2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gaz olabilir mi acaba, bende de bır mıde ağrısı başladı dünden beri. Delinecek gıbı ağrıyor. Belkı senınkıde gaz kökenlidir.
İnşallah canım korkuttu beni daha 10 gün var kontrole[/QUOTE]
Cnm o gazdan ben kacgundur neler cekiyorum var ya doktor magnezyum verdi biraz rahatladim doktoruna sorabilirsin

Erkek anneleri burada denk gelmiş demek ki. Yoksa hakkaten kimi görsem kız senesi diyor Sağlıklı olsunlar da

Bende anlamiyirum canim insallah bir sorun yoktur.. internetten nasil bakiyorsun cnm bende bir bakim anlatta

Evet sabahtı benimde kan vereceğim için açtım sanırım ondan haftaya ikili test sonucu almaya gittiğimde tekrar ultrasona girmeyi isticem öğle yemeğinden sonra giderim

Evet sabahtı benimde kan vereceğim için açtım sanırım ondan haftaya ikili test sonucu almaya gittiğimde tekrar ultrasona girmeyi isticem öğle yemeğinden sonra giderim
Yarın ben kan vermeyeceğim için yiyip içip güzelde çikolata yimcem gitcem az hareketlensin de babasıda görsün istiyorum

MinikPiranha çabuk söyle her sayfaya girdiğimde gözüm neden seni arıyor
Çünkü arkadaşın müthiş bir pozitif yönü var ve olaylara serin kanlı yaklışıp güzel tarafından bakıp rahatlatıyor ben seni görmeden sevdim :)Erzurum'a sevgiler MinikPiranha :)
Yani ben öyle hissediyorum zaten hayal dünyamda karakterler oluşmaya başladı buradakilerin

Galiba o yüzden :) burada bir kaç kişi daha var ezberime kazıdım. Sende varsın :) bazı arkadaşlar sürekli yazmadığı için unutuyorum

Merhaba kızlar ben sizi okuyorum sonra ne yazsam diye düşünüp yazmayı unutuyorum..benim rapor bitti işe başladı ama 1 haftadır benim sol tarafta tam vajinamın üzerinde bi baskı var bazen yürümeme bile engel oluyo..ayağımı yukarı çekip oturuncada bölle orda bi sertlik oluyo ne ki bu..dr a sordum kilon baskı yapıyo dedi..ne zamn geçcek bu ki

Bende öyle hissediyorum sağlığı iyi olsunda yarın haber veririm inşallah güzel haberler tabi gösterirse 13+3 de bazen göstermeyebiliyor tabi
Bekliyorum canım güzel haberlerini ama arkadaşlar yazmış zaten çikolata ve meyve suyu içip git kıpır kıpır olsun

Yarın baya bi kişinin kontrolü var güzel sonuçlarla gelelim inşallah kızlar hem iyi olduklarını bilip hemde üstüne cinsiyetlerini öğrensek bal gibi olur stresten uykumda gelmez benim şimdi
Bn sana kız demiştim sanırım usg şimdide baktım kız bnce gönlüne göre olur inş

Bizde öyle haftada 1geldiği halde 2/3gün temiz 3/4gün yine dağınık her yer bende çok yapmıyorum artık ondan sanırım:)))

Bekliyorum canım güzel haberlerini ama arkadaşlar yazmış zaten çikolata ve meyve suyu içip git kıpır kıpır olsun
Canım hamileliğimden beri midem almıyodu pek çikolatayı ama bn çikolata yemeye 2 gün önce başladım depolar dolsunn dimi yarında önce kahvaltıya gidicez eşimle ayrıyeten üstüne tatlı çikolata allah ne verdiyse bebeğim babasını görünce asla hareket etmiyo bi uslu haller falan ben tek gidince de coşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…