- 11 Ocak 2017
- 4.511
- 7.019
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.901
canım doğumun kaç haziran benimki 21 hazirana denk geliyor. Doktor sezeryan olursa bayram öncesi alırız dedi . Neden bayram sonrası beklenmiyorDoğum tarihimiz aynı siz Dr konuştunuz mu tam bayrama denk geliyor benimki sezeryan olacağı için erken alacak,ilaç ve iğne tüp bebek tedavisinde bana çok kötü geri dönüş yapmıştı şuan iyiyim aslında midem yanıyor yoksa poğaça ya bu kadar yuklenmezdim .
Canım esin uzakta ondan için sıkılıyor bence insan hamilelikte çok farklı oluyor. Evde tek kalmasan keşke . Annelerde kalamaz misin bi süreKızlar sanırım ben depresyona girdim vee çıkamıyorum. Öyle hissediyorum. Telefonu alıyorum elime galeriden çıkıp watsapa giriyorum ordan çıkıp buraya giriyorum ordan çıkıp internete giriyorum. Oflayıp pufluyorum. Kaç gündür başım da ağrıyor. Sonra otururken durduk yere ağlıyorum..
Annem diyor biraz balkona falan çık diye. Çıkıyorum boş boş durup geri giriyorum. Gece uyyamiyorum evin içinde dolaşıyorum. Sonra yine ağlıyorum
Kontrolden çıktık kızlar herşey yolunda şükür, kafasını alta dayadığı icin resim alamadık. 650gr olmuş boncuk kızım
Canım esin uzakta ondan için sıkılıyor bence insan hamilelikte çok farklı oluyor. Evde tek kalmasan keşke . Annelerde kalamaz misin bi süre
Canım normal günüm 22 yada 23 haziran tam adet tarihini bir gün karıştırıyorum oda resimlere bakınca hatırladığım kesin sezeryan olacağı için bebeğin kanala girme riskini göze alamıyor doktor diğer ameliyat yerine zarar verir dedi sezeryan doğum genelde 39. Haftada yapılıyor ama benim 2. Doğumda sancılar başladı kızım erken gelmek istediği için 38. Hafta doğdu siz neye karar verdiniz inşallah seninki normal doğum olur çok büyük rahatlık ve bebek için en iyisiBunlar da benim minik adamımın ganimetleri. Nedense çoğunlukla beyaz almışız.
Drla konuşmadım. Epeydir aklımda ama ... Kızımda da bayram öncesi mi sonrası mı telaşı olmuştu. O kendi karar verdi ve tam da evlilik yıldönümümüzde geldi. Sezaryen olacak benim de. Siz hangi tarihe karar verdiniz?
canım doğumun kaç haziran benimki 21 hazirana denk geliyor. Doktor sezeryan olursa bayram öncesi alırız dedi . Neden bayram sonrası beklenmiyor
Rahim ağzına yakınlığıyla ilgili birşey söylemedi canım başı aşağıda fotoğraf vermiyor küçük hanım dedi o kadarNe guzel cnm.senin bebisindemi basi asagida rahim agzina yakinmi?
Tatlım o olay hamilelikten oluyor galiba,bende de var aynısı.Pc'yi açsam başında oturamıyorum tv açsam ondan sıkılıyorum bir yolunu bulamadım.Ben evde olduğum için daha önce çalışıyordum güzel oyalıyormuş beni.Yok yemek programları yok survivor....tüm kadın kuşağını izlemiyorum ama oda daha beter sıkıyor beni.Kızlar sanırım ben depresyona girdim vee çıkamıyorum. Öyle hissediyorum. Telefonu alıyorum elime galeriden çıkıp watsapa giriyorum ordan çıkıp buraya giriyorum ordan çıkıp internete giriyorum. Oflayıp pufluyorum. Kaç gündür başım da ağrıyor. Sonra otururken durduk yere ağlıyorum..
Annem diyor biraz balkona falan çık diye. Çıkıyorum boş boş durup geri giriyorum. Gece uyyamiyorum evin içinde dolaşıyorum. Sonra yine ağlıyorum
değildir ya sanmam.Bende de olmadı ama kesin esmer olacak benimki öyle olacağını düşünüyorm imkansız saçsız olması ailem bile öyle diyor.Eşim çok esmer benim yani kesin o baskın gelmiştir diye düşünüyoruz,sanmam yani,hatta doktor yüzünü bile eşime benzetti keşke saçlarını da görebilseler dimiKizlar benim hić mide eksimesi yada mide yanması gibi bi durumum olmadı bu bebişimin saçsiz oldugu anlamına mı geliyor fikriniz varmı?
