2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hamilelikte tersi cıkar derler canım:)

Kızlar günaydın dün okulun gösterisi vardı ayakta durdum koşturdum inşallah biley olmaz bugün ayaklarım ağrıyor Allah korusun kontrole 10 gün var

Kızlar günaydın dün okulun gösterisi vardı ayakta durdum koşturdum inşallah biley olmaz bugün ayaklarım ağrıyor Allah korusun kontrole 10 gün var
Ben de perşembe nobetciydim eve geldiğimde basamiyordum o kadar ayaklarım agrimis böyle durumlarda bebeğe bi şey olmaz ki hareketlerini de hissediyorum çok şükür senin yavruna da bi şey olmaz rahat ol. Bir de doktorumun su cümlesini tekrarliyorum kendime hep "insanlar bi kere dr yüzü görmeden tarlada doğuruyor, rahat ol"

Canım pierre cardin markası. 60x120 boyutu 70x110 larıda gördük eni baya büyük bizde boyu büyük olsun dedik

İyi gözün aydın artık için rahat eder inş bende baya bişey hissediyorum ama ikinci olmasına rağmen kararsızım
Sağol canım:) gece hissettim ilk, içerden geldiğini hissediyorum gaz ya da bağırsak hareketi gibi değildi:) artık 15. Haftadayız kızımda 16 da hissetmiştim.

Sağol canım:) gece hissettim ilk, içerden geldiğini hissediyorum gaz ya da bağırsak hareketi gibi değildi:) artık 15. Haftadayız kızımda 16 da hissetmiştim.
Ben de ilk 14+1 de hissettim inanamadım baktım iyice kendimi dinledim gerçekten bebeğimmiş:) dünkü daha netti bi titreme oldu sonra sol yanımda resmen kıpırdadığınu hissettim dondurma yemiştim bi de ayıp olmazsa :)) çok güzel duygular çokkk Rabbime şükür:)

Kızlar günaydın
Ben bir telaş içindeydim
Sabah kalktım sol tarafımda sertlik hala var kendi doktoruma mesaj attım gelin bakalım demiş
Korktum başka bir ilde olduğu için bulunduğum ilde nöbetçi kadin dogumcuya gittim
Bir sorun gözükmüyor bol su iç ve istirahat et dedi.
Resmimizi de yüklüyorum bı bakın teyzeleri cinsiyet hiç önemli değil ama bir hoşluk oluyor tahmin edince

Eklentiler

• IMG_20180310_103959.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 60
Canım ben müzik öğretmeniyim sürekli işim koro ve gösterilerle. Senin yaşadığın hemen hemen her gün yaşıyorum. Ama dinlenerek idare etmeye çalışıyorım. Bir şey olmaz merak etme

Gozunaydin cnm. Herkes bir erkek dir gidiyor vallaha bakalim benim ne olucak

Canım ben müzik öğretmeniyim sürekli işim koro ve gösterilerle. Senin yaşadığın hemen hemen her gün yaşıyorum. Ama dinlenerek idare etmeye çalışıyorım. Bir şey olmaz merak etme
Ben de bütün gün ayakta calisiyorum. Cok yoruluyorum ama belki de bütün gün oturarak calismaktan daha iyidir. Allaha emanet bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…