2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhaba, ben atatürk üniversitesinde yüksek gebelik uzmanına gittim, bana 20.haftada gel ayrıntılı yapalım dedi, hiç giden varmı oraya?

Kizlar evde sutyen kullaniyo musunuz?ben pek disari cikmadigim icin evde de hep sutyensiz duruyorum.goguslerimin agrisi iyice artti.yatarken eziliyo mu bilmiyorum.agriyo artik goguslerim.talan var mi sutyen

Kizlar evde sutyen kullaniyo musunuz?ben pek disari cikmadigim icin evde de hep sutyensiz duruyorum.goguslerimin agrisi iyice artti.yatarken eziliyo mu bilmiyorum.agriyo artik goguslerim.talan var mi sutyen
Cnm ben hep takiyorum yatarken bile.. yoksa cok agriyorrrr

Kızlar kapalı süt mu açık süt mu içiyorsunuz ben muzlu süt icebiliyrum kapalı başka içemiyorum sizce faydası olur mu bu hazır sütun

aa baya fark varmış bu hastaneler birbirleriyle bağlantılı mı acaba ? Benim gittiğim medipol mega olarak geçiyor ve bakacak olan perinatolog profesörmüş belki bundan dolayı da fark ediyordur

Evet canım Aynı hastahanenin başka bir şubesi.ama onun kadar büyük ve lüks değil ama fena da değil.hem tesis hem prof.farkıdır o fiyat.

Benimde çok ağrıyor.Gece ağrısından uyanıyorum.Ama sütyende beni bunaltıyor.Zaten bütün gün takıyorum...

Aslında boyunuz uzunmuş ama hızlı kilo almışsınız ödem ya da şişlik mi oluştu acaba vücutta, Bazen hamilelikte oluyor doğum sonrası süreçte geçiyor
ilk 3 ay boyunca canım o kadar ekşi çekti ki. Ben hayatımda o kadar limon yemedim. Limon yemem iyi de, hep tuzlayıp tuzlayıp yedim. Sanırım tuz ödem yapmış olabilir. Ellerim ayak bileklerim biraz şişti, evlilik yüzüğüm olmuyor parmağıma. Sonradan tuzun zararını okudum da şimdi kestim yemekleri de az tuzlu yapıyorum umarım doğumdan sonra atarım bu şişliği

Kızlar kapalı süt mu açık süt mu içiyorsunuz ben muzlu süt icebiliyrum kapalı başka içemiyorum sizce faydası olur mu bu hazır sütun
Kapalı pastörize süt içiyorum. Muzlu süt almandansa normal süte muz katıp blendar dan geçirip öyle içmeni tavsiye ederim daha sağlıklı

Olur mu canın ağrıların olunca bakarlar ama alttan bakılıyolar diye biliyorum kim bazı doktorlar yani illa kanaman olması gerekmiyorr
Valla benim geçen ay kahverengi akintim olmuştu. Korkudan ölmüştüm. Hemen acile gittim. Kanamam yoksa burda bakamıyoruz dedi. Bari dedim doktora sevk edin. Şimdi sıra alamam zaten 1 tane doktor var o da öyle kalabalık oluyor ki. Onu bile yapmadılar. Ben 2 saat sıra bekledim doktora gidebilmek için o 2 saat te öldüm öldüm dirildim..

Bir tek dışarı çıkarken takıyorum. Evde de anca misafir gelirse. Takmadığım zaman daha rahatım. Göğüslerim küçük olduğu içindir belki de

Ben de yaşadım işte o gıcık olayı.. bi de kadın doğum bakmayınca normal acile döndüm söyledim bakmadıklarını.. normal acilde kayıt alan kadın da "e canım niye kanamam yok diyosun var deseydin ya" dedi.. ölür müsünn öldürür müsün..... allah kimseyi devlete düşürmesin gerçekten ya...

Kapalı pastörize süt içiyorum. Muzlu süt almandansa normal süte muz katıp blendar dan geçirip öyle içmeni tavsiye ederim daha sağlıklı
Teşekkür ederim. Canım normal de hiç sevmem sütü bebek için içiyorum o yüzden sorayım dedim faydalı mi diye

Sağol canım bnde kapalı süt içiyorum ama meyveli oda başka içemiyorum sizce nasıl içiyorsunuz

Ben cam şişe süt alıyorum vestelin bir ürünü var sütlü milkshake buzlu içecekler yapmak için eşim sütle muzu onda çekiyor zaten kendi bardağı var ürünün ters takıp onda çekip yine o bardakta içiyorsun kapaklı küçüğü bile 400 ml yakın hemen hemen her akşam içiyorum sade süt bende içemiyorum hazır meyveli sütler sağlıklı değil sen normal blendırda da yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…