- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #47.841
Benim kızım 3 haftada 500 gr almış az o zaman söylediklerinize göre.niye böyle oldu anlamadim.geçen ay 1200 kg almıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bence bu söylediklerin için erken.oyle bilinçli olarak tutması falan.Benim minik 2930 doğdu hastaneden 2820yle çıktık. Yarın sabah aile sağlık merkezine gideceğim ölçüm için. Yarın itibariyle 93 günlük olacak bakalım nasıl gelişimi ben de merak ediyorum.
Boy kilodan ziyade motpr gelişimi geri gibi hissediyorum ellleri hala yumruk şeklinde kapalı çoğu zaman. Çıngırağını uzattığımda tutmuyor. Normalde 3 aylık bebenin tutabilmesi sallayabilmesi lazımmış bilinçli olarak ama bizimki tutsa bile benim zorumla 2 dk sonra bırakıyor. Gündüz uylçku aralarının birinde 1 saat oyun halısında bırakıyorum belki tepedeki çıngırakları çekmek ister diye ama bakıyo vuruyo o kadar
Anladım canim, aylık alması gereken kiloya göre demiş. Ama bazen olabiliyor öyle. Daha sık emzirmeye çalış.6800 olmasi gerekiyormuş
3 ay 11 günlük gecen ay 5800 çıkmış doktor az dedi kilo alımı 6800 olmasi gerekirdi dedi bakalim idrar tahlili bekliyoruz
Bende 3 ay 11 günlük gittim az geldi işte bana göre normal gibi ama en az 700 gr almalıydı diyo
Benimki de aynı senin anlattığını gibi canım. Benim hiç aklıma takılmadi bunlarBenim minik 2930 doğdu hastaneden 2820yle çıktık. Yarın sabah aile sağlık merkezine gideceğim ölçüm için. Yarın itibariyle 93 günlük olacak bakalım nasıl gelişimi ben de merak ediyorum.
Boy kilodan ziyade motpr gelişimi geri gibi hissediyorum ellleri hala yumruk şeklinde kapalı çoğu zaman. Çıngırağını uzattığımda tutmuyor. Normalde 3 aylık bebenin tutabilmesi sallayabilmesi lazımmış bilinçli olarak ama bizimki tutsa bile benim zorumla 2 dk sonra bırakıyor. Gündüz uylçku aralarının birinde 1 saat oyun halısında bırakıyorum belki tepedeki çıngırakları çekmek ister diye ama bakıyo vuruyo o kadar
2940 doğdu canım. Ben nerdeyse 2 saatte bir emziriyorum. Ondan kilosu iyi gitti sanırim. Ama artık eskisi gibi emmiyor bakalım bundan sonra nasıl olacak.Maşallah diyelim o zaman :) doğum kilosu kaçtı canim, bizim minik 2800 g doğdu da
Benim minik 2930 doğdu hastaneden 2820yle çıktık. Yarın sabah aile sağlık merkezine gideceğim ölçüm için. Yarın itibariyle 93 günlük olacak bakalım nasıl gelişimi ben de merak ediyorum.
Canım senin ki kaç günlük benimkide 6400 geldi 3 aylık bebeklere göre kilosu fazla dediBende kontrolden geldim. Gozleri normal bisi cikmadi. Kilo 6300 olmuş ama az dedi doktor idrar tahlili yaptirdik sonuca yarin bakacak enfeksiyon yoksa mama takviyesi yapicaz dedi
Bıngıldak o canım.Kızlar yüz ustu yatırıyor musunuz hiç, ben gunduz deniyorum ama kafasını kesinlikle yere koymuyor dik tutmaya çalışıyor agliyor bu kez kafasinin arkasi duslesti valla, birde kafasının arkasında üst tarafta da bir çukur var o da bıngıldak mi?
3 ay 11 günlükCanım senin ki kaç günlük benimkide 6400 geldi 3 aylık bebeklere göre kilosu fazla dedi
Canım kaç kilo doğdu bebeğin 6000 gr çok iyi bence nesi az yahu bu doktorlar ne tuhaf. Obez mi yapacaklar çocukları benim kızım da 7110 gr ama anne sütü alıyor çok fazla kilosu ben bile korkmaya başladım ilerde kilolu bir insan olur mu diye mama yi arttirsada doktor bebeğin içecek mi canım zorlama bebeğini keyfi yerindeyse takma boşver.93. Günümüzde kilo 6000gram boy 60cm olmuş . 3 haftada 500 gram almış az buldu doktor mamayı artıracağız mecbur...
2930 doğmuştu canım. 3 hafta önce aşısını yaptırdığmızda tartılmıştı 5550ydi. Sağlığı sıhhatı sürsün de kilosu azmıi çokmuş dert değil o kadar..Canım kaç kilo doğdu bebeğin 6000 gr çok iyi bence nesi az yahu bu doktorlar ne tuhaf. Obez mi yapacaklar çocukları benim kızım da 7110 gr ama anne sütü alıyor çok fazla kilosu ben bile korkmaya başladım ilerde kilolu bir insan olur mu diye mama yi arttirsada doktor bebeğin içecek mi canım zorlama bebeğini keyfi yerindeyse takma boşver.
Aynen canım ya gerçekten bu doktorlar insanı strese sokuyor. Benim ilk kızım da çok derim zayıf bir bebekti 3 aylıkken 5500 gr bile değildi anne sütü alıyordu doktor mamaya baslatmadi o zaman 5 aylik olduğunda ek gıdaya başlamıştık benim kv yüzünden ben mamaya başladım kızıma. O yüzden 6000 gr çok iyi bence. Sağlık dediğin gibi o iyiyse gerisi problem değil.2930 doğmuştu canım. 3 hafta önce aşısını yaptırdığmızda tartılmıştı 5550ydi. Sağlığı sıhhatı sürsün de kilosu azmıi çokmuş dert değil o kadar..
Size de mi az dedi ya ben korkuyorum ya mamaya alisirsa diye93. Günümüzde kilo 6000gram boy 60cm olmuş . 3 haftada 500 gram almış az buldu doktor mamayı artıracağız mecbur...
Doktor bir şey demediyse sorun yok canım bu kilo meselelerine alt sınırda olmadıkça takılmamak lazım persentil çizelgesi ile kontrol edebilirsin. Benim kızım 2850 doğdu 2. Ayda 5100 gr dı gayet iyi dediler kıyaslamak karşılaştırmak doğru değilYa kızlar bana niye bişey demiyorsunuz.anne sütü alan bebeğe göre az değilmi kilo alımı.
Canım kaç kilo şu an bebeginBenim kızım 3 haftada 500 gr almış az o zaman söylediklerinize göre.niye böyle oldu anlamadim.geçen ay 1200 kg almıştı