2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım tabi siz bilirsiniz ama doktorlar sizin bebeğiniz tüp bebek tedavisi ile olduğunu bildiği için de sürekli para alıyor ben bunu 2 defa yaşadım hatta Dr dedim ki tüm bebekler kıymetlidir hocam yeter artık dedim inan sizin doğum normal doğum olabilirken sezeryanla doğuma zorlayacak neden mi para daha çok nasıl olsa bu bebek kıymetlidir diyecek Allahım sağ selamet kucağına almayi nasip etsin inşallah

Can

Canim fevri davranma şuan sinirlisin .imkanın varsa biraz ailenin yanina git.ama ailene anlatma.biraz kafamı dinlemeye gidiyorum de eşine.evde kaldıkça hersey dahada kötuye gider.kafani dinle tatil yap dön evine.Ayrica eşini de iyice uyar birdaha yaparsa olacaklari anlat ona.ve şunu da söyleyeyim video ,dergi,mecmua izlemeyen bakmayan erkek yoktur .her erkek bir kerede olsa meraklanip bakmistir emin ol.bu yuzden cocugunu babasiz bütmek dogru degil bence.Haa eğer devam ederse o arkadaşlik sitesine girmeye ben de olsam büyük savaş çikaririmm

Yazışmış birileriyle ama okuyamadım başım döndü nefesim daraldı. Canım ben niye bu adam için kendimi sergileyim ki eğer hamileyim diye beni aldatıyorsa ona yazıklar olsun. Şu an tek düşündüğüm o olmadan kuracağım hayat ve bebeğimin geleceği. Rabbim beni zor bir sınava tabi tuttu. İnşallah mücadele edecek gücü de vermiştir.

Canım bu 2. Yapışı. Ilkinde çok özür diledi. Yeminler etti.ben de affettim.ama bir daha yaparsan bil ki bile bile ayırıyorsun bizi geri dönüşü olmaz dedim.
Gidecek yerim yok canım. Aile kavramı pek yok bizde annem de yurtdışında. O gelene kadar Otele gitmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun canım aynı haldeyim 1 aydır geçmedi öksürük 1 aynönce hastanede yattım antibiyotik kullandım bugün sağlık ocağında crp ye de bakılsın istedim umarım enfeksiyon yoktur

Çok üzüldüm canım benim rabbim yardım etsin sana gerçekten zor bi durum bebeginide kendinide üzmemeye dikkat et biliyorum çok zor ama bebek için stres çok kötü benim en ufak bsyde sancim tutuyor
Biliyorum canım teşekkür ederim. Rabbim hiçbirinize yaşadıklarımı yaşatmasın. Normalde de duygusal biriyim. Şimdi hiç engel olamıyorum kendime.bebeğim de geceden beri dönüp duruyor. Onu da huzursuz ettim.

Babasız büyütmek, ne zor kavram.. Emin misin ? Kararını verdin mi ? :/

Kızlar sonunda bende hareketlerini hissediyorum çok şükür Show yaptı dün resmen ayakta iken bile hissettim, bi ara idrar keseme tekme attı herhalde tuvaletim yok sanıyordum bi gittim baya sıkışmışım bugün sağlık ocağında kalbinide dinledik tam hissettiğim yerde darısı hissetmeyenlerin başına

canım haklısın tabiki sana bebeğine yazık.. Dikkatli ol.. ben hamileyken büyük kararlar vermemekten yanayım.. Boşanmayı bile düşünüyorsan bebek doğduktan sonraya ertele.. bu arada kanıt toplamaya bak ki yeri geldiğinde yüzüne çarparsın veya mahkemede kullanırsın..

Geçmiş olsun canım aynı haldeyim 1 aydır geçmedi öksürük 1 aynönce hastanede yattım antibiyotik kullandım bugün sağlık ocağında crp ye de bakılsın istedim umarım enfeksiyon yoktur

sağol cnm sanada geçmiş olsun.bende öksürük nedeniyle antibiyotik kullandım öksürük geçti ama boğaz ağrısı inatçı çıktı.tekrar antibiyotik kullanma korkusundan gidemiyorum

Bilmiyorum canım şu an görünmez olup bir yerlere kaçmak istiyorum. Çok zor bir süreç. Ağzı olanın bilip bilmeden konuşacağı benim de yıpranacağım bir dönem. Maddi beklentim olmadığı için kanıt da toplamadım. Kariyerim iyi çok şükür. Muhtaç değilim kimseye.tek sıkıntım ağırlaştım bu aralar. Tek başıma zor olacak herşey.

sağol cnm sanada geçmiş olsun.bende öksürük nedeniyle antibiyotik kullandım öksürük geçti ama boğaz ağrısı inatçı çıktı.tekrar antibiyotik kullanma korkusundan gidemiyorum
Bende o yüzden erteledim hep ama öksürük inatçı çıktı Korkuyorum crp yüksek çıkarsa gideceğim mecbur sende dr a veya sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorsan yakım zamand bi crp ne baktır enfeksiyon yoksa çay çorba idare edeceğiz ama enfeksiyon varsa mecburen antibiyotik tedavisi

Bebeğini seven adam , ailesini korumak isteyen insan bunları yapar mı ? Eğer bebeğimi benden çok sevdiğine inansaydım böyle söylemezdim .

Haklısın. Ama yarın çocuğun büyüdüğün de bu sebepten yani nasıl desem tam kanıtlanmamış bir sebepten neden beni babasız büyüttün derse ? Seni yanlış yönlendirmek istemem. Cesaretini de asla kırmak istemem ama iyi düşünmeni dilerim.

Iyi niyetinin farkındayım canım teşekkür ederim ama kızların fotolarını gördüm mesajları gördüm ama okuyamadım. Videoları da gördüm.umarım Huzursuz , tartışmalı bir ailede büyümektense onu sevgiyle büyüten annesiyle olmaktan mutsuz olmaz.

Bende okurum

B Bulutsu25 arkadaşım merhaba, yazdıklarına falan biraz göz gezdirdim de Çok zor ve üzücü bir durum, aynı zamanda kırıcı Tabiki kimse şu an aynı şeyleri hissedemez seninle, ben de dahil. Başıma gelmiş olsaydı ne yapardım bilmiyorum hele ki hamile psikolojisi ile... Ama yine de çok acele kararlar alma. Biraz kafanı dinlemeni öneririm. Ailen yakınındaysa biraz kafa dağıtmak için yanlarına gidebilirsin. Eşin hatasını anlar en kısa zamanda umarım Gerçekten pişman olursa bir daha üzmek istemeyecektir. Umarım herşey yoluna girer.. Bebek olmadığında kararlar almak çok kolaydır, ancak sorumluluğu sizde olunca ortada bir bebeğiniz varken konuşup anlaşmanız gerek. Dediğim gibi biraz kararlarına ara ver, belki uzaklaşmak iyi gelir?

Keşke okusaydın. Bir örnek vereyim, biz evli değilken eşimin telefonundan bir arkadaşı birisiyle msjlaşıyor ve ben evlenince görüyorum konuşmanın üzerinden 3 4 ay geçmiş benim eşim durumdan o kadar habersiz ki silmemiş bile konuşma da aynen şu şekilde ; mrb tanışalım mı adım ali evliyim akşamları arama şu numaram ..... vs vs. numarayı aradım hemen bu ali denen adam çıktı hani numara olmasa belki bende inanmazdım, anladığım kadarıyla kadın arızalı bi tipse ve bulaşırsa eve gidince de rahat bırakmaz diye önce eşimden yazıp önlem almış. Sonra görüşmediler zamanla açıldı araları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…