- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.161
Kangurum var ama yeni doğan aparatı yoksa 3 aydan önce kullanılması sakıncalıKızlar kanguru kullanıyor musunuz ben bugün kanguruya kattım hemen uyudu ama sanki çok küçük daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kangurum var ama yeni doğan aparatı yoksa 3 aydan önce kullanılması sakıncalıKızlar kanguru kullanıyor musunuz ben bugün kanguruya kattım hemen uyudu ama sanki çok küçük daha
Yenidogana uygunsa kangurunuz sikinti yok.ben de bugn kullandm uzun sure acayip rahat ettik sokaktaKızlar kanguru kullanıyor musunuz ben bugün kanguruya kattım hemen uyudu ama sanki çok küçük daha
Korumali kulak copuyle.Kizlar bebeklerin kulaklarini neyle temizliyosunuz ?
Anasi tam eski kafadan hiç bişey anlamıyorİstememe diye bişi varmı ?herkesşn bir düzsni bir kuralı var ,iyi valla 3 ay o kalsın 3 ayda senn anne gelaşn kLsım 6 ay özel hayat neree klxak?arada bir olur düşkğmse olur ama evlatla yaşamak nedir?gerçekten işinizZor cnm allah yardım etsin
Cnm kşm anacı değil bende anneme babama aşırı düşkünşm,ama aile olmayı da öğrendim,biz kdınlr öğreniyrzda erkekler neden olamıo?bşrde evlenşnce kıymete binio .bnmksinede diorum benmde annem babam var die,cidden işin zor allah yardımcın olaun bu zaöanda bu çağda,evde bornoz keyfi , oh duş al kanepene uzan ,cımbız ayna kaynana varken nerde :))inş değişir sennkisiAnasi tam eski kafadan hiç bişey anlamıyor
Eşim de anaci olduğu için tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum
E cnm eskşler işte sırtta bebek beze sarıp saatlerce ırgat yapmış ya,dünyada her yerde hemde kanfurunun ilham kaynağıda o sarış:))Yenidogana uygunsa kangurunuz sikinti yok.ben de bugn kullandm uzun sure acayip rahat ettik sokakta
Zeytinyağını neden yakıyoruz acaba bilgin varmı ben çiğ sürüyorum ama bugün hic uyumadı benimki sabah 11den beri altı kıpkırmızı ondan sanirim.bepanthol almıştım dün oda geçirmedi hatta ondanmi diye düşündüm hic bu kadar olmamisti çünküZeytinyagi birebir canim zeytinyagini yak sogut ve sur cok iyi geliyo altini her actiginda surmeye calis cok rahatlatiyo
Mama vermiyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah geçer sizin nasıl geçmişti
sudocrem de iyi geliyor pişiklere az kızarırsa ben sürüyorum diğerine alt değiştirmeye kadar geçiyorZeytinyağını neden yakıyoruz acaba bilgin varmı ben çiğ sürüyorum ama bugün hic uyumadı benimki sabah 11den beri altı kıpkırmızı ondan sanirim.bepanthol almıştım dün oda geçirmedi hatta ondanmi diye düşündüm hic bu kadar olmamisti çünkü
Asitinin gitmesi icin yakiyoruz benim kizim 1 kere pisik oldu zeytinyagi cok iyi geldi simdi surekli suruyorum.Zeytinyağını neden yakıyoruz acaba bilgin varmı ben çiğ sürüyorum ama bugün hic uyumadı benimki sabah 11den beri altı kıpkırmızı ondan sanirim.bepanthol almıştım dün oda geçirmedi hatta ondanmi diye düşündüm hic bu kadar olmamisti çünkü
Al bebdende o kadar benimde misafirim vardi bugün hic oturmadım bile kızımda durmadi hic mahfoldum resmen.mevlut yapmak en iyisi galiba bigunde biter hic olmazsaoo bugün burası itiraf ediiyorum topiği olmuş
evet evet gecr gece tatlıları löp löp ben götütüruyorum
benimde bugün 3 yabancı iş arkadaşım çocuk görmeye geldiler
yoruldum ya
Öğrenecek ne çok şey var...hemen yapıyorum bunu insallah geçer.Asitinin gitmesi icin yakiyoruz benim kizim 1 kere pisik oldu zeytinyagi cok iyi geldi simdi surekli suruyorum.
Gercek zwytinyagi olacak ama tabiki.
Bepanthol kullaniyordum bende ama hic faydasini gormedim simdi zeytinyagi ile devam ediyorum
Sudocrem kullanıyorum şimdilik pişik olmadı kızım.Kızlar slm bizim bugün 40 imiz çıktı ama kızım pişik olmuş sizler ne kullanıyorsunuz önerisi olanlar
Ben de takip ediyorum o sayfayı. Çok güzel gerçekten.Slm arkadaşlar 26 günlüğüz ama ben uyku düzeni konusunda titizleniyorum o yüzden araştırma yapıyorum bol bol,sizinle de paylaşmak isterim
İnstagramda baldan_anne_uyku isimli bir profil var,uyku eğitimi ve düzeniyle ilgili herşeyi bulabilirsiniz ,4 aydan önce bi düzen beklememek gerekirmiş![]()
Bizde sıkıntı olmamıştı. Yine de doktora sorup ona göre önlem almakta fayda var. İkinci ay aşıları ateş yapıyormuş. Ateş düşürücü hazırlayacağız doktora danışıp.Kızlar yarın aşı olacağız biz.şu aşı olayından nefret ediyorum 1.ay aşısı sıkıntı yapıyor mu?

Merhaba ben olmuştum göğüs yaramdan dolayı emzirememiştim ve bi gece göğüs ağrısı ile uyandım yermden kalkamadım gogsumun bı tarafı cok sertti duşa girdim tarakla o bölgeyi taradım bi saat boyunca sıcak suda sonra sütümü sağdım ateş titreme oldu baya çok halsizm zAten o gexe bebeğime bile bakamadım babası mama verdi uyuttu sabahta doktora gittik mastitmiş antibiyotk verdi kullandım her gün sıcak kompres uyguladım o bölgeye emzirdikren sonra sağdım 3 günde iyleşti ama göğğs uçlarım hala yara slkon göğüs ucu ile emzirmeye calısıyorum onunla bile ağrıyırIki gun once gece yuksek ates titreme gogus agrisiyla devam etti.dedim mastit oldum.bebekte iltihapli memeyi emmedi sabaha kadar 2 saatte bir sagmak zorunda kaldim.tabi meme uclarim zaten yaraydi iyice mahvoldu.sabah hemen saglik ocagina gittim.cunku hastaneye gidecek halim yoktu bebegi hazirla falan.cunku grip gibi heryerim agriyordu. Dr bakti hemen antibiyotik kullanmam lazim dedi emzir yada sagmaya devam et dedi.ates dusurucu ictim antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.bitsin genel cerraha gidecem.bu arada gogus yarama en iyi gelen sey e vitamini ampulleri oldu.5 li set 6 tl civari bi ampul bayaga gidiyor her emmeden sonra surdum acik biraktim hemen iyilesme gosterdi tavsiye ederim.insallah ilacla tedavi edilir. Yoksa sonrasi kotu ya enjeksiyon ya da ameliyat..benim gibi mastit olan varmiydi?