2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gozunaydin cnm

Ben toplamda 2 kez medeniyet üni hastanesine ve marmaranın üni hastanesine gittim ikisinde de kanamam yok diye bakmadılar malesef...
Ayy çok ilginçmiş bebeğimizi illa kaybetmemiz mi lazım bende istanbulda gitmiştim ilk hamileliğimde bakmışlardı karnımdan hemde ama bursada bu gebeliğimde çok şiddetli ağrım vardı altdan bakmak istedi izin vermedim istanbulda annemlerin otırduğu yerde bi özel hastane var her zaman nöbetçi doktoru oluyo ama belki sana uzak olabilir

Ben toplamda 2 kez medeniyet üni hastanesine ve marmaranın üni hastanesine gittim ikisinde de kanamam yok diye bakmadılar malesef...
4 mart pazar günü istanbul seyahatimde acile gitmem gerekmişti. memorial şişli hastanesinde nöbetçi kadın doğum uzmanı vardı. ayrıca amerikan hastanesini aramıştım, orası da var demişti.

prospektüsünde anlatıyo canım. üstteki beyaz kapağı yırtıyorsun. yırtma yeri var zaten. sonra içinden kırmızı bir düğme çıkacak. onu iyice en alta kadar bastır, çalkala, aç ve iç.
Sagol kuzum.sende mi bundan kullaniyosun.ac karnina icilecek dimi? Gyno ferro bulanti yaptibende

Ben de memorial şişli ye gidiyorum kadın doğum doktoru var acil den giriş yapıyorsun sonra üst kata alıyorlar ben bi akşam vesvese krizine girmistim:))))) ordan biliyorum eminim yani denedim :)))))
Hatta benim doktorumu aradılar gece yarısı durumdan haberdar ettiler o da bana alışık zaten bayan vesvese ben gerçi artık eskisi kadar değilim daha rahatım ama yine de huylu huyundan vazgeçmiyor

Yüzde 80 dediyse doğrudur canım zaten %100 diyemiyorlar hiç bir zaman. Benim kızımdada 15. Haftada %90 demişti. Hayırlı olsun prensesinn :)

Devletlerde var hep kadın doğum acili ama kanaman yoksa bakmıyorlar nasıl bir zihniyetse.. illa o bebek düşüyo olacak ağrım var deyince şimdi git polikliniğe git diyorlar .. biraz araştıracağım ...
Ben poliklinikten sıra alamadığım zaman bile acile gitmiştim 1 kez gayette bakıyorlar ağrım oldugunda veya baş dönmesi yaşadığımdada gidiyorum ultrasonla bebeğe bakıyor tansiyonumu ölçüyor ilgileniyor.. yani ben senin dediğin gibi bişey yaşamadım devlet hastanesinde sana öyle denk gelmiş demek

Maşallah canım.. Çok iyi gelişimi benimde 17. haftada geçen hafta 190 gr 15:5 cm dedi seninkinin de boyu baya uzu olacak demek bize bile iyi dedi çünkü doktor
Ben de 19 cm diyince bi sasirdim en son gittigimde 6,5 cmdi 1 ayda masallah serpilmis. Masallah bebeklerimize saglikla büyüsünler

Öncelikle somon yemeye calisiyorum ben.

Yüzde 80 dediyse doğrudur canım zaten %100 diyemiyorlar hiç bir zaman. Benim kızımdada 15. Haftada %90 demişti. Hayırlı olsun prensesinn :)
Cok sagol canim insallah. Sanirim biz cinsiyeti ögrenemeyenler yada sonradan ögrenenler kiz haberi vericez. Erkekler biraz daha belirgin oluyor ultrasonda sanirim

Cok sagol canim insallah. Sanirim biz cinsiyeti ögrenemeyenler yada sonradan ögrenenler kiz haberi vericez. Erkekler biraz daha belirgin oluyor ultrasonda sanirim
Bana 14. Haftada kiza benziyor dedi canım hatta ufak tefek pembişler aldım ben :))) 17 de erkek olabilir dedi elleri ile kapatmış bugün erkek dedi cinsel organını gösterdi. Başıma geldiği için diyorum ki doktor yüzde yüz demeden organı görmeden kaptırmamak gerekiyormus ben kendime bununders çıkardım:)))
Pembislerimi de kız doğum yapan sevdiğim birilerine hediye edicem kimin kismeti o ciciler görücez

Bebeklerini hisseden anneler hergün hissediyormusunuz bugün hiç hissetmedim ben

böyle sonradan degismesi de zor insan bianda hevesleniyo o yüzden 1ay daha bekleyemicem 2 hafta sonra türkiyeden randevu alicam. Kendimi bide türk doktorlarina emanet ediyim :)

aa baya fark varmış bu hastaneler birbirleriyle bağlantılı mı acaba ? Benim gittiğim medipol mega olarak geçiyor ve bakacak olan perinatolog profesörmüş belki bundan dolayı da fark ediyordur
Ben de bağcılar medipole gidiyorum, ayrıntılı ultrason fiyatını bana da 650 tl dediler , tek perinatolog var hastanede aynı kişidir. Randevu aldın mı?

böyle sonradan degismesi de zor insan bianda hevesleniyo o yüzden 1ay daha bekleyemicem 2 hafta sonra türkiyeden randevu alicam. Kendimi bide türk doktorlarina emanet ediyim :)
Evet valla ilk bebiş bizim pembişli bi dolu kıyafet aldık:))))) doktorumuz kesin konuşmamıştı kıza benziyor dedi ya benim işime geldi galiba :))))) kız da erkek de aynı şey sonuçta hayırlı sağlıklı olsun da hepsiii gerisi önemli değil. Bize komik anılar bıraktı bugünler diye olumlu düşünüyorum bir de aldığım pembişlerden birini hatıra saklicam:) ilerde konuşup güleriz. Tüm bebekler sağlıkla anne babalarına kavuşsun inşallah

Çok şükür gözün aydın,sağlıkla al kuzunı kucağına
Amin inş darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…