2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Sami kalaycı benim babamin adi ve soyadi . Okuyunca o kadar degisik oldum ki 2 sene once kaybettim onu

Hala bazen acaba baska bi yerde karsima cikar mi die bekliyor umut ediyorum çocukça

Doğum tarihimiz aynı siz Dr konuştunuz mu tam bayrama denk geliyor benimki sezeryan olacağı için erken alacak,ilaç ve iğne tüp bebek tedavisinde bana çok kötü geri dönüş yapmıştı şuan iyiyim aslında midem yanıyor yoksa poğaça ya bu kadar yuklenmezdim .

Sm2014 senin iki Yaz nda kardeşin mi var
Masalhh annen genc heralde
Sonuncu kardeşini kaç yaşında dogurdu annen
Evet benim 2 yaşında kardeşim var. Erkek maşallah çok tatlı. Annem 39 yaşında normal doğum yaptı kızlar. Ustelik yumurtalıklarının birini dış gebelikten kaybetmişti. Doktor çocuğun olmaz dedi işte annemde ona güvendi sanırım allah verdi oldu :))

Masalhh annen ne kadar genç
Sen kaç yaşındasın yahu kaç yaşında evlendim.
Annenle aramda 5 yaş var:))

canim bana 1530 normal sezeryan ayni dediler 300 epidural.odalarini gezdim gayet guzel .hastane yeni ve tertemiz .doktorumda memnun hastanesinden.ben taaa gorukleden geluyorum universite metrosundan gokdere duragina kadar .sonrasi bi 500 mt yurudum belediye hangisi gider onu ogrenmem lazim.
doktorunu bilemedim yanliz.tum odalara baktim hic erkek doktora rastlamadim.kadin dogum bolumunde.
otururken dikkatimi cekti nigar isimli bir doktorada cok ragbet vardi..
bide muayene ucreti 70 tl.

400 500 için mi doğurucaz

Kizlar nasilsinizz? Ben 2 gündür birsey farkediyorum, karnimin alt kisminda deride bi hissizlik var. Derim uyuşmuş gibi kaşiyorum mesela fazla hissetmiyorum. Neden olur? Gerildigi icin mi acaba? Birde sadece karnimin sağ tarafi agirlasiyor. Sertlik yada sislik olmuyor ama icerden bi gerginlik agirlik hissediyorum sag tarafta. Var mi fikri olan kizlar?? Normal mi bunlar acaba.

Merhaba kızlar süt parasını ve analık parası diyorlar sanırım çalışan çalışmayan herkes alıyor ssklı çalışanlar maaşlarına göre 4 maaş ederi alıyorlar ister toplu ister aylık benim ilk bebeğim hasta olduğu için devamlı hastanelerde olduğumuz için ben rica etmiştim bana aylık yatmıştı

Bunlar da benim minik adamımın ganimetleri. Nedense çoğunlukla beyaz almışız.
Drla konuşmadım. Epeydir aklımda ama ... Kızımda da bayram öncesi mi sonrası mı telaşı olmuştu. O kendi karar verdi ve tam da evlilik yıldönümümüzde geldi. Sezaryen olacak benim de. Siz hangi tarihe karar verdiniz?

Neyi beyaz almışsınız canım bişey mi yuklicektin

Benimde bayram sonrası 15 haziran civarları muhtemelen sezeryan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…