- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.881
Bilmem biz kardeşimi hiç sallamadık. Şu an 2 yaşında. 1 kere bile sallamadı annem ve oda öyle alıştı. Bende alıştırmayı düşünüyorum basabilirsem.
Fiyat ne dediler sana ben eski yerinde sormuştum 2017 de 1500 tl dedi hem normal hem sezaryen 2018 en fazla 300 tl artar dediler ben de sami kalaycıya aldım bakalım haftaya cuma saat 16 da gidicem ne tarafta oturuyorsun bende biraz yürüyeceğim gökdereden aşağa doğru
Doğum tarihimiz aynı siz Dr konuştunuz mu tam bayrama denk geliyor benimki sezeryan olacağı için erken alacak,ilaç ve iğne tüp bebek tedavisinde bana çok kötü geri dönüş yapmıştı şuan iyiyim aslında midem yanıyor yoksa poğaça ya bu kadar yuklenmezdim .Dediğim gibi bana aldığımız kilo gayet normal geliyor. Canımı sıkmıyorum. Ben hamileyken 37 kg alan biriyle tanışmıştım. O kadar da almamak lazım. İlaç, iğne vs nedeniyle fazla kilo alanlar hariç tabii
Evet benim 2 yaşında kardeşim var. Erkek maşallah çok tatlı. Annem 39 yaşında normal doğum yaptı kızlar. Ustelik yumurtalıklarının birini dış gebelikten kaybetmişti. Doktor çocuğun olmaz dedi işte annemde ona güvendi sanırım allah verdi oldu :))Sm2014 senin iki Yaz nda kardeşin mi var
Masalhh annen genc heralde
Sonuncu kardeşini kaç yaşında dogurdu annen
Masalhh annen ne kadar gençEvet benim 2 yaşında kardeşim var. Erkek maşallah çok tatlı. Annem 39 yaşında normal doğum yaptı kızlar. Ustelik yumurtalıklarının birini dış gebelikten kaybetmişti. Doktor çocuğun olmaz dedi işte annemde ona güvendi sanırım allah verdi oldu :))
canim bana 1530 normal sezeryan ayni dediler 300 epidural.odalarini gezdim gayet guzel .hastane yeni ve tertemiz .doktorumda memnun hastanesinden.ben taaa gorukleden geluyorum universite metrosundan gokdere duragina kadar .sonrasi bi 500 mt yurudum belediye hangisi gider onu ogrenmem lazim.Fiyat ne dediler sana ben eski yerinde sormuştum 2017 de 1500 tl dedi hem normal hem sezaryen 2018 en fazla 300 tl artar dediler ben de sami kalaycıya aldım bakalım haftaya cuma saat 16 da gidicem ne tarafta oturuyorsun bende biraz yürüyeceğim gökdereden aşağa doğru
Kesinlikle katılıyorum ben sigrayı hamile kalmadan 2 hafta once bıraktım tesadüfen :)Neskafe bende içiyorum canım sigarayı bıraktım hamileyken ama kahve olmadan yapamıyorum 2 güne bir bazen hergun içiyorum ben. Sigaradan iyidir.
Been 21 yaşındayım:)) annemde su an 41 yaşındaMasalhh annen ne kadar genç
Sen kaç yaşındasın yahu kaç yaşında evlendim.
Annenle aramda 5 yaş var:))
Canm kac haftalik senin gebelik cizelgen çıkmıyorKontrolden çıktık kızlar herşey yolunda şükür, kafasını alta dayadığı icin resim alamadık. 650gr olmuş boncuk kızım
400 500 için mi doğurucazcanım ben bu parayı herkes alıyor diye biliyorum.. sadece calışanlar daha fazla alıyor.. Çalışmayan anneler ilk çocuk 300 2. 400 galiba 3. te 600-700 gibi bişey emin değilim rakamlardan.. Hatta geçen hamileliğimde hastanede yatarken yeni duymuştum oradaki hemşire bizim türk kadınları salak demişti.. Suriyelilere kızmış onlar sırf bu parayı almak için doğuruyorlarmış. Türk kadınları ise bilmiyormuş.. Böyle bir muhabbet vardı
Bugün itibariyle 22+6 canımCanm kac haftalik senin gebelik cizelgen çıkmıyor
Drla konuşmadım. Epeydir aklımda ama ... Kızımda da bayram öncesi mi sonrası mı telaşı olmuştu. O kendi karar verdi ve tam da evlilik yıldönümümüzde geldi. Sezaryen olacak benim de. Siz hangi tarihe karar verdiniz?Doğum tarihimiz aynı siz Dr konuştunuz mu tam bayrama denk geliyor benimki sezeryan olacağı için erken alacak,ilaç ve iğne tüp bebek tedavisinde bana çok kötü geri dönüş yapmıştı şuan iyiyim aslında midem yanıyor yoksa poğaça ya bu kadar yuklenmezdim .
Neyi beyaz almışsınız canım bişey mi yuklicektinBunlar da benim minik adamımın ganimetleri. Nedense çoğunlukla beyaz almışız.
Drla konuşmadım. Epeydir aklımda ama ... Kızımda da bayram öncesi mi sonrası mı telaşı olmuştu. O kendi karar verdi ve tam da evlilik yıldönümümüzde geldi. Sezaryen olacak benim de. Siz hangi tarihe karar verdiniz?
Benimde bayram sonrası 15 haziran civarları muhtemelen sezeryan olacakBunlar da benim minik adamımın ganimetleri. Nedense çoğunlukla beyaz almışız.
Drla konuşmadım. Epeydir aklımda ama ... Kızımda da bayram öncesi mi sonrası mı telaşı olmuştu. O kendi karar verdi ve tam da evlilik yıldönümümüzde geldi. Sezaryen olacak benim de. Siz hangi tarihe karar verdiniz?
:) Defalarca denedim. Hata oluştu dedi. Aslında mesajı iptal ettiğimi sanıyordum ama olmamış. Dosya boyutunu küçültmeyi de denedim ama nafile.Neyi beyaz almışsınız canım bişey mi yuklicektin
Bir sonraki gidişimde dra sorayım ben de. 20 Haziran'a kadar beklese keşke kerata da doğum günümde doğsaBenimde bayram sonrası 15 haziran civarları muhtemelen sezeryan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?