- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.561
Sizde mi eskisehir denEskisehire kar yagdi :)
Eskişehir'li görünce benEskisehire kar yagdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde mi eskisehir denEskisehire kar yagdi :)
Eskişehir'li görünce benEskisehire kar yagdi :)
Beyaz gürültülerden açsan belki sakinleşirCanim doktora götürmek iskence.havalar çok sogudu.yagmur firtina var disarida.arabamizda yok.çocugu üsütürüm diye korkuyorum.evde bi çaresine bakacaz iste.
Biyogaia aldik.5 gündür aksamlari kullaniyoruz.5 damla seklinde.
Gündüzleri başlıyor araliksiz aģlamaya.gözü aciksa bi yere koyarsam bağıriyor.
Ayyyy ne güzel benim kız uyanık olduğu müddetçe kucakta ve ayakta yürüyor olacak yoksa kıyamet kopuyor.. görende kucağa alıştırmışsın diyor ama alakası yok büyük kızım hiç kucağa alışmadı uyanık olduğu müddetçe yatakta koltukta hiç sesi çıkmazdı nereye bıraksam uyurdu ama küçükler fena oluyor bacımmmBen nadir alıyorum kucağıma genel de ya yatağında ya da pusette duruyor pusete zaten anne kucağı gibi olduğu için sesi çıkmıyor.
kızlar instagramda denk geldim de şu kehribar kolyeler hakkında bir bilgisi olan, kullanıp fayda gören var mı
Fayda etmiyir canim.katıla katıla ağlıyor.Beyaz gürültülerden açsan belki sakinleşir
Evet :) sende mi canimSizde mi eskisehir den
Eskişehir'li görünce ben![]()
Evet bendeEvet :) sende mi canim
teşekkür ederim merak ediyorum faydalı olacak mı diye :)Onlar genelde sıkma taş.Aslında yararli olan degil.Eger bulabilirseniz bu taslardan satan yerlerde islenmemis haliyle bulabilirsiniz.Fiyatida cok farkli olacaktir hattaO sekilde aldiginiz yerden kullanilacak sekilde ayarlanabilir.
Kehribarin en bilinen ozelligi boyun ve bas kismina etki etmesi ve boylece o kisimdaki agrilara iyi gelmesidir

Ateş yapıyormuş. Önlemi alacağız bşz o gün doktora danışıp.2. Ay asilarini yaptıran var mi kızlar ateş yapıyor mu merak ediyorum haftaya aşımız var bizim
Merhaba. Ben depend külotlardan kullandm. Memnun kaldım, yoğun kanamam oldu anca o idare ederdi. Sezaryen olmuştum bir de bu daha kolay oldu bizim için.Eylül anneleri merhabalar, bi sorum olacaktı sizlere. doğumda lohusa külodu mu yoksa lohusa pedi mi kullandınız? Kullandığınızdan memnun kaldınız mı? Fikir verebilir misiniz acaba?![]()
Birkaç gündür bizde de durumlar garip. Emmek istiyor ama kıvranmaktan, ıkınmaktan ememiyor sinirleniyor.mamauı da içmek istemiyor annr sütündrn sonrs. Saatlerce aç duruyor öyle. Sancısı hafiflemeden besleyemiyoruz.Kızlar ya sanki benim cadı m 3 gündür memeyi reddediyor ne yapacak bilmiyorum strese girdim birazda inşallah geçici bişeydir
Biogai probiyotik. gaz için yanında başka bir damla daha vermişti bize doktor. Belki sizin de gaz probleminiz vardır. Telefonla da olsa doktorunuza ulaşabiliyorsanız bir danışın isterseniz. İnternette gaz masaj videoları var sakin olduğu zamanlarda onları yapabilirsiniz. En çok o işe yarıyor bizde ama bir yere kadar.Kolik nasıl ki ama daha 16 günluk.
Ilk iki gün için kesinlikle külot ped alın.daha sonra normal kullanırsınız.Eylül anneleri merhabalar, bi sorum olacaktı sizlere. doğumda lohusa külodu mu yoksa lohusa pedi mi kullandınız? Kullandığınızdan memnun kaldınız mı? Fikir verebilir misiniz acaba?![]()
Ben ilk kızımda aşıya gitmeden hemen önce ateş düşürücü veriyordum.hic aşıdan ateslenmedi.2 aylık aşıdan sonra 3 gün banyo yaptirilmiyor.bir gün önce yıkayıp gidin.2. Ay asilarini yaptıran var mi kızlar ateş yapıyor mu merak ediyorum haftaya aşımız var bizim
Ya ben biogaia yı kullanırken bebişin sanki daha çok gazı oluyordu kestim daha rahatladı sankiBirkaç gündür bizde de durumlar garip. Emmek istiyor ama kıvranmaktan, ıkınmaktan ememiyor sinirleniyor.mamauı da içmek istemiyor annr sütündrn sonrs. Saatlerce aç duruyor öyle. Sancısı hafiflemeden besleyemiyoruz.
Biogai probiyotik. gaz için yanında başka bir damla daha vermişti bize doktor. Belki sizin de gaz probleminiz vardır. Telefonla da olsa doktorunuza ulaşabiliyorsanız bir danışın isterseniz. İnternette gaz masaj videoları var sakin olduğu zamanlarda onları yapabilirsiniz. En çok o işe yarıyor bizde ama bir yere kadar.
Hadi gözünüz aydınbizim de kırkımız çıktı şükür![]()

Cnm ben pişirip atıyorum hiç bişey olmuyorAnneler size bir sorum olacak.pohaça börek buzluğa nasil atıyorsunuz?
Kurabiye buzluğa atilir mı?