Ayy benim eşimde baya esmer bende diyorum hep senin gibi esmer olmasa bari diye kac tane doktora gittim hiç kime benzedigiyle ilgili bi yorum yapana rastlamadim henüz bakalım belki biri soyler insan merak ediyo yanideğildir ya sanmam.Bende de olmadı ama kesin esmer olacak benimki öyle olacağını düşünüyorm imkansız saçsız olması ailem bile öyle diyor.Eşim çok esmer benim yani kesin o baskın gelmiştir diye düşünüyoruz,sanmam yani,hatta doktor yüzünü bile eşime benzetti keşke saçlarını da görebilseler dimi
Bak inan msjını okuyunca sesi güldüm bizde de aynı muhabbet dönüyorAyy benim eşimde baya esmer bende diyorum hep senin gibi esmer olmasa bari diye kac tane doktora gittim hiç kime benzedigiyle ilgili bi yorum yapana rastlamadim henüz bakalım belki biri soyler insan merak ediyo yani
Canım benim hiç haberim yok böyle bir durumdan keşke olsaydı maalesef ,inşallah haberi olan biri cevap verir sana.(şahsen kötü bişey olsa yazardı internette diye düşünüyorum malum internetteki bilgiler ufacık bir durumda bile felaket tellallığı yapar durumda-tabi bu benim yorumum)Kizlar doktoruma kontrole gittim, bebis masallah iyi, ama suyum fazla çıktıseker yuklemesi istedi ki normalde gerek gormedikce istemez :/ 15 gun sonra yaptirabilirsin dedi. Internetten baktim suyun fazla olmasiyla alakali hic olumlu seyler okumadim
Sürekli aynaya bakıyorum ki bana benzesin diyeBak inan msjını okuyunca sesi güldüm bizde de aynı muhabbet dönüyor,Kız merak ediyorsun ama bu seferde biraz bozuluyorsun.Analık nasıl bir duygu ya,karnımızda taşıyoruz ya illa bize benzesin istiyoruz,kendi ihanete uğramış gibi hissettim,doğuştan bide babacı olursa
Kizlar doktoruma kontrole gittim, bebis masallah iyi, ama suyum fazla çıktıseker yuklemesi istedi ki normalde gerek gormedikce istemez :/ 15 gun sonra yaptirabilirsin dedi. Internetten baktim suyun fazla olmasiyla alakali hic olumlu seyler okumadim
Canım benimde detaylıca suyum fazla çıkmıştı hatta doktor erken doğum olur dedi. Kendi doktorum açlık tokluk şekerine baktirdi aynı gün normal çıktı. Hamur isi,3 çeşitten fazla meyve,patates,pirinç yeme dedi. 1 ay boyunca yemedim bunlari sütlü tatli yedim. Geçen hafta suyum normale dönmüştü yine de yediklerime dikkat ediyorum. Düzeliyor hiç korkma Allah başka dert vermesin yavrularimizaKizlar doktoruma kontrole gittim, bebis masallah iyi, ama suyum fazla çıktıseker yuklemesi istedi ki normalde gerek gormedikce istemez :/ 15 gun sonra yaptirabilirsin dedi. Internetten baktim suyun fazla olmasiyla alakali hic olumlu seyler okumadim
Anladim canim, beyaz ekmek cok yiyorum onu kesmem lazim.. tatli ve cikolatayla hiç aram yoktur. Meyve yiyorum acaba onu kessem mi? Bebis 1 hafta önde gorunuyor ve kilosu 680 gr.cikti haftasindan fazla. Umarim hersey yolunda gider..Benim 18.haftada ayrintili ultrasonda suyum fazla yediklerine içtiklerini dikkat et demişti doktor.2hafta sonra normal çok fazla değil dediler.ama.ben.korkudan dikkat ediyorum.kendi.doktoeum hiç fazla demedi ama şeker yüklemesi istedi gerçi benim.doktorum şeker yuklemesini bütün hastalarından istiyor.bwn de çok şey okudum ama.icini ferah tut.tatli hamurisi çok yeme canım.
Anladim canim, beyaz ekmek cok yiyorum onu kesmem lazim.. tatli ve cikolatayla hiç aram yoktur. Meyve yiyorum acaba onu kessem mi? Bebis 1 hafta önde gorunuyor ve kilosu 680 gr.cikti haftasindan fazla. Umarim hersey yolunda gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?