2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum canim RABBim hayirli zamanda saglikli be hayirli bi evlat nasip eder imsaALLAH

Kizlar geniz yanması yaşayan varmı. Genzim yan
ıyor dünden beri boğazımla birlikte..
ya neden olur ki bu yoksa hasta mi olucam :KK43:

canım bende çok oluyor ama henüz hasta olmadım.. 23 hafta once olmuştum zaten umarım olmam tekrar..:KK12::KK12::KK12:

Testlere tahlillere verdiğim parayla arabası beşiği ıvır zıvır herşeyi alırdım. Yinede canı sağolsun gerisini halledeceğiz bir şekilde, ben başka hastaneden araştıralım dedim. Babası doktoru araştırmış olmaz diyor. Bunuda verelim bakalım hayırlısı

aynı şey benim için de geçerli.. özel doktoru ayrıntılısı testleri özel labaratuvarları derken çok harcadık ama feda olsun.. :emir_bebek::emir_bebek:oğlumda biraz üstüne düşseydim belki yaşıyor olurdu meleğim.. babasına da söylüyorum herşeyin en iyisi olacak diye..Ödesin benim prensesimden değerli değil.. :63:ama ayrıntılıya ben 250 tl vereceğim.. özeldeki doktorum zaten yapacak ben kendim için farklı biryerde de yaptıracağım.. 2 ayrıntılı olmuş olacak.:anneadayı:

Sabah devlet hast de kontrolum var bu ay her hafta dolu gececek gecen hafta ozelde, bu hafta devlette, sonra ki hafta detayli, ondan sonra ki hafta da devlette fetal eko cekilecek bu kadar sık hiç içime sinmiyor ama bu ay böyle denk geldi inşallah bebişimin huzurunu kaçırmış olmayız

canım ben 6 sında 9 unda ve 14 ünde gireceğim ondan sonrada hem devlette hem özelde 2 haftada 1 olacak yani her hafta girmiş olacağım.. zararı varsa da bile ben artık benim vereceğim zarardan korktuğum için önemsemiyorum.:KK12:

Ben siteler tarafında oturuyorum ama hastanenin illaki bana yakın olmasını önemsemiyorum en önemlisi doktorun ilgi alakasi ve hastane ortamı

Canim çukurambar hekimcenceter da Reyyan Özcan Temizkan.
Kesinlikle arastir. Mukemmel bir insan :) Kendisini whatsappdan aklima takilan her konuda rahatsz edyorm sagolsun hemen donus yapar. Muaynelerde bi okadar ilgili ve herseyden onemlisi insanligi, insana deger verişi vs vs vs sabaha kadar övebilirim onu. :)

Günaydın kızlar , daha önce yazmıştım eşimin ilgisizliğinden şîkayet etmiştim. Bazı arkadaşlar abarttığımı hamilelik hormonlarından yanlış anladığımı söylemişti.eşim Sonra bana çok iyi davrandı. Ilgiliydi de. Dün telefonuna baktım. Telefonundan arkadaşlık sitelerine girmiş ve uygunsuz videolar izlemiş. O an dünyam başıma yıkıldı. Normalde 1 dk durmam ama bebeğimle bu halde nereye gidebilirim ki...

Günaydın kızlar , daha önce yazmıştım eşimin ilgisizliğinden şîkayet etmiştim. Bazı arkadaşlar abarttığımı hamilelik hormonlarından yanlış anladığımı söylemişti.eşim Sonra bana çok iyi davrandı. Ilgiliydi de. Dün telefonuna baktım. Telefonundan arkadaşlık sitelerine girmiş ve uygunsuz videolar izlemiş. O an dünyam başıma yıkıldı. Normalde 1 dk durmam ama bebeğimle bu halde nereye gidebilirim ki...

Sakın üzülme lütfen, ben üzüleceğim zaman bebeğimi düşünüyorum.. Konuşup sebebini sormak ister misin ? Belki telefonunu birine vermiştir farklı bir durum vardır :KK57:

Öncelikle sakin olmalısın bir can taşıyorsun.Eğer eşine bu konuyu söylemediysen konuyu açma ama daha dikkatli ol alttan alttan başkasini örnek vererek sonucunda neler olabileceğini anlat senin uyanik açıkgöz olduğunu bilsin.bari bundan sonra yapmasin.onda gördügunu bilse ve malesef birsey yapamayacağini bilse daha bi guven gelir ona.Allah yardimcin olsun

Kızlar bi çok kişi cevap yazmış teşekkür ederim. :-)

Hafif sıcak köy sütü içiyorum annem geldi bana bakıyo biraz iyi olmaya çalışıyorum çok terliyorum 3 kez gece kıyafet değiştiriyorum boyun ve göğüs bölgem terliyor hapşırmaya basladm :hasta:
Burunim da akiyo grip de oldum bundan 3 hafta önce olmuştum yine grip şimdi de oldum 3.kez hamilelikte grip oluyorum napcami bilemedim hem ciğerlerim hasta hem grip oldum simdi de iyice elden gidicem bebeğe bişey olmasa bari :uykucu::hasta:

Bende öyleyim hep hastayım.Hamile olduğum günden beri kçıncı grip kaçıncı nezle bilemedim. :hasta::kahve: Bitki çayları ile geçirmeye çalışıyorum.başka ne kullanabiliriz bilmiyorum ama.

