt üstü yatıyor teyzesi :) doktor bi dahakine erkek derse üçüncü kez pipi resmi istiyip duvara ascam anca inanırım ilki erkekti ya buna kız dedim hep:)) ama Rabbim hayırlısını versin yeter ki benim evladım sonuçte hiç önemi yok

Eğer bu gördüğüm nub ise paralel oldugu için kız derdim fotografa bakınca anladım koz gibi gelmişti bana doktprda erkeğe benzetmiş o yüzden demekki yanlış tahmin diye yorum yapmamıştım canım merakla bekliyorumm sonucu:) senın gönlunden geçen neydi??

Eklentiler

• 6DA07A6D-AE03-406F-AA49-BDE02AE7C2C7.webp
    10 KB · Görüntüleme: 87
Aslında baya herşeyi belli ama doktor yakınlaştırmadı üstün körü baktı geçti pazartesi başka bi doktora gideceğim cinsiyetleri erken söylüyomuş bizde 13+3 olcaz inşallah gösterir yazarım buraya

Tansell canım geçmiş olsun
Arkadaşlara katılıyorum mutlaka araştırılsın vardır bir sebebi
Umarım kolay atlatir sağlıkla bebeğini kucağını alirsin

Tahta beşiği almadık daha ama 500-700 arasında fiyatları. Diğerinide 700 liraya aldık
700 uygunmuş fiyatı nereden markası ne canım?birde ölçüsü kaç?çok sordum bende park yatak mı ahşap karyola mı diye kararsızım...hem sallanan hem anne yanı olsun 5-6 yaşına kadar da yatsın istiyorum

Canım sen de mi 6 kilo aldınben bu sabah bi tartıldım 61 im dün kabızdan dolayı mı öyle çıktı bilemiyorum. Tartı hiç yapmazmı böyle şoklardayım. Ya da bana bir işarwt oldu galiba artık çok çok dikkat edicem canım. Yine de 3.5 kilo aldım sonuçta az değil yani

Bende buradaki gebelik çocuk takibi yapan bi yer var orada hemşirede kilom 61,5 çıktı 3 kilo görünüyor ama aslında bir kilo aldım hatta dün wc sen çıktıktan sonra yarım kilo göründü yani her vakit bir olmuyor

Öyleymiş onu anladım canım ama dün yıkılmıştım resmen napıcam ben diye.çok şükür iyiyim birazdan da kontrolüm var bir de bebiş de iyiyse ohhh ohh

Hayırlısı diyelim o zaman :) 2 hafta sonra başka bir doktora da görüneyim diyorum hem 2. Göz her zaman iyidir hemde netleşmiş olur :) çok sağol canım cevabın için :)

Kızlarr ya ben simdi 2 gün sehir dısındayım ve folik asitimi evde unuttum 2 gün içmesem bir sorun olurmu sizce???simdi aklıma geldi nasıl bir dalgınlıksa

Kızlarr ya ben simdi 2 gün sehir dısındayım ve folik asitimi evde unuttum 2 gün içmesem bir sorun olurmu sizce???simdi aklıma geldi nasıl bir dalgınlıksa
Sorun olurmu bilmiyorum ama bende arada içmeyi unutuyorum fazla uzun bir süre değilmiş bişry olmaz bence

Ben 2 kez kız bebek 1 kezde yani en son erkek bebek gördüm. Sonuç erkeğe benziyor dedi doktorum. Rüyalar kandırıyor insanı :)

Maşallah canım bizde artık tekmeleri bekliyoruz inşallah

Bende hem kız hem erkek görmüştüm kızım olduu :) bunda bısey görmedım

Ben 2 kez kız bebek 1 kezde yani en son erkek bebek gördüm. Sonuç erkeğe benziyor dedi doktorum. Rüyalar kandırıyor insanı :)
Dün burada çok konuştuk bilinçaltıma yerleşti demekki :) eşimde erkek görmüş dün gece onunki neden öyle oldu acaba :)
Kızıma hamileykende görmüştü kız çocuk. AYnı sana benZeyen bi kız gördüm demişti.. aynı bana benzeyen bi kızımız var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…