2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bana da 80 tl dediler ücrete %15 ye indirim var bize işyerimden dolayı nigara gittim ilk zamanlar bir kere bir daha gitmedim hiç birşey görememişti bebeğe dair gideceğim Dr da arkadaşım gitmiş iki çocuğunu da memnunmuş cumartesi çalışmıyormuş hafta içi de 2-4 arası çalışıyormuş

Benim de esim baya esmer ben de disardan esmer gorunuyorum ama aslnda degilm saclarim kaslarim falan simsiyah oldugu icin. Ama tenim beyaz. Bebegimiz de ayrintilida bariz babasina benziyordu
Ben de cok bozuldum bana benzeyeceginden cok emindim nedense bi de beyefendi bana diyorki bari teninin beyazligi sana benzesin benm gibi kapkara olmaz insallah falan diyor insallah diyorum ama o oda benzediyseee

Kızlar hastanedeyim birkaç gündür karnımda toplanmalar hissediyordum meğer sebebi kasilmalarmis ve erken doğum tehdidiymis. Nst sonucuna bakınca doktor oo bu ne kasılmalar böyle bu haftada dedi ben şok erken doğum tehditin var mutlaka önlem alman lazım şimdi ben serum yazıyorum sana ama iki saat sonra kasilmalar yine başlar ve bunların mutlaka önlenmesi gerek yazık çok küçük çünkü dedi ( serum sonrasi da azalmazsa universite hastaneeine sevk edicem dedi. şimdi 2.serum takılı bundan sonra tekrar nst'ye giricem bakalım sonucuna göre ne dicek
Ultrasonda da yavrum makar gelisiymis baş yukarda yani aşağıya vurup duruyor moralim bozuldu iyice dua edin ne olur bişey olmasın

Hadi ya cok gecmis olsun inşallah geçer farketmen çok iyi önlemini alırlar merak etme ..
hiç bir sorun, erken doğum tehditi yokken nasıl çıkıyor birden bire böyle şeyler anlam veremiyorum. acile mi gitmiştin canım çok üzüldüm ya. Toparlanma derken nasıl oluyor bu toparlanma??
Bende bazen şüpheleniyorum ama anlayamıyorum çocuk çok hareketli..

Geçmiş olsun cainm insallah vaktinde kucagina sagsalim alirsin

Ozgecim canm okuyunca walla cok uzuldum geçmis olsun simdi nasilsin

Çok üzüldüm ya inşallah kesilir sancıların bebeğini zamanında kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Canimm dualarimiz seninle insaallah sancilarini durdurabilirler saglikla eve donersinz vaktini bekler bebegin

geçmiş olsun canım inşallah ciddi boyutlarda kasılmalar değildir de bebeğin gününü bekler, Rabbim korusun evlatlarımızı..

Rahatsız olduğu için değildir bence doktorlar bile bebeğin hareketlerini hissetmek için tatlı bişeyler yiyip sırt üstü yatın hissedersiniz derler ya

Canım benim ilk gebeliğimde fazlaydı burda bir kaç kişinin daha fazla onlarada yazmıştım sağ salim doğurdum şuan 7 yaşında. Kendini boşa stres yapma ama takip et tabi...
Canım inşallah durur kasılmaların aynı ben gibi olmuşsun bende 2 serum yedim ona rağmen sabaha kadar geçmedi kasılmalarım sabah normale döndü inşallah seninde öyle olur sıkma canını rahimde açılma olmadıkça doğum başlamaz sonuçta hastanedesin allahın izniyle kontröl altına alırlar.

DOKTOR daha tarih vermedi ama ivf yoluyla hamile kalanlarda nadiren normal doğum olmuştur dedi sezeryan düşün bence dedi

Allah'im şifa versin inşallah.
38+5 yada tam 39. Haftada oluyor .
Kizlar 2. Sezeryan kac haftalikken oluyor
Canım aslında dr korkutuyor bize ilk deneme doktorum şunu dedi sen artık normal yolla gebe kalan bir kadından farkın yok istersen normal doğum yaparsın ama kadın doğum uzmanı sana bu bebek kıymetli gel riske atma ve sezeryan ol der, demişti aynısı oldu ben zorunlu sezeryan oldum plasenta rahim ağzını kapattı sonra vajinismus tedavisi görmüştüm hepsi üst üste geldi sonuçta ortak kararlar doktorla iyice konuşursun bu konuyu.
DOKTOR daha tarih vermedi ama ivf yoluyla hamile kalanlarda nadiren normal doğum olmuştur dedi sezeryan düşün bence dedi

Ay aynı sıkıntı eve geldim gebe kaldığım kiloma 3 yok 2 kilo vardı diyorlar ben tartiya çıktım ilk gebelikte 18 kilo almıştım eve geldik sadece 5 kilo gitmiş 13 kilo benimle kaldı gidende sadece 3.800 bebek plasenta sudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…