Heh bak ben de aynıyım kilo da aynı, normal yediğimden fazlasını da yemiyorum hani :halay:Hatta hamilelikte önce deli gibi ıvır zıvır yerken şimdi azalttım ama gerçekten bebisler atağa geçti galiba , kendimi her hafta fotografliyorum çok fark var geçen hafta ile :) benim giysi almam şart oldu
Ben de aynı durumdayım yemediğim halde kilo alıyorum 5 6 kilo oldu göbemte sabah az öğleden sonra 6 7 aylık gibi dün de baya kasıklarda ağırlık baskı oldu

@kedikedi84 ve Blackbluee1 Blackbluee1 kızlar cvpciçin tskkr ederim. aksam duş aldm jiletle ayagımı kestim doktorumu aradm oda hemn acile git aşı vursunlar dedi busaate kadar gezdik tetenoz+difteri var doktorumda sadece tetenoz yaptır dedi yaptıramadan geldim. siz nerde yaptırdınız sadece tetenozu?
Sağlık odağında yaptırdım tetenozu cuma günü

haftalardır geçmeyen boğaz ağrısı neyin nesidir :hasta: hala yutkunurken boğazımda acı var sanki orda bişey unutmuş gibiyim :) ateşimde yok kbb den randevu aldım ama ilaç vermeye kalkar diye iptal ettim hiçde geçecek gibi durmuyor offf:olamaz:

sagol canimm bende gordugum her hamileye masallah demeden gecmem asla kadinlarin en ozel en guzel hali hamilelik halleri bencede :)

aminn kuzum:dua:

bende zayif olunca boyle pirtladi :) senin minikte bi kac haftaya kalmaz belli olur :anneadayı:

amin canim Allah hepimizi korusun insallah size de kocaman masallah :KK200:
:KK200::anneadayı:

Çok üzüldüm canım benim rabbim yardım etsin sana gerçekten zor bi durum bebeginide kendinide üzmemeye dikkat et biliyorum çok zor ama bebek için stres çok kötü benim en ufak bsyde sancim tutuyor

haftalardır geçmeyen boğaz ağrısı neyin nesidir :hasta: hala yutkunurken boğazımda acı var sanki orda bişey unutmuş gibiyim :) ateşimde yok kbb den randevu aldım ama ilaç vermeye kalkar diye iptal ettim hiçde geçecek gibi durmuyor offf:olamaz:

Tarçın limon bal ile sıcak su karışımı yumuşatır bir dene istersen canım ben kullanmıştım :)

Sordum canım inkar ediyor. 2 Gün önce arkadaşıma vermiştim diyor ama düzenli girmiş

canım boşver hiç takma kafana. Arkadaşlık sitelerinde konuşmaya falan çalışmış mı kimseyle? Uygunsuz videolara gelince bildiğim kadarıyla birçok erkek izliyor..hem sormuşsun artık bundan sonra ya geçmişi siler yada korkudan hiç girmez.. Sen yinede suyuna git hamilelikte stres çok kötü..Hayatınız monoton ise yeni şeyler yapın beraber. cinsel anlamda nasılsınız bilmem ama bazı kıyafetler falan al sürpriz yap.. Ben eşimle hiç olmadığım kadar iyiyim sırf bebeğim için..

Öncelikle sakin olmalısın bir can taşıyorsun.Eğer eşine bu konuyu söylemediysen konuyu açma ama daha dikkatli ol alttan alttan başkasini örnek vererek sonucunda neler olabileceğini anlat senin uyanik açıkgöz olduğunu bilsin.bari bundan sonra yapmasin.onda gördügunu bilse ve malesef birsey yapamayacağini bilse daha bi guven gelir ona.Allah yardimcin olsun
Maalesef söyledim canım. Uyumaya gidiyorum dedim peşimden geldi. Karnımı okşadı bebeği sevdi ben de dayanamadım ağladım.noldu deyince gördüklerimi anlattım.inkar etti tabi. Sabaha kadar uyumadım.bebeğimi üzmek istemiyorum ama çok kötü bir durum. Kaderim buymuş . Her türlü boşanıcam.bebeğim de benim gibi babasız büyüyecek ona üzülüyorum.

Back
X