2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyiki söyledin yaa ben kolanya şişesi düşünüyodum bunlar çok daha güzel. Bende bunlardan yaptırırım heralde. 3,5 a kütüklü mum var ben onları beğendim.

ben de ilk oğlumd akolonya şişesi yapmıştım ama artık onun modası geçti :) mum daha güzel ve kullanışlı en azından ben de almaya yakın daha farklı modellerine bakıcam bu gösterdiğim biraz basit

Kızlar doktordan geldim 25 hafta olduk bugün.:dondurma:.

Ne zaman devlete gitsem moralim bozuluyor zaten özellerde bebeğimin kilosu iyi çıkarken devlette 1 hafta geri çıkıyor kafayı yicem artık hiç gidesim gelmiyor yaa.:KK12:

İş gibi takip için her hafta gitmem gerekiyor birde perinatoloji ye yönlendirdi.. Pazartesi için randevu aldım mecbur sonra cuma gibi özele gidip moralimi düzeltmek istiyorum sonra ne zaman gel deselerde 1 aydan önce gitmek istemiyorum yaa.. Oğlumda preeklampsi oldum ama en azında aylık oluyordu ve strese girmiyordum:KK43:
çoğu gitti azı kaldı sık dişini makinalarda farklılık olabilir takma kafanı onlara

Biz de aramızda yatiririz diye babyjeminkinden alalım diye düşündük ama büyükler ucunuz birden yatamazsiniz rahat olmaz diyip kafamı karıştırdılar,ilk zamanlar kalkıp beşikten almak daha zor hatta bence
Ben de o yüzden tercih ediyorum, Gerçekten zor oluyor ilk zamanlar beşiği kadar gitmek bile :) ben gittiğim yerde de yanıma alırım diye istiyorum

Kızlar hastanedeyim şu an şeker yüklemesi için 50'lik dektroz içtim. Bildiğiniz elmalı gazoz ve şekeri sandigimdan çok daha az, kola çok daha şekerli. İçimi çok kolay ve mide bulantısı falan hicbirsey yok çok rahatım.
Yaptırmakta tereddüt eden arkadaşlarım varsa etmesin kesinlikle, gözü kapalı yaptırabilirsiniz.
Anne karnında ve doğumdan sonraki süreçte bebeğin sağlığı için hamilelik diyabeti olup olmadığını öğrenmek ve ona göre önlem almak çok önemli.

Aynen cnm bende 75lik ictim elmali;))dedigin gibi cok zorlamadi.senon cktimi sonuc?

Evime gidip örgü örmek istiyorum :KK70:Saçının diğer tarafını ve beresini dikip kafasını monte edince biticek sabırsızlanıyorum :KK69:

Eklentiler

• Screenshot_20180301-153147.webp
    Screenshot_20180301-153147.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20180301-153142.webp
    Screenshot_20180301-153142.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
kızlar bursa da olan arkadaşlar kimlere gidiyorsunuz ben bu ay itibari ile dr değiştiriyorum bugün 9 marta hayat hastanesi sami kalaycıya randevu aldım ilk defa gidicem yalnız dr cumartesi çalışmıyor hafta içi 2-4 arası çalışıyormuş

ay çok hoş nasıl örüyorsun hangi ip çok severim örgüyü hatta kendime battaniye ipi aldım çok hoş duruyordu ama hala öyle duruyor
Youtube dan bakarak örüyorum canım. Amigurumi pıtırcık bebek yazınca çıkan video ipi yarn art tı bebekler için uygun, kız çok güzel anlatmış beceriksiz ben bile yapabildim:KK70:

Kızlar şimdi komşumdan geliyorum 2 buçuk aylık bebeği var hastaneye gitmesi gerekti annesinin de eli alçıda olduğu için benden rica etti gidip bakarmısım diye bugüne kdr hiç başkasının bebeğini kucağıma bile almadım çok zorlandım anneannesi altına bakabilirmsn dedi onda bile bi yerine bişey olcak diye çok korktum kucağıma almam gerekti nasıl tutucağımı bilemedim kundak yapalım dedi onu bile zor yaptım şuan ben kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakıcam diye çok korktum ya kursa falan mı gitsem annem gelcek yanıma ama oda kaç senedir bebek falan bakmamış inşlah annem yardımcı olur yoksa ben oturup ağlarım heralde

Evime gidip örgü örmek istiyorum :KK70:Saçının diğer tarafını ve beresini dikip kafasını monte edince biticek sabırsızlanıyorum :KK69:
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık :) Ben de çok severim örmeyi:KK200: Kızıma tavşan ördüm bende, uygun olduğumda resim atarım paylaşırım :)

Kızlar şimdi komşumdan geliyorum 2 buçuk aylık bebeği var hastaneye gitmesi gerekti annesinin de eli alçıda olduğu için benden rica etti gidip bakarmısım diye bugüne kdr hiç başkasının bebeğini kucağıma bile almadım çok zorlandım anneannesi altına bakabilirmsn dedi onda bile bi yerine bişey olcak diye çok korktum kucağıma almam gerekti nasıl tutucağımı bilemedim kundak yapalım dedi onu bile zor yaptım şuan ben kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakıcam diye çok korktum ya kursa falan mı gitsem annem gelcek yanıma ama oda kaç senedir bebek falan bakmamış inşlah annem yardımcı olur yoksa ben oturup ağlarım heralde
Ben de aynı durumdayım seninle :KK48: Yakın çevremde de hiç bebek olmadı yakından ilgilendiğim. Ama insanın kendi evladı olunca zor olmaz bence ya, ilk başlarda bir tedirginlik olur tabiki ama çabuk alışılır bence:KK200:

Ben de aynı durumdayım seninle :KK48: Yakın çevremde de hiç bebek olmadı yakından ilgilendiğim. Ama insanın kendi evladı olunca zor olmaz bence ya, ilk başlarda bir tedirginlik olur tabiki ama çabuk alışılır bence:KK200:
Canım kendi evladım olunca ben daha da panik olurum heralde nefes alıyor mu falan diye ay valla napcam bilmiyorum

KızlarAşı için sağlık ocağına gityim idrar yolumda yine enfeksiyon cıktı ya ve bacaklarıma baktı hemşire ödem var dedi. Enfeksiyon biraz fazlaymış. 1 hafta sonra kesin kontrole gel dedi

G
KızlarAşı için sağlık ocağına gityim idrar yolumda yine enfeksiyon cıktı ya ve bacaklarıma baktı hemşire ödem var dedi. Enfeksiyon biraz fazlaymış. 1 hafta sonra kesin kontrole gel dedi[/QUO
Geçmiş olsun canım.odem artık kaçınılmaz olcak bizim için haftalar ilerledikxe

Kızlarrr bugün itibariyle özelde ki doktorumu bırakıyorum devlet hastanesine devam ediyorum, bugün gittim devlette ki dr’um zaten çok iyiydi bugün ekstradan daha detaylı baktı inceledi coraspine başlattı bebeğim hakkında detaylı bilgi verdi özele bosuna gidiyorum sırf doğum için medicalparkı istiyordum ama artık vazgeçtim doğum nasıl olursa olsun bu doktorumu bırakmıycam doğumda da idare etcem inşallah Rabbim o günleri de gösterir, bebeğim de çok şükür haftasıyla uyumlu 30 cm 616 gram geçen hafta 456 gr 26 cm demişti özelde ki doktor, özele gidip üstüne azar işitip çıkıyoruz bi haftadır moralim sıfırdı bugün kendime geldim çok şükür

Back
X